Ingen nej ingen....

Deeper | 2011-03-18 | 20:21:45 Kommentera hΣr! 1 st

Ingen förstår mina jävla problem med skolan just nu. Jag är så himla hyperstressad. Jag vill verkligen skriva av mig just nu om skolan. De är så helvete rörigt. Högskolans alla jävla system kan dra åt helvete. Man måste typ vara professor för att förstå systemen. Dock försöker jag chilla och inse de inte behöver va så svårt som de ser ut. Har ändå ansökt till högskolan varje termin eftersom jag gått lösa kurser som jag kan tillgodagöra mig när jag kommer in på programmet. Men nu är de annorlunda. jag ska söka in på ett program nu som inte ges ut längre på högskolan jag går på. Måste ansöka till Gävle eller till Luleå. (distans är det ju dock). och ska söka in på högskoleprovet jag ska göra nu 2 april. Det också..att hinna plugga till det mitt uppe i denhär vardagen känns körigt.

Är dock sjukt stressad över att ingen verkar vilja/kunna (än så länge) reda ut för mig hur jag ska kunna ta examen med de kurser jag gått hittintills vid högskolan i Falun. Buhuw..:( Känns maximalt förvirrande. Har tagit kontkat med studievägledare o annat på respektive skolor. Men jag hoppas att jag till början på nästa vecka kan få klarhet i hur jag ska göra så jag vet exakt till vilket program och vilken inriktning (ja de finns inriktningar också som ska passa med det jag gått tidigare phuuiw) jag ska ansöka och hur mina föjande läsår kommer te sig.

Har lite sommarångest också. Vill helst inte ut i jobb just nu. Pgr av många personliga orsaker. Eller ev om jag kan få ett förskolevick. Men då kommer det ju bli på den sommaröppna förskolan där mina barn också kommer gå då i så fall...och hur funkar det? jag som ny på en arbetsplat och så mina barn där? De känns så jobbigt alltihop. Sambon har jobb på hemtjänsten som vikarie just nu och de funkar väl. Vi skulle kuna spara vad vi får över nu fram till sommaren så jag kunde vara hemma. MEN de blir ju långsamt för barnen också tänker jag. Att va hemma/på gården/hos mormor hela tiden. Eller? Jag vet varken ut eller in. :( Skulle jag ha väldigt tråkigt av att bara va hemma och dona och greja hela sommaren? (de är iofs inte så länge 2,5 mån ca) eller skulle de gå bra?

Brukar inte riktigt vara såhär öppen på bloggen men tänkte om någon kunde ge mig lite stöd.

ciao!

Kommentarer
Skrivet av: Lucy

Det fixar sig alltid, skolskiten kan jag inte hjälpa dig med då hela den biten är förvirrande för mig med :/ Jag saknar några ämnen till ett färdigt slutbetyg från Komvux jag läste innan vi miste Isabell & då krävdes det att jag skulle läsa om allt jag redan fått betyg i, helt cp! Var hos syon nu iaf för att söka in på en utb som börjar i aug som jag även gjort.. men hon kom med den brillianta iden om att läsa upp det jag saknar för det går visst det fast i helsingborg.. tack gud för att jag inte slösat bort ett 1 ½ av mitt liv typ.. sen vill jag ut o jobba! sommaren ser väl likadan ut för oss. jag kommer förm plugga/jobba & daniel går hemma o e föräldraledig just nu & framåt hoppas vi.. känns skönt.. precis som vi kom överens om.. orkar inte vara hemma mer. sommaren kan man ju hitta på fler meningsfulla saker än det du nämnde.. åka & bada, grilla, picknick, besöka nån öppen djurpark, åka till badhuset m.m :)

2011-03-18 @ 22:53:07
LΣnk: http://lucybloggar.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se