Lite allt möjligt

Allmänt | 2011-03-25 | 11:31:00 Kommentera hΣr! 0 st

Det blir inte mycket uppdateringar här på bloggen. Har inge photoshop vid denna dator och har mycket med skolan just nu. Fan va tråkig jag är. :/

Lite iaf. Vart och grillat korv nere på familjecentralen nu på förmiddagen. Skönt. Sådan miljö trivs jag i. Bara accepterande och trevliga människor med barn. Hjälpte till med det jag kunde när jag var där ocks försökte läsa lite i en skolbok men det fick väl sådär. De är så kul att vara med och leka lite också :)

Big brother..shit har inte missat ett avsnitt. :) Älskar att följa spelet. Älskar Rosas lilla chihuahuadamp. Roddans sluga slemmighet o allt annat. Gurkish! :D Han vinner lätt. Han har folkets stöd.

Har mublerat om en del nu i sovrummet här hemma. Gjort om en garderob till en datahörna. helt perfekt. Så slipper man se en dataarbetsplats de första man gör när man kommer in i sovrummet. Det ska va rofyllt och vackert. :) Är en bra bit på väg mot den känslan nu. Älskling är dock inte så jätteglad han hade kunnat ha sin data mitt på golvet om han hade velat så lite bryr han sig. Men jag lär kunna få styra lite här om vi ska få de någolunda lättstädat och få de att se trevligt ut här.

Barnen är trötta.
Jag är trött. Henrik jobbar. Vad att hitta på? Försöka fortsätta städa lite snart då. Slösurfa en stund mens barnen kollar på film tror jag minsanna också jag tänker göra.

Hej på er
/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se