Behov

Allmänt | 2011-05-24 | 14:53:09 Kommentera hΣr! 1 stJust nu har jag ett behov av att ordna til det lite här hemma så det blir fritt och fint. Alltså mindre möbler och grejer och fixa upp tavlor samt greja belysning överallt där de behövs. Störande att vi inte ens har en läslampa vid sängen liksom. :(
Vardagsrummet är stötestenen nummer ett här är de grejer som ska samsas längs väggarna. Här lär ja tänka behov och yta tror jag. Har en stor skänk jag inte vet om jag ska behålla eller få i väg. Det är min mormors skänk så på ett vis skulle de vara tråkigt om den försvann men endå är färgen väldigt konstigt flammigt brun. Har tänkt att måla den. Vit eller svart. I lackfärg men vetteskjutton. Usch BESLUTSÅNGEST. Sedan är de förstoringar som måste beställas och skydd till balkongräcket.

I morgon hämtar jag ett vitt runt köksbord med svarta stolar. Kommer bli jättefiiiint! Jätteglad för att ja fick köpa bordet är jag. De kommer bli mer plats /tror jag!) än med ett kantigt bord. Min syster säger dock de kommer bli tvärt om men de kommer kännas luftigt tror jag iaf.

Jag har ett jätteproblem. Jag har köpt lampsladd från ikea och då ska man hålla på o koppla i hop med andra sladdar och jag vettefan allt. De är en hel jävla vetenskap att få upp en lampa. :( Jag måste ha en lång sladd om lampan ska gå att dra från hörnet där uttaget sitter (syns inte på bilden men den är i taket längst in i bild mot fönstern i hörnet - varför i hörnet?!) till över soffbordet. Hur skjutton får jag till det! Vad köper jag för sladd att för länga med liksom?? :( Vill ha belysning liksom som inte sitter snett och fult.

Kommentarer
Skrivet av: joey

köpte ni inte ett nytt köksbord nyss? det med inbygga bänkar?

2011-05-25 @ 12:57:46

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se