Bizzy day

Barnen | 2011-05-14 | 19:47:18 Kommentera hΣr! 2 st

Ojoj är helt trött och slut. Dagen började med att vi for ut till en strusfarm vid Romme travbana med barnen och deras farmor och farfar. Väl där så spanade vi in de skumma djuren och insåg hur kallt det var! På med dubbla byxor på barnen och fodrade jackor. (Tackar mig själv så ytterligt för att jag var smart nog att packa med dessa) och sedan höll småttingarna i gång med att kika på alla söta kaniner som fanns där, åka tramphjulstraktor och leka i sandhögen. De hade riktigt roligt och skötte sig superbra. Jag ääälskar verkligen kaniner och stog och suckade och "ååh:ade" mig mest hela tiden haha. Spec de små vädurarna är jag svaga för. Så himla söta!

Vi åt strutsburgare och sedan for vi hem och tog marknaden också. Barnen åkte griståget. Helt själva! Sedan fick linnea åka cirkuskarusellen också och tyckte det var superkul. Vi trallade upp på stan och åt varsin glass sedan på hemvägen så fick de varsin vindsnurra som de tjatat om så länge (de har sett sig själva på film från förra året när de hade sådana) De roliga var att när vi kom in i stan var de plötsligt sommar igen. Asvarmt och soligt :)

Jag var sjukt effektiv när vi kom hem proppade i diskmaskiner och hade mig samt slängde på hemgjord marinad på 2 kg kycklingben jag hade i frysen. Kokade ris och gjorde en smarrig vin och gräddsås till detta. Gjorde även en vitkålssallad. Hatar vårt lilla kök som blir så kokvarmt när man lagar mat så man typ vantrivs. Hua :/

Vi hann tillockmed ut en sväng på gården med barnen. Nu har han jag bor med stuckit ut för att häva i sig sina öl han hade kvar i solen med en vän till oss. Kul för honom! Jag vill också ut och ligga och snacka skit men men..kommer anda dagar också. Dagar då man kankse inte är fullt så trött ;) Barnvakt hade vi ingen heller då mamma är sjuk och syster min skulle träffa nån kille. Ska i min lilla bitterhet sjunka ner i ett badkar snart iaf med badsalt och ha det bra.

 Vill få ordning på blogge nu. Ny header och lagom stor text och inte länkarna upphoppade. Hoppas kunna fixa detta snart. :(

Kommentarer
Skrivet av: veronica

Oj, här var det nytt. :)sv; hehe ;)

2011-05-16 @ 15:07:23
LΣnk: http://sstromberg.se
Skrivet av: Soffy

Hehe, nej fått har jag inte men köpt har jag ;)

en månad sen :) tack detsamma snyggis! Puss!

2011-05-16 @ 17:31:22
LΣnk: http://soffy.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se