Dax att vakna

Allmänt | 2011-05-27 | 10:06:02 Kommentera hΣr! 0 st

Har hunnit vakna till iv nu Henrik frågade mig för ett par dagar sedan vart mitt thedrickande har tagit vägen. Idag är de jag som allt som oftast slåt på en kaffepanna när jag vaknar. Ha. :) Gott o vakna med lite hjälp. Ska försöka få upp honom här hemma så dagen kan starta. Är taggad att typ storstäda trots träningsvärken. Har en del ställen som behöver storstädas. Typ en gsrderob ett städskåp samt min stora städgarderob.

Lurar på vad man är sugen på till kvällen. Funderar om man skulle försöka komma i väg på en grannes 22 års fest. men vi hade barnvakt förra helgen så att vara hemma lockar också. Typ få massage ( gryyymt ont i ryggen) se en mysig film och käka dip o grönt. Eller nått. Men endå vill man fixa till sig, gå hemifrån en stund, lyssna på musik och umgås med vänner. Vi får se hur det blir. Beror på om vi får barnvakt också.

Blir nog Borlänge till veckan eller till helgen. Måste köpa krukor till barnens rum (köpte ikeaväxer men inga krukor) Handdukar, nya trosor och stumpor åt töserna. Massa såntdär smått man vill handla.

Nä nu ska jag mysa med "mitt gosedjur" som Molly kallar sig. Haha. Hon är så jävla charmig. De äter risgrynsgröt till frukost. Molly har socker och KALEEN på. :D haha. (kanel såklart för er tröga som inte fattar)

Mysigt det regnar och har sig i dag. Älskar verkligen sådana dagar också då man har en bra ursäkt att vara inne och mysa.


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se