Helt dööö

Allmänt | 2011-05-25 | 15:30:39 Kommentera hΣr! 0 st

Lunchen var göttig vill jag lova. Rester från gårdagens goda gryta med champinjoner creamfresch tärnat bacon och röd paprika.

Uj uj. Dagarna kan inte vara annat än fullspäckade eller? Tror dock ja har det bra nu jämfört med föreldrar som arbetar eftersom hela vår kurs just nu är anpassad efter de som har jobb i kursen så de är ganska lungt. Skönt för då hinner jag umgås mkt med våra små prinsessor. Håller på att göra skattkartor med uppgifter vid olika stationer som jag ska göra med barnen som en naturvetenskaplig uppgift till nästa vecka. Ska presenteras på Måndag så jag har gott om tid att tänka nu och det känns skönt iallafall.
Har hunnit med att rita dedär kartorna och planera lite, storhandla, slänga in massa täcken nere i tvättmaskinerna och hunnit med bibblan och banken. Öppnat två sparkonton. varsitt till barnen. Skulle man ju grejat för länge sedan men de har inte blivit av förren nu tyvärr. Det blir iaf körkortspengar till dem när de blir 18. :)
Tur jag åt en god och mättande lunch iaf så jag har orkat med i dag. Känner mig faktiskt knappt hungrig efter den. Skönt. Brukar aldrig småäta eller liknande de är också skönt att slippa. MEN man kankse ska försöka äta indre varje gång och dela upp det på fler måltider? Lunchen var så god dock så jag tog mer fast jag kännde normalmättnad dumma mig :( Usch. Vill verkligen bli av med det som dallrar när jag går. Hu. Vill ha en fast kropp.
Orkar man städning på detta?? Hm tror inte de blir nån storstädning iaf ev besökare får vara förstående idag.
Vill verkligen ta en kopp kaffe nu och sitta i lugn och ro. Men barnen är helt bestämda på att de ska ut och leka. Dock tycker jag de kan vara inne och lugna ner sig lite för de är alldedes uppskruvade. Middag ska lagas också....hujhuj. Försöker bestämma vad vi ska äta. Tycker de är skitsvårt när man storhandlat och man bestämma av alla rätter man har på listan. Vill göra något vardagsaktigt med en vitkålssallad till. Henrik vill steka massa karrékött  på en Onsdag...tycker de kan vänta till helgen. Svårt o komma överens verkar vi ha för jämmnan. Blir nog cickybits med sötsur sås (citron, soya och chilisås för mig) och så dendär färska vitkålen ja köpte. Mums :)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se