Lite vardagsupdate

Allmänt | 2011-05-03 | 09:58:18 Kommentera hΣr! 0 st



Igår vart Linnea plötsligt konstig i magen efter dagis. Eller hon sa hon hade ont i magen. Blek och trött var ungen också. En liten kräka och sedan full feber hela kvällen. 38 i går, 39,1 i dag. Stackarns lilla fis. Så bägge är hemma idag. jag måste greja en skrivuppgift så de är väl tur Henrik inte blivit utringd i dag då eller va man ska säga...vill han ska jobba mer :/ De blir tunnt annars. Han kankse får söka andra jobb nu så han kan få ett fast det vore de ju optimala. För er som inte vet så vickar han inom personlig assistent och hemtjänst.

Känner för en kopp kaffe nu så det blir de nog. Nått å snutta på tills han här hemma vaknar så jag kan åka med mamma min och storhandla (Finally!!) Handlar för typ 20 dagar på en gång då efter en matlista och sedan äter vi de vi känner för på den matlistan dag för dag. Handlar hem mjölk och smör lite allteftersom. De funkar såå himla bra. Annars hade nog pengarna runnit i väg snabbt som bara fan. Blir ju lätt så om man är sugen på nått och är nere på affären. (nu snackar ja för sambons räkning - jag är ganska duktig att avhålla mig frestelser)

Skönt nu har jag fått i Linnea Ipren och Molly är halvt påklädd.
nehe kaffe var det.

Föressten...på onsdag är min bror evil..eller snäll..de har hittat på nått som jag inte har en aning om vad de är..sånt gör mig skitnervös!! Ghhaa ja döör :/ även om de är nått litet så hatar aj att inte veta...haha. Aja. Men ja överlever nog. :)

Kaffe var de.
och torka barnrumpa.

wonderful vardag.


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se