oh lovely

Shoppat | 2011-05-17 | 18:05:19 Kommentera hΣr! 0 st

Satt och skrev som bara faen i morse och på 1,5 timme hade jag hunnit med 4 sidor text. Så himla härligt. Uppgiften var på 3-4 sidor så jag räknar mig som klar. Kan man slappna av tills början på nästa vecka! Så skönt att jobba undan så man kan ha ledigt. Fördelen med studier! Mollsan pusslar och Linnea kollar bolibompa. Vi har ätit middag de har ätit gröt och snart ska de i säng. Hoppas på en lugn och skön kväll.
Ibland är de dock så sjukt att man är van de är 180 blås non stop varje dag att när de väl ÄR tyst och lungt då blir man sjukt uttråkad på 10 minuter haha. Underbart.

Längtar efter mina kläder från HM. Köpte bara lite basgrejer men de är ju sådant som används. Linnen liknande Ginalinnen. Ett rött och ett ceriserosa. Två par simpla svarta leggings och en svart tubtop. (när ja nu skulle få användning för den den åker nog tillbaka. Eller så kan man ha den när man solar på gården. Bara dra upp för magen liksom. Kankse funkar. Föressten. Fan vad jag älskar mina nya skor. Bara älskar dem!! :D


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se