Some people come into our lives..

FOTO | 2011-05-30 | 11:14:47 Kommentera hΣr! 0 st

Hey hey!
Idag har jag inget på agendan heller. Jag börjar bli en betald slacker xD nej men jag tycker plugget är så roligt att det blir lätt. Inget känns spec jobbigt när det kommer till det alls. De är skitbra. Ska göra min lilla uppgift med barnen men tar nog det i morgon eftermiddag. Sitter och lyssnar på lite mysmetal och tricker faffe. Helmys.
Har en smärre kaoskänsla över vårt hem just nu. Vill beställa balkongskydd och göra mysigt där ute men vet inte vilken färg jag ska välja. Hellila, vitt eller cericelila med vita prickar. Tänk de är 7 m balkong som ska ha ett låångt skydd på insidan av räcket. Vilken färg?? Hela vårt övriga hem går mkt i svart och kan tycka de känns för mörkt. Men ett vitt skulle väl bli skitigt på en gång. Hm. Dock är de ju i plast (vaxduk på metervara) så de går ju och torka av. Help me now pleas!! Vilken färg?? Sedan måste jag få iväg två barnsängar till loppis eller tippen. De bara står. Ska få hjälp att korta av kidsens säng också så jag kan få in den där jag ska ha den. Tvätt som måste tvättas osv. håhå...jag som tyckte jag levde ett slackerliv. Nej får nog ge mig själv en smisk i röven och sätta igång här i hålan. Ha en fin dag allisammans. Och nej vi har inte sett filmen än. Kankse bli av i kväll. Och ja vi har redan ett köksbord som vi fått med bänkar till men de skulle va sjukt fint med ett vitt runt med svarta stolar till.
och komihåg:
"Some people come into our lives & leave footprints on our hearts. Others come into our lives & make us want to leave footprints on their face." :P

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se