Ny vecka nya tag

Allmänt | 2011-11-07 | 13:07:24 Kommentera hΣr! 0 st

Mina hjärtan har ja runt halsen också. :) Halsband med namnen på.
.
Ledig Måndag. Har iaf hunnit läsa liite i en tråkig skolbok iaf. :) Duktiga mig. Ska om ett tag gå och hämta mina älskade små hjärtan! Åh saknar dem!! :) Lungt och skönt är de när de inte är hemma men man längtar efter att få hålla dem i sin fammn efter bara ett par timmar. Hur ska det gå i veckan nu när jag är i Gävle, buhuuu...haha. Jag är en riktig fjant. Klart de kommer gå bra. Sitter och dricker ett indiskt kaffe som va riktigt gott och ser på en fråga olle dokumentär haha..sjuka människor de finns. Reportern är så jäkla rolig också. ::P I kväll är det de okända på tv! Myspys!.
.
Klurar lite kring nattning. Undrar hur de skulle funka om barnen fick lägga sig själva utan att vi "tvingade" dem å ligga kvar i sina sängar som de är nu. Skulle de ta längre eller kortare tid? Som de är nu är de ju en kamp. Om man skulle hålla på de rutiner man har men att de ska va kvar i rummet och ha lampan släkt och att de inte får leka. Vi kan inte ägna hela kvällarna åt programmet barn. 2 timmar efter middagen att se till att de följer rutinschemat och sedan 2,5 timmar med själva nattningsdelen. De känns som att vi vill ha harmoni. Det måste ju uppnås på ett eller annat sätt..orkar inte bli arg mer. Phu. I går var jag på snordåligt humör efter nattningen som va slut halv 10. Då hade vi lotsat barnen sen efter middagen. Varit benhårda. Molly fick 5 utbrott de gånger vi fick ta ut henne från rummet dvs de 5 gångerna. 6:te gången så fick hon stanna i de andra rummet med Henrik som stog på tur att ta hand om henne. Då sommnade hon efter mkt om och men. Jag börjar tycka synd om barnen. Tänker själv hur jobbigt de är när man inte kan sova...de är ju pest och pina. Tänk att ha de så varje kväll! :/ Nej de får bli nån ändrig. Jag behöver iaf inte fler goda råd. Vi har vart hos läkaren och fått de råd vi behövt.
Hittade en text som så väl beskriver hur Vi har det med nattningarna..hur vi testat o hur vi gör. Men vi har ju två ungar som beter sig på samma sätt då. http://www.alltforforaldrar.se/forumarchive/forums/viewArticles/8/8610106

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se