Promenad i en öde stad

Allmänt | 2011-11-06 | 13:46:11 Kommentera hΣr! 0 st

-
Gick med lilla rastlösa Mollsan på en promenad i stan. Gick runt vid vasahallen coh st paulsgårdesn lilla lekplats. Perfekt att släppa lilla raggtussen lös också. Funderade på ev framtida hund. Är så sugen på en hund som tål lite löpning/motion mer än min lilla gör. Kankse en liten wippet/italiensk vinthund? De är lite kattlika också och inte skälliga vad jag förstått. Men jag vetteskjutton. Kankse ingen hund alls i några år blir bra också så jag kan fokusera på katterna lite. Men med hus och så som man planerar skaffa i framtiden så skulle de nog få plats och finnas tid till en liten hund också. Det får framtiden utvisa hur de blir. Vi har mer än nog med djur nu som det är iallafall då alla ska få sin uppmärksamhet och sin stimulans. Vil köpa ett större klösträd åt kissarna. Får se om man har råd med det efter jul. Sambn får inge jobb nu mer så plånkan (om jag hade nån) är inte få fet.
Skönt med promenaden iallafall. linnea skulle ha en kompis här men hon har inte dykt upp. Undrar om hennes mamma missat tiden/glömt eller inte kan. Eller om de dyker upp senare. Hm Aja. Smart att jag inte har hennes namn och telefonnummer. Det är någon från hennes dagis som hon leker ofta med där. Aja de får ju träffas i morgon iallfall när hon går dit.
Är så sjukt sugen på å pynta pyssla o greja nu. Sparar massa kartonger från juiceförpackningar nu och glasspinnar som vi ska så skott i i vår. Kommer bli fint. Ska nog låta barnen plantera varsin apelsinkärna också det borde väl växa även fast de är vinter inomhus? I sommar ska vi så fina blommor och kryddor till balkongen.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se