Bah

Barnen | 2011-10-29 | 18:53:50 Kommentera hΣr! 0 st

Nej du Johanna. Vad du än säger så tror jag inte du har barn själv. Visst behöver barn fasta rutiner men när det inte är möjligt, när man inte kan dela på sig (när man är själv) så är man ju tvungen att göra på NÅGOT vis? Spela ett spel på datan medans jag lägger lilla först så jag kan få ta en i taget.
Du menar också att jag ska stänga in lilltjejen i rummet om hon inte kan sommna? För mig är det ett rent övergrepp att stänga och hålla igen en dörr är skrämmande för ett barn. För skulle jag stänga dörren ( ja jag har provat när hon vart som värst - dock aldrig stängt in henne och hållt för) så springer hon ju dit och sliter upp den på en gång och det skulle ju kräva att jag höll i mot dörren? Hur hållbart är det?
.
Nej jag accepterar inte att hon spottar på mig. Lika fullt så gör hon det. Trots påföljder. Vi tar bort nallar, vi tar bort värdefulla klädesplagg. Vi tar bort intjänade klistermärken. Vi ger henne time out. Hur skulle du löst det?? När det inte hjälper att ta i hårdare, förhandla, bli förbannad ända in i helvete, försöka hålla på rutiner. Det känns riktigt pissigt men antar det är perioder vi föräldrar ska gå igenom så jag har hopp om att det är övergående.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se