Svar på en kommentar

Allmänt | 2011-10-28 | 13:15:53 Kommentera hΣr! 3 st

Signaturen "johanna" ska få svar på vad hon svarat på ang våra nattningar. Var hårdare? Ja det känns just nu som att det inte går att va hårdare än vi är. Vi får ligga och hålla fast det barn vi har mest problem med. Hon får utbrott vare sig vi gör det eller inte. Varje kväll är ett krig. Vi är bestämda. Vi vinner varje kväll men det tar sina timmar pgr av lillasysters överaktivitet och svårighet att slappna av oavsett hur vi än försöker. Är du själv förälder till ett väldigt aktivt barn?
Det är fruktansvärt när det börjar gå ut över storasyster. Hon känner sig åt sidosatt och våra rutiner fungerar inte. Vi har provat ALLT. Hon behöver hjälp att slappna av kvällstid på något annat sätt än vi kan erbjuda just nu. Har köpt hem mer omgega tre som jag ska försöka få i henne via sylt i dag. Vi får se om det går. Den gången hon fick i sig omgega var den enda gånger på över ett år typ som hon sommnat på under en halvtimme. Det måste bli bättring annars kommer vi bli helt tokiga. 
Vi ska till läakren på torsdag eller fredag kankse kan vi få något läkemedel. Vi orkar inte ha det såhär längre.
VARJE KVÄLL ÄGNAR VI I SNITT TRE TIMMAR ÅT ATT FÖRSÖKA LÄGGA BARN: Det är tufft och tar på psyket eftersom det blir en kamp (dvs negativit bråk skrik spottande sparkande och vrål/utbrott) varje gång. Storasyster vill ha mer tid för oss också så nu hoppas vi på att läkaren kan hjälpa oss. Vi har haft dethär problemet länge nog nu.

Kommentarer
Skrivet av: sofia

Usch vad jobbigt det låter hanna. Hoppas ni får ordning på det där snart, för det måste vara fruktansvärt slitit på psyket. Usch dtå. Syrke kramar.

2011-10-28 @ 17:11:28
LΣnk: http://echoings.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Det kanske inte är sån bra ide att låta barnen äta socker precis innan de ska sova?

Varm chocklad o mackor tänker ja på

2011-10-28 @ 17:15:15
Skrivet av: maja

nu har jag inga egna barn, men vänner som har. de har två söner som var extremt svåra att lägga tidigare. de var som övertrötta och då de blev övertrötta så blev det värre. men jag kan trösta dig med att deras barn idag 5 och 4 år gamla är mycket lättare att lägga. Så jag tror att det kommer växa bort även för er, förr eller senare.

2011-10-28 @ 20:04:34
LΣnk: http://majaskrypin.spotlife.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se