Mysig helg.

FOTO | 2011-09-04 | 22:26:06 Kommentera hΣr! 2 st

Denhär helgen har bara bestått av att göra mysiga saker med våra små. Idag grillade vi korv på en liten grill på en lekplats. mycket uppskattat. Vart nästan bara kort på Linnea. Hon apade sig i träden och ville va med på bild. Molly for mest omkring och var svårt att fånga på bild i dag. Hon åt ingen korv heller den lilla nyblivna matvägraren. Linnea hade något sorts mental breakdown i dag. Hon vart helt förkrossad när jag möblerade om i köket i dag haha stackarn. Det vart JÄTTEFULT MAMMA. Ställ tillbaka!! Haha..sen grät hon i ca 20 minuter.
Stackare..! Nu är de dax att sova tror ja minsann. Godnatt på er. I morgon vänter storhandling, dagis för kidsen, och en massa studier!
*
*
*
*
*
*
*
*

*

"Mamma, mamma ta kort på mig när jag står här!! Suddig bild men kunde inte låta bli att ta med den hon ville verkligen jag skulle ta en bild när hon stog där"

*

*

*

Mycket äpplen fanns. Tillräckligt att nalla hem lite till en paj.

*

*

Beautiful Nature


Kommentarer
Skrivet av: Linn

svar; En butik på etsy.com :) finns ganska många thailändska affärer som säljer harembyxor och sånt. Det är dyrt förstås (frakten går på typ 80:- per plagg) men men. :)

2011-09-05 @ 12:59:50
LΣnk: http://www.linnmickelsson.se
Skrivet av: Jos.

Tycker om att gå in och läsa din blogg gumman, den är så mänsklig och varm - inget inlindat tjaffs och bara du och ditt liv, så fint :)

Kram på dig <3

2011-09-05 @ 23:15:43

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se