Slita och gno.

Allmänt | 2011-09-26 | 17:18:57 Kommentera hΣr! 2 st

Soffan ska jag färga två bomullsöverkast till. De är nuvarande i en blek beigerosa nyans som är riktigt ful. Kuddarna ska jag sy fodral til i samma grå färg.
Någon svartvit kudde blir det men ska försåka få det lite mer enhetligt. Sen vill jag ha ett soffbord i typ bjölk eller med en glasskiva som man lätt kan torka av.


Har skurat av hela vår 7 meter långa balkong i dag då en viss katt och en viss hund har diaree..kokat skonkost (ris och fisk) till Mini och funderat på hur jag ska göra i morgon..köpa någon bättre kattmat kankse för känsliga magar. De verkar bli lösa när jag växlar blöt o torrfoder. Måste man bestämma sig för att de bara ska äta endera sorten..hm. Lär höra med lite kunniga i ämmnet. Jag har tagit bort lite jaluslier på balkongen också så nu är det öppet och ljust. Ska sätta upp en jättebra "katt trappa" med breda vilohyllor på en av stolparna där ute som håller upp nätet. Kommer nog bli ganska bra. Myra är inte så bra på att hoppa så en slags trapp-grej skulle hon nog uppskatta så hon kan följa all drama på gården.
Har mailat och tjatat på värden att få måla fönsterkarmarna vita. Vi får se om det blir negativit svar igen..men denna gång hade jag lite bättre argument att komma med iallafall. ( att vitt alltid är gångbart, att det blir så mycket fräshcare och nymodigare, att vi står för jobbet och färgen mm) Får se hur det går.
Har hunnit göra middag, torkat golv, pluggat hela förmiddagen mm också. Heja mig! I morgon startar jag upp dagen med dagislämmning starkt kaffe och sen ska jag se över seminariefrågor med temat yrkesprofessionalism. börjar få in studiefokus nu och gör verkligen de jag ska. Dock så är det lite svårt att barnen går så korta dagar på förskolan. Kan det inte dyka upp jobb för Henrik snart!? Suck! 15 h i v är inte mkt när jag pluggar heltid. :/ Jag vill inte gå hemmifrån jämt heller och läsa utan sitter gjärna hemma.
Nu är de lite kvällsplock kaffe och sen det okända på tv.

Kommentarer
Skrivet av: Emma

Jättefint! + tycker det är bra att du lägger upp mat som ni äter det blir en bra inspiration för mig som inte har så mycket fantasi. Bara så du vet att det uppskattas!

2011-09-27 @ 10:26:27
Skrivet av: sofia

sv: Nej det handlar inte om chester tack o lov :)

2011-09-30 @ 14:39:14
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se