Personligt

Deeper | 2012-02-04 | 18:05:06 Kommentera hΣr! 2 st


.
Jag är så sjukt leds på allt. Ursäkta men nu kommer jag vara spyärlig. Jag är så sjukt trött på att jag varje dag mår dåligt. Jag mår dåligt i mig själv med alla tankar och känslor som bara åker torktumlare i min hjärna. Försöker vara i nuet men inser mer och mer hur meningslöst allt är. Hur man föds växer upp har roligt (när man är barn!) sen går man i skolan, pluggar, jobbar. Förmodligen händer en del trevliga saker längs vägen men också hemska och jobbiga. Sen till slut dör vi allihopa. Hur meningslöst är de inte..:( Fy fan blir helt tokig av sånnahär tankar. Önskar att man fick gå genom livet lite mindre bitter men just nu känner jag mig så. Hoppas bara det kommer kännas lättare. :/ Och ja jag har mina barn och min familj och mina djur men de känns endå som att mitt liv är som ett myggpink i en stor älv många gånger. Älskar verkligen min familj men de känns så tufft vissa dagar med alla känslor och tankar som nöter inom en. Alla har dessutom så sjukt mkt energi. Så sjukt mkt vänner. Så sjukt mkt pengar osv.....man känner sig som en stor fet töntig skum fattig och tråkig människa. Saknar mig själv just nu. Saknar skratt och äkta långvarig glädje i vardagen. Saknar framför allt orken och engagemanget.

Kommentarer
Skrivet av: LissenTo

Har nyss kommit hem från fjällen och börjat packa upp.



Du är den första jag kommenterar, för dina ord berörd och se något mej.



Vad ska jag säga, som gör dej lite gladare, det kanske jag inte kan, men jag har också haft tider i livet som varit förtvivlat svåra. Du är inte ensam.



Ibland kan det vara jobbigt att tänka för mycket (jag vet) och då kanske man får ta en dag i taget och försöka se något "ljust" i den.



Svårt, mmmm , men det går en liten bit i taget.



Styrkekramar till dej från mej............

2012-02-05 @ 14:55:54
LΣnk: http://lissento.blogg.
Skrivet av: Maja

Jag har inte så mycket mer att säga än att jag hoppas att det vänder snart och att du får ordning på tankarna och livet. Jag kommer i sådana svackor jag med i perioder. Väldigt modigt av dig att skriva om sånt här och det är befriande att få läsa till skillnad mot de flesta bloggar som bara handlar om hur lycklig man är och allt är så fint och bra osv.



Kram på dig

2012-02-05 @ 20:25:26

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se