Skridskor & Spark

Barnen | 2012-02-16 | 16:45:40 Kommentera hΣr! 1 st

I dag har barnen fått pröva både sklridskor och spark samt att vi hittade kvistar som en hare hade gnagit på nere vid sjökanten.  Jättekul tyckte dem. Synd jag inte fick med mig kameran. Jag är helt stuptrött. Ska bli skönt att krypa ner i soffan efter nattningen i dag och slötitta på tv. :) Men lär nog läsa lite också. Phöö.. Henrik jobbar i morgon. Har fått ganska mycket jobb nu ett tag..bra de, men jobbigt att avsstyra Mollsan hela dagarna. har skrivit upp alla hennes utbrott i dag. Hittils är de 7 aggrisionsutbrott samt mindre irritation där i mellan man fått avstyra. De är faktiskt inte konstigt man blir trött som vuxen och sen tänker man på hur de är för Molly själv som blir så frustrerad och arg hela tiden.

Edit. Nu sover dem. 9 utbrott allt som allt på molly under dagen och därimellan irritation och småtjafs också. Stackarns storasyster. Wopido.

Kommentarer
Skrivet av: Lucypath.com

Herregud vad jag har missat blogginlägg! Mitt bloglovin är knas :( :( Får läsa senare :)

Vad glad jag blev, det var faktiskt likt dig! KramFörresten! Huset vi ville hyra, hon som bor där nu verkar som hon ångrat sig.. suck.. såg så fram emot att bo nära mamma o pappa.

2012-02-18 @ 18:36:41
LΣnk: http://lucypath.com

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se