Barnledigt i går

Allmänt | 2012-01-28 | 11:02:30 Kommentera hΣr! 1 st

-
-
Älskade skitungar.
-
Hade vänner över och barnen borta i går kväll. Tomt utan mina små men de gick bra endå. Skönt att va lite ledig. Vi hade vänner över och sen gick jag och H ut på Halvan en sväng och delade en cider och glodde på folk. Träffade min bror en sväng som var där och sen gav vi oss ner på donken innan vi gick hem. Sov vid 1. Skönt. :) Men vaknade mitt i natten och kom på jag var full haha kände mig inte full tidigare så jag mådde lite dåligt men de vart bättre. Fick dessutom för mig att min säng va som en hoppborg för den va så mjuk så jag lade img på darlings sida i stället. Henrik föresten är helt träningsgalen för tillfället tränar och äter nyttigt och bra. Han känner sig dock trött och orkeslös mellan varven och funderar på om han kankse saknar nått i sin kost. Tanken är att han ska börja med järntabletter eller liknande. Annars äter vi ju ganska bra här hemma med grönsaker och vanlig mat liksom. Hm. Jag mår jättebra och kommer aldrig mer hetsträna som i sommar och mixtra med dieter. Kalorier in kalorier ut. Hundpromenader. Räcker för mig. Håller vikten och är nöjd. Aldrig mer hets i hela mitt liv. I eftermiddag ska vi på middag hos barnens kusin med familj. Kommer bli trevligt!
Bloggen är helt rörig för jag får inte ordning på storlekarna på allt..gah jag blir galen. Är de nån som känner sig manad att hjälpa till så feel free!! Har precis grejat ny header som ni kan se men tror jag redan tröttnat på den och har en annan ide om vad jag vill göra. Haha. Ombytlig..inte jag inte ;) Aha....i dag borde man plugga också..och måla fönsterbräda i vardagsrummet. Blir nog bra detdär. Ska nog slita mig från datorn och börja med allt så man kommer i gång. Skulle vara skönt att slänga sig i ett varmt bad med darling också och prata skit som vi alltid brukar göra. Får bli i kväll! Ha en bra dag alla.
-
Mer bilder från dagarna som gått.
.
-
Hallen där målning av lister och socklar påbörjats. Ljust trälaminat ska på :)
.
Full fokus!
.
-
-

Kommentarer
Skrivet av: maja

han ska absolut inte börja käka järntabletter om han inte behöver det, gå till läkaren och ta ett blodprov. För mycket järn är rent ut sagt farligt då man kan få för högt blodvärde av det och öka risken för proppar.



om det skulle vara så att han mot för modan har järnbrist kommer de nog skicka honom på utredning. Järnbrist hos vuxna män är mycket ovanligt (det har ingen mens som ställer till det för dem) och ibland beror järnbristen på andra mindre trevliga sjukdomar.



troligast är nog att han saknar andra vitaminer, det finns bra tillskott. men just järn betvivlar jag på att han saknar.



kan vara så att han helt enkelt äter fel saker då han tränar, och inte får i sig nog mycket enerig/proteiner och istället för att bygga upp kroppen så bryter han ner den istället. Många som tränar behöver extra tillskott i form av proteinpulver. även jag äter proteinpulver de dagar jag styrketränar för att orka hålla i gång och bygga upp musklerna.

2012-01-28 @ 19:10:42
LΣnk: http://majskrypin.spotlife.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se