Foodie!

Mat ,träning och hälsa | 2012-03-13 | 13:05:30 Kommentera hΣr! 1 st

Gårdagens middag. Mättande och gott! Längtar tills i sommar när man kan sitta ute på balkongen och äta goda sallader i kvällsvärmen. För de ska vi banne mig göra denna sommar. De ska va städat och fräsht där ute med balkongmöbler så man kan sitta och äta goda saker och läsa och ta de lungt.  Från mat till balkongstädning. Ja ni ser hur spretig jag är. Undrar om det är nå fel på en haha. :) Har vart en sväng till Avesta för att disskutera grupparbete med studiegruppen som vi ska framföra på Innedagarna i veckan. Kommer nog bli bra dedär även om jag fick lite mycket att säga haha. Men de är bara kul. Lite läskigt men man ska ju våga utmana sig själv. Att prata inför folk stärker mig. Iallafall att jag lyckats avdramatisera sådant. Det är inte farligt! Det är roligt att bli lyssnad på. Det blåste föressten när vi åkte hem från Avesta att ja va rädd bilen skulle blåsa omkull haha. Jäkvlar vilka kastvindar! Hua...men bra de iaf så de torkar upp lite ute. Men snart får de gjärna bli mild varm och fin vår <3 Aha...aja ni ser...jag är lite som en kastvind själv...svårt att hålla mig till ämmnet. Vad var ämmnet...ja tonfisksallad. Haha. Mat...kyckling i kväll med resten av salladen (minus ägg och fisk) och kankse lite ris och god sås. Mysa med familjen resten av dagen och sortara /rensa lite!

Kommentarer
Skrivet av: maja

den ser verkligen jättegod ut. sen tror jag allt att det blir roligare att hålla fint på balkongen om du har något att se fram emot. mysiga middagar ute dvs! =)



själv måste jag ta tag i storstädning av tvättstugan.. har tänkt se till att få våran tvättmaskin från 93 utbytt. (den är enligt vårat hyresavtal dags att få utbytt). det ser jag fram emot.=)

2012-03-13 @ 14:33:22
LΣnk: http://majskrypin.spotlife.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se