Livet

Deeper | 2012-05-20 | 17:42:11 Kommentera hΣr! 1 st

Livet tar verkligen svängar man inte är förberedd på. Mamma är så sjuk :( Nu får hon ta och friskna till. Cellgiftstabletter tar hon. Sjukdomens hemska namn är cancer.
Funderar på att starta upp min blogg men mer som en bildblogg med sådant som är positivt ur vårt liv. Men jag vet inte hur det blir med det. Mycket med mitt liv just nu. Eller iallfall md sådant som händer runtomkring mig.
Henrik har fått mer jobb iallfall. Sökt kurser inför sommaren och ska läsa heltid. Försöka hjälpa mamma så mycket jag kan.
Hunden min har flyttat. Hon sällskapar med mamma och har blivit lite lugnare. Har full fokus nu på att försöka hålla i hop. Försöka orka vara glad och se ljusglimtarna i tillvaron. Verkligen ta vara på tiden med de man älskar. Allihopa.
Ta hand om era nära och kära och kom i håg att såfort ni tänker något snällt om något tveka inte säg det högt till personen det berör! ♥

Kommentarer
Skrivet av: Maja

Fy vad tungt! :( Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag hoppas att din mamma mår bättre snart och att även du får det lättare. Och så hoppas jag att du fortsätter skriva för jag har saknat din blogg.

Ta hand om dig och dina nära!

2012-05-21 @ 19:53:35

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se