Om mig och Allt annatNamn:
Hanna Thorsell (Heter igentligen Johanna men har blivit kallad hanna av de flesta sen barnsben)
Ålder. 24
Bor: I en liten ort i södra dalarna.
Gör: Inne på andra året av 3,5. Studerar till Förskollärare/Lärare upp till klass 3

Bloggen:Har bloggat länge under olika domännamn. Tufsan är mitt nuvarande nickname på internet så de får bli tufsans.se. Tidigare har jag nickat Mizuki men det känns lite uttjatat så nu är det Tufsan som gäller!

Kidzen:

Katter: Är innehavare av två ljuvliga svansbarn!
Nickolas (Nicko): Åt sig bokstavligt talat in i vår lägenhet då han var en hungrig katt som strök om kring på gården. Alla i grannskapet tyckte han va så trevlig och mysig men ingen visste vem som ägde honom. Han var runt 6 månader då och bar ett halsband som satt fruktansvärt tight runt hans hals och hade mycket smutsiga tassar. Han var en väldigt hungrig och trött katt när han kom till oss. Han tog alla med storm då hans temprament är något utöver det vanliga. Totalt orädd för hundar barn höga ljud mm. Cool som en katt helt enkelt ^^
Än har ingen hört av sig då vi efterlyst honom hos polisen satt upp lappar och knackat dörr mm sen i April i år så vi anser honom som våran nu.

Myra: En svartsköldpadd med vit perserkorsning (50% perser). Kom till oss från Kolsva i somras sedan jag mailat på en annons på blocket. Har inte ångrat mig en sekund! Hon är helt underbar denhär lilla tösen. SÅ personlig. Liten med feta tassar och burrig rumpa. Hela hon är en silkig pälsboll. En kurrig sådan. Underbar är ordet.

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0