Dagens små fattiga göromål
I dag blir det till att baka brö (billigare så nu innan man får pengar), pyssla med barnen och se vidare serien "chuck" i kväll haha åå den är såå awsome. Ni borde se! En nörd får hemligheter inprogrammerade i hjärnan som tillhör CIA och han jobbar med två agenter varav en skithet brud att förhindra de saker han fått reda på. Humor , action och drama i en skön blandning.

Borde nog döpa om min blogg till "fattiga studentbloggen" btw. De dyker inte upp mer jobb för sambon alls. I går har han dock vart ute och sökt och han har blivit rekomenderad av en kille nu på ett jobb också så tycker det borde leda nån stans. Känns fett jobbigt att behöva snåla som en gnu jämt och tacka nej till roliga saker. Denna månad prioriteras iallfall julklappar till barnen och mat såklart vilket det ju alltid gör. Man får ära lite tråkigare och billigare men de är samtidigt kul för man utmanar sig själv att äta så billigt man kan.
 Det är heller inte farligt att de kurrar lite i magen ibland på oss vuxna. Ett tips till er som inte vill köpa dyr välling till ett äldre barn: Gör välling av grötpulver. Några tior billigare men fortfarande vitaminberikat. Blanda med varmt vatten till vällingkonsistens. Funkar prima :) Ska göra bananvälling till Mollsan på fredag med banangröt.

Leah » 2010-11-17 | 12:05:46
URL: http://www.leeaah.wordpress.com

Vet hur det känns det där med pengar :S

Att pengar ska ha sådan makt är förjävligt..

Jätte fin header du har förresten :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback