Fattiglapp och klagomapp

Allmänt | 2010-07-29 | 20:33:20 Kommentera hΣr! 2 st


Me and one of my hairy partners in crime

Först den klagande delen av inlägget - bara små tankar som far genom min skalle

Ogillar att folk ska leka perfekta och bara skriva om små puttinuttiga gulliga saker i sin blogg och visa perfekta bilder på allt. Som fotar sina barn i fotostudio och som döper sina barn plus har en brakfest varje födelsedag. Alltså...nä jag accepterar och respekterar man jag kommer aldirg att bli en sån mamma.
Jag fotar mina barn själv, jag låter de döpa sig när de blir vuxna om de vill gör de inte "bara därför att" sen tror jag inte ett barn som är under 3 år bryr sig om de är mamma pappa och mormor och morfar tex som är på födelsedagsfika eller om de är halva dagisgruppen. Aja...nog sagt om det. Bakar bullar och kakor gör jag heller inte det tycker jag är slöseri med tid + att de är onyttigt haha. :P

Nu till mer nonsens:

Jag sitter och käkar gröt (utan mjölk och salt haha) med rivet päron i. Mums! Försöker få sambon att diska sitt jätteberg till disk hehe.
Mitt projekt denna månad är att få de pengar vi har kvar att räcka till mat. Det får bli ungefär hundralappen per dag för att de ska gå runt tills den 20:onde. I slutet på denna månad blir de löning och CSN så då kan man leva lite godare igen men nu är de planering planering och diciplin som gäller.
I morgon ska jag köpa grötris och mjölk samt skinka och makaroner så man kan göra makaronipudding :) Mums.
Ska även gå ner till mina morföreldrar och plocka på oss massa mogna krusbär så kan man göra lite krusbärskräm. Mumsig mellis! Dethär ska vi fixa. Fixade förra månaden så då fixar vi denna med!!

Hej på er
/H

Att tänka i andra banor

Home & inredning | 2010-07-29 | 18:01:41 Kommentera hΣr! 2 st

Ja...inredning är mitt intresse, kollar man in på sidor som styleroom.se tex så ser man mkt "fint" eller..folk vill vara som alla andra och har identiska accesoarer till hemmet i will just puke!!

Tufsan kräks på:

Stora tavlor med "kakaoögonen" på.
Kartellsängbord
Prylar
Grönt och orange som accentfärg
Stormönstrat
Platt tv-apparater med tillhörande långsmal tv bänk (tv kan ju kankse va nödvändigt men alla är precis likadana och jättetråååkiga!)
Elefanttyget från svenskt tenn
schabby chich
Prinsess och puttinutt 90-tals disney asscecoarer i flickrum
Roary racerbil eller andra typiska disney accesoarer i pojkrum

Dalen

Allmänt | 2010-07-28 | 19:33:19 Kommentera hΣr! 0 st

I dag har vi åkt till sköna gröna säterdalen och tittat på djuren vid fäboden och åkt rutchkanor (ja lovar de va mkt mkt roligare att åka när man var mindre nu är de bara läskiga hua...ni vet sånnadär höga rör-rutchkanor) men man va tvungen att offra sig för ena ungen som inte fick åka själv än (far som en vante i rutchkanor haha) Linnea
var dock lite säkrare och åkte för fulla muggar. Helt orädd och galen. De var ganska fashinerade av grisarna..linnea av att de va så ÄCKLIGA haha....och Molly bara glodde :P. Sedan åkte vi ut och lekte lite vid en sommarstuga där barnens lilla Kusin Signe och hennes mamma och pappa höll till i veckan. Härligt. Leksaker till barnen, en barnvänlig liten strand och allt. Helt perfekt. Nu är alla trötta och vi hoppas kidzen sommnar snabbt för vi ska i väg och låna svärisarnas grill sen. Härligt :)



Vacker sommargrönska över ån i dalen.


Linnea undersöker sin glass. Sötnosen.

Mollsan

Schnyggvemamman


Lite större Myra

Katt | 2010-07-28 | 17:38:57 Kommentera hΣr! 4 st








Rainy day

Allmänt | 2010-07-26 | 15:04:04 Kommentera hΣr! 3 st

I dag var jag och köpte lite smått i Avesta till barnen. Handlade mest persenter till lilltjejen som fyller på lördag. Hela 2 år fyller hon stumpan. Linnea har stenkoll på hur liten lillasyster är haha så gulligt så ;)

Har nyss städat i hop i köket efter huliganerna eftersom jag vart borta. Varför blir de så sjukt stökigt när jag är borta??!  Jag är så fruktansvärt hungrig...gah de suger i magen. JAg hoppas på att äta Mc donaldssvullomat i dag. Mums mums :) Så himla gött. Synd att barnen inte gillar hamburgare :/ De får nog en barnpizza i stället.

Vilket meningsfullt inlägg..*inte*.

LÄNGTAR TILL NÄSTA MÅNAD DÅ KÖPER VI SOFFA OCH ANNAT JIPPIE! :)

/H

shorty

Barnen | 2010-07-25 | 20:43:01 Kommentera hΣr! 1 st

Dagen i dag

1 pkt vällingpulver på golvet
1 pkt salt på golvet
1 kaffefilter med sump på nydamsuget och nytorkat golv

Barnspärrar ska upp när jag har ork
barnrummet ska avspärras med en slagtålig barngrind så jag kan sätta in ungen där när ja behöver uträtta mina behov eller andas mellan varven.


Mamma trött - ja
Mamma död i huvudet - ja
Mamma tänker låta pappa åka till kompisar i morgon - nej

Mamma bada och ligga spikmatta? - Ja

Detta men i vitt

Home & inredning | 2010-07-24 | 22:08:09 Kommentera hΣr! 2 st


Bild: ikea.se

Detta minus alla färgglada sängkläder (bara vitt) och kankse mörklila ryamattor i stället + en katt eller två på sängen? :) Fint.

Undrar om...

Barnen | 2010-07-24 | 19:49:55 Kommentera hΣr! 2 st



Undrar om de bara är jag som tycker livet som mamma är så himla tufft att man nästan kräks? Alltså det är mysigt och roligt men mkt mkt arbetsamt och jobbigt. Det är en ständig kamp här hemma. Alltså är det något. Nu är bägge i trotsåldern. Molly har en energi som aldrig tar slut och Linnea har lärt sig att ta till tjatet som vapen. Det är som ett dårhus här i mellanåt. Helt galet. Jag är så stressad vissa dagar så ja skakar i händerna. Jag får tvinga mig själv att andas djupt och försöka hålla mig normal. Jag känner många gånger "nu blir ja psyksjuk nu blir ja psyksjuk" när de gång på gång gör sådant som man inte får eller typ håller på att slår i hjäl varannn (inte bokstavligt) eller kladdar ner så överjordiskt. Barn är de mest egoistiska, okänsliga, kladdiga,krävande och uppmärksamhetstörstande små varelser som finns. På gott och ont såklart ;) Men de är så jävla kämpigt. Jag måste få gnälla av mig för ja känner att ja måste få mer tid för mig själv. Idag flydde jag upp till färgaffären en halvtimme sedan krävde jag att få lägga mig på sängen och vila (slippa ansvaret) en stund. DET gav en liten energikick. Att just kunna slappna av mentalt.
Tror dessutom att jag måste avsätta en liten stund på dagen att försöka få Molly att sova. Hon blir ngo gnällig såhär varje dag och så himla krävande för att hon är trött. Jobbigt.

Nu ska jag iaf fortsätta kika på hennes födelsedagspresent. Ska försöka få tag på en tills nästa helg. En våningssäng! :) Ska svartmåla och ha i barnrummet. Kommer bli finemang.

peace and quiet

Allmänt | 2010-07-24 | 16:12:03 Kommentera hΣr! 0 st


Sånhär inredning. Avskalad ren och enkel gör sinnet lungt. Love it. ♥

home is where your heart is

Allmänt | 2010-07-23 | 21:40:36 Kommentera hΣr! 1 st

Tankarna om hur jag vill ha de här hemma virvlar dagligen omkring i mitt huvud. Jag vill ha en hyresrätt som vi kan trivas i tills vi har råd att flytta till hus nån gång senare när jag fått ett arbete efter mina studier.
Jag tänkte avslöja lite av mina tankegångar här i bloggen.

Hall.
Omgjort golv. (ljusare eller helmörk färg?)
cericemönstrad fondvägg där klädkrokar finns.
bort med hatthyllan
upp med två vanliga raka hyllplan att ställa barnskor på
och ha förvaringskorgar på
Liten fotovägg
låg sittbänk
spotlights
måla den gröna byron svart
köpa ny stooor hallspegel

Sovrum

Bara vitt sovlinne
Stora kuddar
helt vitmålat
vit sängram
sänggavel - vitmålad
Tavlor
Nån liten lila ascesoar

Toa
Svart eller vitt golv (kontaktplast is the shit!!)
vitt dushdraperi
annars är jag nöjd med vårat helkaklade vita badrum :)


Vardagsrum

Lila fondvägg
ommublerat
ny soffa mörkgrå hörnsoffa
med öppet avslut eller två divaner.
Platt TV

Kök
Golvet?
mörkbrunt pelarbord runt (arvegods)
Snygg vit lampa
Ikea stripa hyllor svartmålade med snygga kokböcker på
ev en svartmålad kökssoffa med mysiga textiler
Stor svartvit förstoring i svart ram.
rosa/cerisa accesoarer + svart.

Just job

Barnen | 2010-07-22 | 22:55:31 Kommentera hΣr! 0 st


Min vardag ♥

Shit...this situation takes tierness to a whole new level alltså....shhhhwwooo :/ Är så förbenkat jävla trött. Dock är ja tröttare dagtid. Nu får jag iaf lugn och ro och kan sitta i mer än 1 minut åt gången.
Henke har börjat på sitt jobb som personlig assistent nu och jävlar vad de vill att han ska jobba haha. Good fore us dock han får massa OB nu. Första jobbdagen hade han jous dvs han jobbade natt o i morgon jobbar han dygn. I dag stack han vid lunch och kom hem vid 8 tiden.
Sen kommer han få göra en rolig sak med jobbet också antagligen mkt snart vilket kommer lämmna mig själv med barnen i lite mer än en vecka..suck :( Dock är de ju superbra för han får ju lön hela tiden :)

Jag ska försöka överleva denna tidsperiod nu innan dagis börjar med att gå på stadsberget med kidzen. Ska gå nått spår som tar imnst 40 minuter att gå. Nån hedemorabo som har nå tips? Jag vill verkligen fördriva tiden och passa på att njuta av lugnet och friheten barnen kan få i skogen också. Skogen är ren meditation för min hjärna. Naturen är fantastisk. Så "rörig" men endå är allt precis som det ska vara. En skog är aldrig stökig. Allt är de de ska vara. Amazing. ♥

Nu ska jag joina darling som sommnat för länge sedan hehe.
Så man förhoppningsvis klarar en ny dag med två energistinna trotsbarn.

/H

hm.se

Allmänt | 2010-07-21 | 22:04:18 Kommentera hΣr! 1 st

Lycka och livet

Allmänt | 2010-07-20 | 18:37:02 Kommentera hΣr! 0 st


Bild från sthlmsresan.

Idag har det vart tvära kast. Precis som de kan va i en PMS bruds liv. Just nu är de inte alls rätt veckor för mig haha. Jag fick ett utbrott som värsta treåringen i morse o grinade o skrek så tårarna bara sprutade. Mkt moget haha.
Nu sitter jag och lyssnar på en skön lugn låt och försöker varva ner efter ytterligare en galen dag. Barnen är så himla intensiva att ja bara vill gå och gömma mig eller börja grina när som helst. Vet inte hur ja ska få de att bli lugnare. De är så intensivt hela hela tiden. Jag älskar verkligen mina barn men de är så himla tufft just nu bara :( Iallfall mestadels av tiden.

Idag har det detta jobbiga till trots hänt BRA saker!

Tex: : ÄLSKLINGEN HAR FÅTT JOBB!!! :)
Så himla härligt. Äntligen slipper vi leva på småsmulor jämt. Vi kommer ha råd att göra lite roliga saker då och då. Samt att vi slipper gå hemma och slita på varandra varenda dag ;) Jag blir själv hemma med kidzen tills lite in i agusti då jag ska skola in barnen på nya förskolan. Får nog ta lite hjälp av morsan där så vi kan skola in dem samtidigt om Henrik jobbar.

Jag ska inreda i höst YEJ! Alltså de låter absurt kankse att ja är så glad över detta men vi har INGET nyköpt i inredningsväg alls. Bara väldigt gammalt och utnött. Kommer kännas härligt att kankse kunna köpa något nytt också som bara är vårat att sätta prägel på.
Fixa en ny soffa och ordna fondväggen. Its gonna be lovley!

Dessutom har vi i dag fått en liten tjej som VILL åka bil!! woho! Hon hoppar in själv nu och är posetiv. Känns så kul! Nu saknas bara en bilbarnstol till så är vi i rullning ordentligt.

Nu ska jag försöka varva ner ytterligare och vänta på att Linnea ska sommna så vi kan äta vår goda grekiska sallad med baguetter och iskall cola :) gott gotti gott gott!! :D

Dagen & morgondagen

Barnen | 2010-07-18 | 20:04:05 Kommentera hΣr! 0 st


Linnea och Nickolas ♥

I morgon ska vi ner till svärföreldrarna och vara lite kattvakt. Eller vi ska se till att godingarna får lite mat och blir in och utsläppta som de ska (de är utekatter). Vi tänkte sola lite på deras altan och mysa med ungarna. Man kan ju LÅTSAS man har ett eget hus ^^ Ungarna får iaf rasa ut i trädgården och så tänkte vi gå långa skogsrundan på berget också. Härligt! Bilåkande med Molly har det blivit i dag också men då skrek hon ganska mycket. Dock med små pauser där hon sa "såå" till sig själv som att lugna sig själv lite. Pluttan. Hon är så rädd för rörselsena i bilen när man svänger o ökar farten mm. De är så hemskt att de ska behöva vara så jobbigt för henne. Men förhoppningsvis ska de lätta nu när vi försöker åka en liten bit med henne varje dag. I morgon ska vi nog åka ner till järnhandeln så jag får kolla på sisalarep åt klösträdet jag ska bygga. :) Små små bilutflykter blir det.

Jag vill verkligen GRILLA nu!! ååh.....gott kött och kankse majskolvar på grillen till en kall god beasås, färskpotatis och sallad. I cant wait!! Ska höra med svärisarna om vi får låna deras grill när de är borta om vi åker ner även på tisdag och passar katter. I hope so.

Cat-stuff

Allmänt | 2010-07-18 | 09:41:39 Kommentera hΣr! 2 st





Hittade en ny sida med spännande kattgrejer. supercat.se! Lite i dyraste laget men man kan ju allid titta!
Supersöta saker! :) Ursäkta att ja missade ett mellan slag i bildens text där. Tangentbordet jag sitter vid samarbetar inte :/
Det där trädet varju amazing! Älskar rottinglooken och de lite mer stilrena linjerna. Dock har jag egna byggplaner...you will see...


Sjukt trött

Allmänt | 2010-07-17 | 18:20:20 Kommentera hΣr! 0 st



Idag är sambon och festar med några grabbar han brukar spela wow med. Lajbans..suck. Jag vill ha han hemma ju :p men men...han blev bjuden på både resa mat och dricka då är inte jag den som är missunsam.
MEN jag tänker låta honom ta hand om barnen i morgon. HUR bakis han än är för denhär eftermiddagen har vart snuskigt jobbig. Bägge tjatar och tjatar och trotsar NON stop. Vid detta laget brukar dessutom denminsta här vara TRÖTT och vilja sove men....idag...näää....hon bara jävlas. :( Stackarns katterna ligger på toa tills hon behagar sommna.

Jag är så jävla trött just nu att ja har lust att banka mig själv gul och blå.

I kväll ska jag iaf sommna tidigt haha. Vilken partymänniska man är alltså som småbarnsmamma...men man ORKAR inte...de är helt omöjligt. Dessutom är plånboken tom :/

App lapp sa att du slapp

Allmänt | 2010-07-16 | 17:30:44 Kommentera hΣr! 3 st

I dag har vart en mysig dag. Har sovit lite lunch idag medans älsklingen lagat god middag: köttfärsås och spaghetti med Linnea. Käkat och sedan bara tagit det lungt och Molly sköter sig jättebra. Iaf nu på eftermiddagen brukar vara åt helvete vid denna tid annars. Vi har åkt BIL idag med henne!! :) Vi bara åkte med henne. (med henne i mitt knä) runt kvarteret till en lstor lekpark de brukar leka i. INTE ETT JÄVLA LJUD!! Alltså hon förvånar mig STÄNDIGT ungen. Helt amazing. Nu kankse vi snart kan åka som en normal familj o göra saker. Säterdalen vill jag hinna med innan sommaren är slut iallafall. :)

Sitter o smuttar på en kall kaffe m mjölk och socker. Mums. Mitt sockersugsbot.

JAG SAKNAR MIN PIERCING!!! Suck....så fort jag får pengar så ska den dit i gen. Jag var verkligen mig själv med den..när den försvann försvann allt mitt pepp typ..låter helsjukt men jag känner mig 100 ggr mesigare o mjäligare utan den. Blä...wannit back.



BTW: Jag är så sjukt nöjd med den nya designen!! Synd folk inte kommenterar så ofta bara...ni är lite dåliga på det!! *hötter med fingret!*

Ha en fin helg alla!!
/H

Månadsmeny

| 2010-07-16 | 09:35:58 Kommentera hΣr! 2 st

Fan vad jag är nördig men för att vi ska få ner matkostnaderna lite så sitter jag och kikar på nätet på "billig mat" och skriver månadsmatlista. Mat för 20 dagar iaf. Tänkte radda upp de jag tänkt mig denna månad. Kan vara bra för egen del också då jag alltid tappar bort lapparna med matförslag.

köttfärslåda
pasta carbonara
ugnspotatis bacon och kall sås
chilicorncarne
fiskgryta
pomfrites fiskpinnar och hollandesesås
tonfisksås och pasta
grekisk sallad
stekt potatis korv och vita bönor
broccolisoppa med ost
makaronipudding
raggmunk med bacon
köttfärsrisotto
pasta med tomatsås och mozzarella
tomatsoppa och vitlöksbröd
kött potatis sallad och kall bearnesesås
köttfärslåda med sås
ris och kasslergratäng
kycklingdelar i vinsås och färsk pasta
korv och mos.


Nu ska jag och Molly gå till BVC psykologen. Vi ska bena ut lite om varför hon är så bufflig och hårdhänt och inte lyssnar samt hur vi får hennes panik att minska i olika situationer bland annat bilåkande.

Nått nytt - nått Lila.

Allmänt | 2010-07-15 | 22:08:34 Kommentera hΣr! 0 st

Snabb updat

Allmänt | 2010-07-14 | 23:18:59 Kommentera hΣr! 0 st




Myra fick syn på nått i hallen.

Hej Finns inte mkt att delge bloggen. Vi går och väntar på kallare väder här hemma haha. Det är så sjukt varmt. Vi smälter bort!! I dag missade jag ett dopp till i Pålspänning men det gjorde inget för jag sommnade när jag nattade Linnea och vi hade ingen barnvakt. I morgon ska jag sola lite vid sommarstugan och kankse äta lite jordgubbar. Bara läsa nån tidning och slappa. Perfekt! Tänkte om man kankse kunde grillat lite korv med bröd också. Vi får se hur det blir. Hoppas att era varma dagar vart fina och fyllda med händelser som skapar fina minnen för framtiden:

Själv går vi mycket till olika lekparker och busar med barnen och det är superskönt för dem att få leka av sig såhär pass mycket varje dag våra aktiva små galna barn. Molly stupar i säng nu varje kväll. Hon sommnar innei  våran säng framför kvällsfilmen som Linnea brukar se. Härligt ;)

Nu ska jag vara lite social med killen.

/H

Kvällsdopp

Allmänt | 2010-07-12 | 22:12:11 Kommentera hΣr! 0 st


Vi potttränar Molly för fullt ;)

Var ute en sväng med älsklingen och åkte bil nyss. Åkte till en sjö långt bort i ingenstans som är jättepoppis. Långgrund så in i....ja. Pålspänning för er som känner Hedemora. :) Skönt o kyla av sig lite efter denna dag i hettan. I morgon ska vi handla på oss lite grönsaker och göra sallader några dar framöver till middag. Man orkar inget annat äta knappt just vid den tidpunkten eftersom de är så varmt. Melon ska jag också handla hem. Mumma. :) En honungsmelon i kylen ska man ha ;)

Katterna går mest o bara "är" i denna värme. Samma med hunden. Henne sköljer jag i badkaret i kallvatten så hon ska kylas ner litegrann.

Vi svängde in på Mc donalds på hemvägen och köpte oss lite onödiga men ack så goda små cheesburgare också så nu är man mätt i magen.

Ha de bra allihopa i sommarvärmen!!
/H

kattfoto♥

FOTO | 2010-07-11 | 22:35:54 Kommentera hΣr! 1 st

Tror att ni redan märker att jag älskar att ta kattbilder :) Jag gillar att dela med mig av dem också hehe.

Myra har hittat sig en skön sval plats i värmeböljan.



i denhär skumma grejen går de också bra att sova.



Myra den sabeltandade dvärgtigern smyger på sitt byte...



Även små rovdjur blir trötta efter en hel natts mygg och Nickolas jagande. TASS på er! ♥

Sugen...

Allmänt | 2010-07-08 | 21:25:24 Kommentera hΣr! 3 st



Jag är sjukt sugen på jordgubbar. Får se om de blir marginal över i morgon att köpa sig en ask! Vore mumma det. :) Jag ska vara lite social nu med gubben som kom hem från sitt rollspel såhär tidigt. Attans. Jag som hade tänkt ha en helkväll för mig själv med webbtv (design simon och thomas) och thedrickande samt kattbusande.
I Morgon tänkte jagh ta mig upp i skogen med småttet. I dag var vi runt Munken och lät Molly bada lite det var en jätteskön promenad med sol och värme. Har blivit rejält brun för att vara jag nu och de är jättekul brukar ju för de mesta vara vit som en sjösjuk alvedon hehe. Solar så fort de är varmt. Minst en timme om dagen.Marinerad i kokosolja ^^

Älskar att fota katterna!! Vissa är mindre fina men mer stämmningsfulla. Som denna. Mys!! Kattbus!!
/H

Home

Allmänt | 2010-07-07 | 18:19:23 Kommentera hΣr! 1 st


Vardagsrum. Skulle behövas ett större soffbord, en annan soffa och gardiner + växer här inne. Sen får det gjärna ramla in en platt tv genom dörrn gratis också ;) Skänken ska stå vid fondväggen med svartvita foton över sig vid fondväggen som jag ska tapetsera lilamönstrad. Tvn ska få en ny plats.


Barnrum med innätat fönster för att man ska kunna vädra kattsäkert.


Hylla till böcker o annat jag köpte på loppis.




Här ska de vara en lila fondvägg med typ silvermönster och stora inramade svartvita foton.
Min skänk och nå annat. Förmodligen ett stilrent klätterträd till missarna. :)




Stök stök stök :D Vi har fyra lika stolar till bordet men de var på vift när jag fotade. Vagnen ska säljas eller slängas och blå bordet ska ner i källaren. Här ska andra fondväggen upp.

Just hanging around

FOTO | 2010-07-07 | 12:16:32 Kommentera hΣr! 0 st

Myra <3

FOTO | 2010-07-07 | 12:14:11 Kommentera hΣr! 0 st


En söt nos sticker upp


Det är ju jag Myra!


Ser nått spännande eller är de matte som gör knäppa ljud?


Viktigt att hålla sig i form.. *klös klös*

Familyliving

Home & inredning | 2010-07-06 | 23:00:46 Kommentera hΣr! 0 st



Jag sitter o tänker ganska ofta påhur jag vill ha det hemma när man väl har råd att göra något åt det. Jag antar att då har man redan flyttat. Jag trivs inte med planlösningen tex på denna lägenhet och sedan är en trea utan trädgård inte idealiskt om man har två så aktiva barn som vi har. Iallfall. Om vi nu bor kvar ett bra tag till tills jag pluggat färdigt som är om 2,5 år så vill jag iaf göra hallen rymlig, tapetsera lila fondvägg (med nått möster på i silver) i vardagsrummet och fortsätta rensa och ha det luftigt omkring oss. Tror de är en nödvändighet när de är så trångt. Skönt vore om man kunde ordna snyggare förvaring och lite smidigare förvaring. I hallen vill jag ha helt rensat. Bort med hatthyllan och in med två konsolhyllor där jag kan ställa korgar för saker. Spotlight i taket och ljust golv..hur man nu ska kunna få till det billigt. Funderar om man kan köpa två konsoler vända de upp och ner och ha som cyckelkrokar så man kan hänga upp barnens cyklar ovanpå varann i hallen. Vill inte ha de drällandes i lägenheten för Linneas cyckel är JÄMT i vägen. Molly ska få en cyckel hon med snart så jag vill helst ha de ur vägen.

Har tänkt pådetdär med feng chui (stavning!?) litegrann. Det känns verkligen som att man vill ha ordning och rensat omkring sig. Iaf jag mår bättre då. Sen får de gjärna vara rent och snyggt också men jag brukar antingen hinna de ena eller de andra med tanke på barnen o djuren o karln hehe. Antingen så har jag skitigt o massa disk men undanplockat och i ordnign i övrigt eller så är de rent men "stökigt" :D Suck.

Nu ska jag se klart Lostavsnittet och sedan klura lite mer på min heminredning. Avleda tankarna från röksuget lite.

/H

Gnäll gnäll gnäll

Allmänt | 2010-07-06 | 15:11:45 Kommentera hΣr! 0 st



Jag funderar om man kan sälja gnällighet på E-bay? Göra nån remix och sälja skivan som "swedish kid whines" Shit...hon står bara o gnölar o gnäller även om hon får vara med mig så ställer hon till rackartyg. Molly snackar jag om...Tar jag in henne i köket så ska hon upp och hoppa på köksbordet (som är lite rangligt = Farligt) och nej..de är inte bara att åka och köpa nytt soffbord eller ens bilbarnstol som de ser ut nu. De suger. Ekonomin finns verkligen inte nån stans. Skönt att sverige har ett bra system som hjälper till när ingen annan utväg finns. :( Sambon söker jättemkt jobb iaf och jag väntar med glädje på skolan igen i höst. Då rullar äntligen pengarna in igen.

Jag lagar god middag just nu. Mums :) Jag är lite stressad i magen just för Molly för hon drar fram allt..gah. Kattlådan har ja ställt tillbaka 5 ggr i dag och jag sneglar skadeglatt på folk som ska få barn snart men jag antar de får små änglabarn som sover och beter sig som de ska. Gah. Vill nån ska förstå. Finns de nån småbarnsmamma med en annan överaktiv tvååring så hör av er.

Linnea gullet ligger i soffan och kikar på lite tv. Slappnar av och pratar lite med sin lillasyster som står och säger "ni-nea!! ni-nea!!" Hon kan så många ord nu helt plötsligt. Finger,(fin-ge) klänning (känning) handla mm och hon är inte ens 2 år än..eller hon fyller den 31:a. ;)

Tankar

Allmänt | 2010-07-06 | 11:00:14 Kommentera hΣr! 1 st


Ska kankse knäppa lite mer "hemma hos oss foton".

Handlade lite på Lidl med pluttan nyss. Stora tjejen lämmnade jag på dagis i morse. Sista dagaran där nu sedan får de äntligen byta. På Torsdag går hon på ledighet i 4 veckor. (hjäälp hur fan ska vi orka!!?) Så skönt att få mer hjälp sen och mer avdelade enheter. Som det är nu på det stället de gått så har de dagiset inhyst i ett lägenhetshus med skjutdörrar så barnen kan störa varandra. Det kan mycket väl inverka på Mollys "upp i varv" beteende för hon behöver lugn och ro och fokus för att klara att hålla sig lugn.

Jag har sånt fruktansvärt röksug. Jag har dock vinnarskalle och vägrar ge upp så jag hålls med mig själv trots de är tufft. Vill ha något att göra....förr kunde man iaf gå ut och ta en cigg när det vart tråkigt för att bryta lite men nu är man tvungen att bara sitta här....fy fan. De är hemskt. För er som inte röker är detta nog svårt att förstå men att bara gå ut och säga till sin partner "ska vi gå ut och röka" har vart nått mysigt man gjort tillsammans och nått lugnande när allt annat gått åt helvete så nu har man inte dendär trygga grejen längre utan är utlämmnad åt att kämpa med sitt sug i mot nikotinet och känslan av att hålla sin lilla cancerpinne :/

Utbrytarprinsessan

Allmänt | 2010-07-05 | 17:51:59 Kommentera hΣr! 0 st



Denna grind är ingen match för en klätterapa som Myra :)

Ego little me

FOTO | 2010-07-05 | 11:35:07 Kommentera hΣr! 0 st










Förlåt för min egobildbombning men jag har så förbannat snyggt hår. Fan...är så jävla nöjd. Älskar nyfönat o nytvättat hör när de vill som jag vill haha :D
Idag är de lite svalare! Jippie!!
Finns inte mkt mer att säga än att jag laddar för dessa veckor hemma med kidzen. Fan va tufft de kommer bli. Jag måste nog skriva nått hurtigt dagsshema så vi har nått o göra om dagarna..så de är bestämt liksom i förväg så man slipper få denhär tidstresspaniken.

Jag ska ta och äta lite lunch nu. Stekt gyroskött med ris grönsaker o kall sås. Rester från i går. I kväll är jag sugen på honung och lime marinerad kyckling i ugn med rostad färskpotatis och tzatsiki men de får bli i  morgon i dag blir de kötfärsåss och spaghetti antagligen ^^

/H

Årets varmaste dagar?

Allmänt | 2010-07-04 | 20:06:34 Kommentera hΣr! 0 st










Balkongbus ♥

Fy satan i gatan vad det har vart varmt. Jag dör...jag avlider..jag får panik. Usch jag blir helt knäpp när de är såhär varmt..det är som ett gå runt i en bastu. Tänk på den friska sköna hösten...ahh..längtar hehe. Kommer nog ångra jag sagt detdär men va fan de fins ju kläder. När man svettas fast man tagit av sig varje jävla trasa så är de inte roligt längre men kan inte fly så att säga.
Nej nog med gnällandet.

Vår dag i korthet. Tjat o bråk.

Barnen har också vart värmepåverkade och gnällt o haft sig. Molly har dock bara vart sig själv hela dagen gjort så mkt rackartyg hon kommer på. Hon är värre än Emil i lönneberga...hua. En överaktiv Emil i Lönneberga på speed.

JAG HAR SLUTAT RÖKA!!! Jag har inte rökt på hela dagen och de är jättejobbigt jag är verkligen supersugen men de får faktiskt vara nog nu. Tammefan....de är ofräsht och dyrt!! Farligt..onödigt.......!!!

I går hade vi lite barnvakt och drog ut och spelade Kubb och gick sen hem och körde lite sharader. :) Mkt trevligt!!
Nicko och Myra leker mer och mer nu och de är så härligt. Nicko tar hand om lillan så fint och tvättar henne mellan varven när de leker. Haha. I går hittade Myra upp till Nickos utkiksplats på ballen hehe...så stolt så när hon stog där och kikade.

Nu ska jag och drarling ha ett LOST marathon och dricka lite cola och äta chips!! :) MUMS!

/H

Vill flytta!

Allmänt | 2010-07-04 | 11:35:33 Kommentera hΣr! 0 st




Jahapp...så kom den i gen då...flyttlusten. Jag vill bo fiiiint. Inte i en liten trång trea med mörka golv där alla dörrar vetter in mot den lilla smala hallen. Blir tokirriterad. Tänk om man kunde hitta en luftig ljus och snygg vitmålad lägenhet med typ öppen planlösning och inbyggd stor diskmaskin. Bah. Får väl leta men antar man inte kommer hitta nått vettigt som vanligt. Men jag vill gjärna bo kvar här i närheten nu när ungarna ska byta dagis.

Mkt som händer och sker. Ska berätta mer senare. Nu har jag en unge på borde och pasta på spisen :)

Lilla Myrisen

Allmänt | 2010-07-03 | 14:41:51 Kommentera hΣr! 0 st

Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se