Ny header

FOTO | 2010-06-30 | 22:35:46 Kommentera hΣr! 0 st

Jahapp sambon är och rollspelar igen då passar jag på att sitta med lite webbdesignpul. Vill dock bli bra på html så det får jag nog ta och öva på snart. :) Nu är det dax för lite the kankse och en macka sen ska jag försöka slappna av och göra mig redo för ännu en ny dag med en överaktiv galen unge. är bara SÅ glad att Linnea har dagis nu så jag kan lägga energin på en åt gången iaf. Myra sköter sig och busar med Nicko och har bekantat sig lite med hunden. Hon är fortfarande rädd för henne men de ligger iaf på samma säng nu så de ska nog bara gå bättre och bättre. Hon verkar gilla att använda mina ben som klöspelare haha. Är så himla nöjd med henne!!
Nicko och Myra

Allmänt | 2010-06-29 | 20:21:00 Kommentera hΣr! 0 st

Det första mötet gick jättebra man ser redan en ny busglimt i Nickos ögon. ÄNTLIGEN en kattkompis liksom! :) Mini är så lugn och fin också och är inte "på" katten alls utan bara nyfiken på avstånd så de ska nog gå suveränt!! Ååååå länge sen jag var såhär glad! :) Mina djur är min guldkant i vardagen! ♥

Här vet jag inte vad hon håller på med faktiskt. Hon gäspade eller nått sånt men de ser ut som om hon sjunger haha.

Välkommen hem lilla Myra!!

Katt | 2010-06-29 | 17:24:47 Kommentera hΣr! 1 st

Mini ♥

FOTO | 2010-06-27 | 20:54:55 Kommentera hΣr! 1 st

Trööött

Barnen | 2010-06-27 | 15:46:14 Kommentera hΣr! 0 st

I dag har vi tränat bilåkning med Molly. Eller vi har låtit bilen stå still på en lugn parkering långt från stan och låtit henne springa ur o i som hon vill och ätit goda kakor i bilen ^^ Verkar ha effekt för hon klättrade upp flera gånger frivilligt och satt en stund. Vi ska fortsätta intensivträna för vi måste ju kunna göra saker med familjen. Damsugaren har hon slutat vara rädd för nu iallafall och de tror jag berott på utnötningseffekten. Ska göra samma med bilen men + massa posetiv förstärkning borde funka :)

Vi har också gått ner och badat med småttet i dag så nu är jag mör.
Ska käka korv med strips och sallad snart och sen ha en lugn eftermiddag.

/h

Favoriter

Barnen | 2010-06-26 | 18:40:37 Kommentera hΣr! 0 stLinnea sitter och tittar på för henne nya filmen "Prinsessan och grodan" Ska se den själv sen tänkte jag nån kväll. Men nu har jag dukat undan efter kvällens tacos och lagt den lilla terroristen i säng som förvåningsvärt nog verkar ha sommnat på första försöket! :) Så skönt när hon inte sover på dagen för då kommer hon till ro väldigt snabbt kvällstid. Så får man lite egentid. Det behöver man verkligen! Jag och sambon ska ta en tur ut till "bushen" i Hedemora och leta rätt på en sjö att fiska i så fort bägge barnen sover. Syster min kommer över och sitter med barnen. Kommer bli kul! :) Nu ska jag ligga ner lite med Linnea så hon också får lite "gostid".
/H

Sol å sommar

Allmänt | 2010-06-26 | 14:31:49 Kommentera hΣr! 0 st


Midsommarflicka. Mollsan funderar.

Linnea och Henrik när vi var på gammelgården på Midsommarafton.


När man har en hund som ska opereras i knäna så är det bra med syskonvagn på promenaden trots att de bara är ett barn som åker ^^

Gårdagens penderades nere vid svärföreldrarna vid grillen. Jätteskönt och trevligt att vara där. Låg och tittade på molnen och hade ett öga på barnen när de lekte på grusgången med sina sandleksaker. Hur avkopplande som helst. Sen helt gudomligt gott grillat kött med kall beasås o färskpotatis + sallad. Usch de är så himlarns gott alltså :) Vi var en stund nere vid gammelgården också och såg när de reste stången. Barnen tyckte det var spännande och jag filmade dem när de gjorde en liten egen dans vid sidan av. Så söta så :P

SNART ÄR DET TISDAG OCH DAGS ATT HÄMTA MYRA!!!!!!!!!!!! Yej!!! ♥ Ska se om jag får upp kattgrinden i kväll kankse.

I dag försökte vi spendera eftermiddagen nere vid sjön med barnen det gick bra i ca en halvtimme sen vart de lite olydiga så då fick vi gå hem. Inte lätt när de är som två popcorn.^^ Vi köpte iaf med oss jordgubbar och kakor och försökte ta de lungt en stund på en stor filt nere vid bryggan men det var ju inte att tänka på haha. Hade tillochmed tagit fram massa leksaker från sjöboden åt dem men inget dög tydligen i mer än 3 minuter suck. I kväll ska vi försöka åka ut till en fin sjö och fiska lite och kankse ta ett kvällsbad innan de blir mörkt. Skönt :) Syrran är lite barnvakt så kan vi ta oss ut med vårt fina åk hehe. Ska se om min bror och hans tjej vill med ut också.
Ikväll blir de taaacos också både tubs och tortillabröd med en fin sallad till.Yummie yummie!! Kommer bli awsome!!

Mer ang dagis o Midsommar.

Barnen | 2010-06-24 | 21:47:38 Kommentera hΣr! 0 stSitter och läser på på nätet om överaktiva barn och adhd damp. Det skulle kännas så skönt att få någon diagnos
på Molly eller mer råd och stöd så på måndag är det jag som ringer BUP och hör om de kan hjälpa oss. Vi kommer inte kunna ta oss dit med Molly så de kommer antagligen få göra hembesök (med tanke på hennes bilrädsla) Jag hoppas också vi via dem eller kommunen ska kunna få en resurspersonal till Molly på nya förskolan.
Linneas förskolelärare sa dock i dag på dagis att "tänk igenom dethär nu med byte av dagis med bägge hon triiiivs ju så braaa här och se hon har sååå mycket kompisar och hon har de så bra" JA....MEN ....JAG HAR EN TILL DOTTER!! Bägge ska trivas!!! Jag vägrar ha en dotter påe n förskola där de diskrinimerar/ej kan ge stöd åt min ena dotter. Vill ha dem samlade på en och samma plats. Men vi får se....hon går iaf kvar 15 h i veckan tills vi börjar "nosa" på nytt dagis. Antagligen får vi göra en jättelång inskolning igen så jag eller Henrik får vara med henne på nya förskolan nån gång varje dag kankse varje vecka så hon lär känna personalen. OCH förhoppningsvis en resursperson som kan lotsa henne via dagarna då hon behöver så pass mycket stöd och gränser för att inte göra illa de andra barnen eller gå upp i varv för mycket.

Jag ska försöka koppla av lite nu för i morgon blir det fullt upp. Ska göra en simpel marängtårta med glass jordgubbar och grädde som vi ska åka ner med till svärföreldrarna. Där blir det grillande och lek på gräsmattan för barnen. Mysigt :) Funderar på att be mamma hämta studsmattan ute i stugan som barnen kan ha att hoppa på hemma hos dem i morgon så Molly håller sig på ett ställe. Vi ska även ner och titta och dansa lite vid en majstång här vid sjön. Ska fota lite och ha roligt med barnen. Kommer bli kul! Deras riktiga första midsommarfirande! ^^

Midsommarpanik

Barnen | 2010-06-24 | 12:38:48 Kommentera hΣr! 2 st


Stora tösen i mindre format. (Kolla lockarna!) ♥

Har tagit hem lillungen helt nu i väntan på en annan lösning. Linnea går kvar sina 15 /h i veckan då hon ÄLSKAR sitt dagis och verkligen får ut nått utav det. Dock är jag helt slut. Molly är väldigt påfrestande och är överallt och ingenstans. Skulle vara skönt med ett dagissamarbete men nu ska vi hitta några vettiga med vettig pedagogik som kan hjälpa oss. Får nog bli efter sommaruppehållet iallafall och det blir inte förrens i slutet av juli. Hua. NÄSTAN tur killen inte fått jobb än så man kan hjälpas åt litegrann. Dock sätter hennes bilskräck stopp för planer såsom att åka till sjön eller skogen. Men men.....de kankse hjälper om vi tränar mkt. Jag känner bara att orken inte räcker till.
Ser iallfall framimot min lilla katt som är MITT roliga. Mitt intresse liksom. Ok en till utgift och ett till ansvar men endå MITT INTRESSE! Jag kommer gnälla mkt i fortsättningen också men det får ni tåla ;) De är ingen dans på rosor med två barn. Det är det verkligen inte. Jag önskar bara att det kunde få vara lite lugnare på ena ungen. Då hade jag orkat bättre. Nu blir jag blixtrande arg och fruktansvärt ledsen flera gånger om dagen pgr av henne. Min arm är blodig och sårig på grund av att hon rivs och nyps och håret kan hon riva i när som helst. Hon sparkas och slåss och slår både hunden och katten.
Byggde en stor fet kattgrind i går som täcker halva sovrumsdörren. Bildbevis kommer. Myra ska inte behöva bli utsatt för Mollys beteende. Hon kommer få lugn och ro tills hon vuxit till sig och får givetvis spatsera runt som hon vill nattetid eller när det är lungt här hemma såklart. Men en liten säkerhetsgrej bara. Känns bra.

Vill handla på lagerhause.

Home & inredning | 2010-06-23 | 23:08:22 Kommentera hΣr! 1 st

Jävla dagis skit

Barnen | 2010-06-23 | 14:48:46 Kommentera hΣr! 1 st

Nu är det verkligen på tiden att försöka byta dagis för dethrä funkar inte längre. Inte för dagispersonalen iaf coh det gör mig så förbannad. Jag känner mig inte välkommen med vår lilla tjej längre. Linnea funkar de utmärkt för men molly klarar de inte av längre tydligen de vill hon ska vara där färre och färre timmar för hennes skull säger dem. men hon är ju pricis lika dan hemma. De har nog bara inte utbildningen eller resurserna/engagemanget att ta tag i henne som den person hon är. De är ju ett privat dagis så jag undrar om de gjort såhär med varenda stökiga unge de fått. Fått dem att känna sig ovälkomna så föreldrern beslutar att byta dagis i stället för att de ska kunna va ärliga och säga rakt upp och ner att de inte har resurser nog att hantera barnet.

Jag blir så ledsen och förbannad. Som vi har kämpat med inskolning efter inskolning. Så mkt av min pluggtid som gått åt. Nu kommer vi får börja om på ruta 1 igen på NYTT dagis. Måste veta vad de har för inställning till barn som kankse avviker lite från normen mm innan jag låter henne börja.

Så synd för Linnea som skapat bekantskap med många barn på dethär gamla dagiset men situationen börjar bli jobbig nu och vi måste se om ett kommunalt dagis kan ge oss mer vad gäller stöd i denhär situationen som vi är i med Molly då hon är mkt stark,envis har lätt för att gå upp i varv och svårt att slappna av. Dessutom så slåss hon och bråkar för att jävlas rent ut sagt. Vi kämpar varje dag. Idag brast det för img och jag ringde älsklingen som lovade att hjälpa mig att fixa alltdethär. Skola in, prata med gamla dagiset mm.....så himla bra. ♥ dej älskling!

De tror de ska bli bättre om jag har henne så lite som möjligt där men det är ju ingen lösning för i höst måste jag börja plugga igen. Det känns mer och mer som att hon inte är välkommen där så nu söker vi nytt dagis och ser om de kankse kan ta hand om hennes livliga personlighet på ett bättre sätt.
Jag orkar inte känna att Molly är så jävla annorlunda hela tiden. :/

My beloved ones

Barnen | 2010-06-22 | 22:13:58 Kommentera hΣr! 0 stÅ mina små frön. De är så roliga. Molly har lärt sig sjunga i dag. Hon sjunger "Molly hä- pappa-hä-mamma hä". Det är en barnsång som man sjunger på samlingar man sjunger om allas namn tex "linnea är här och molly är här och tänk vad de är roligt att XXXX är här....." Hon är så söt så :D Hon sa "fafa" också när farfar frågade om hon kunde. Sen såg hon så himla stolt ut plutten.
Linnea är världens charmtroll. Hennes standardfråga just nu är "varför då" hon frågar det om de mesta och vill gjärna ha invecklade förklaringar på allt haha. Sen gillar hon många olika tecknade filmer också just nu och det är tacksamt när vi kommer hem från dagis eller liknande och man ska laga mat. Då lägger hon sig och kikar i våran säng. Hon har faktiskt fått låna nappen också trots vi slutade med den för ett bra tag sen för hon har kunnat slappna av och sommna så mkt bättre när hon fått ha den men den är absolut förbjuden dagtid utanför "filmrummet" och det vet hon.

Nu måste jag hitta på nån skiva till vårt film/data/sovrum där Myra ska få bo de första veckorna så hon inte blir påsprungen av barnen när de är som värst. Får nog åka ner på järnhandel och köpa nån. Nån grind har jag inte hittat och kompostgallret är för smalt för dörren. Suck. Någon som har en barngrind till salu?

Jag vill gå på ECLIPS också....såklart men som de ser ut nu så är de nog fullbokat :/ Får inte pengar förren den 27:de. Men vi får se.

Nu ska jag se lite lost kankse och sen sova.
/H

Såg twilightstjärnorna i går!

Allmänt | 2010-06-22 | 11:21:00 Kommentera hΣr! 4 stIgår spenderades dagen i sthlm med min syster som är 15 år. Vi hade VIP till twilighteventet tillsammans med många andra. Vi fick en lagom ståplats ca 7 m från scenen. Det vart helt ok bortsett från alla galna fans som skrek när de skulle prata och svimmade och grinade haha. Jag fick lite lätt cellskräck när jag stog där ett tag. Läskigt men de gick bra. :) Foton kommer senare under dagen. Vi åkte skitfint tvåvåningt tåg hem..haha ja känner mig som värsta lantisen men inget kan beskriva känslan när man åker hem mot dalarna igen efter en dag i storstadsbetongen..det är hur mysigt som helst. :) Jag älskar verkligen dalarna och lilla Hedemora. Skogen lugnet och allt det man känner igen. Det är verkligen hemma för mig. :)

Idag är jag ovanligt lättirriterad av nån anledning. Jag har verkligen blivit arg två tre gånger i dag och det tar låång tid innan jag bli på bättre humör igen. :/

A perfect kitchen :)

Allmänt | 2010-06-20 | 08:01:53 Kommentera hΣr! 6 st

åå denna inredning ska jag tammetusan sno rakt av. Så himla snyggt!! Undrar om de är praktiskt med glasbord med två småbarn?? :D Men grundtanken är att de fäst gardinera ända upp i taket. Dock hade de ju ett fönster där med de såg väldigt enhetligt ut.


a perfect day

Allmänt | 2010-06-19 | 11:33:26 Kommentera hΣr! 1 st

Barnen bygger kojor i vardagsrummet, bråkar, skriker, katten springer runt, hunden står och flåsar och sambon kollar på film. Själv ska jag ta och diska.
Hade verkligen behövt en promenad i skogen i dag men det anses för mkt mygg ute...men de borde väl gå om man har långärmade kläder på kidzen? Jag blir verkligen lugn av naturen. Det är helt overkligt. Jag var nere och tvättade en matta och klippte gräs hos mina morföreldrar i går och jag kunde inte ha blivit lugnareä n vad jag blev där nere. Så himla härligt. Drog upp en mört gjorde jag också ^-^
Jag grejar med ny design till bloggen. och domännamn men de är svårt....

Saker som gör mig lugn: En kopp the på kvällen, naturvandring, bloggläsning, filmtittade.

Feed ma katzen

Allmänt | 2010-06-17 | 21:18:30 Kommentera hΣr! 0 stJust ja. I morgon ska jag köpa kattmat också. Royal canin kitten tror jag de får ta att bli. :)

blank som en dank

Deeper | 2010-06-17 | 21:16:18 Kommentera hΣr! 0 stAlltså jag förstår inte vad de är med mig. Jag är så jävla likgiltig nuförtiden utom när de kommer till barn och djur. Är ja sjuk i huvudet eller? Jag måste skärpa mig. Jag känner att dagarna bara rinner mig ur händerna och har småpanik inför 3 veckor med barnen hemma. Det är så jobbigt med Molly nu det är det. Hon misssköter sig på dagis också och jag kan inget göra. Inte ens nerdämningen till 15 timmar i veckan har gjort henne lugnare utan jag är helt färdig efter en fredag-lördag-söndag-måndag med kidsen hemma. Främst då Molly som inte går att tala till rätta eller förstå vad hon menar eller säga till. Hon förstår men lyder inte de minsta. Vill så mycket och går de inte bryter hon i hop totalt i ilska eller ledsenhet.

Jag har lånat lite böcker i dag om utåtagerande barn och ska försöka sätta mig in lite bättre. Kan ju vara bra yrkesmässigt också då man kan få större inblick i hur man rent pedagogiskt arbetar med sådanahär barn.

I morron ska jag ta med vår nya lurviga vän (nej inte kattungen den kommer om 2 veckor) MATTAN och tvätta den och klippa gräset hemma hos mina morföreldrar. Ska även försöka meta lite med Linnea vid deras brygga. Undrar om jag klarar o sätta på mask? Tror knappt de..hua :S När man va barn klarade man ju de utan problemas.men då var man väl lite sjuk i huvudet som de flesta barn ^^

Matta

Allmänt | 2010-06-16 | 20:41:23 Kommentera hΣr! 0 stIdag har jag fått en ny lurvig vän. :P (blunda för soffan plz)

Dagen i dag

Allmänt | 2010-06-16 | 10:13:29 Kommentera hΣr! 1 stKul att några verkar läsa iallfall. Ska slå ihop kattbloggen o denna o ha det som en o samma personliga blogg har jag bestämt. Kommer bli najs. Ska planera för designen lite senare. Kommer vilja ha lite nya kort av myra först innan jag börjar redigera på allvar. Men har iaf tänkt en helt ny domän. Ett .se domän :) Kommer bli kul.

Nu ska vi upp till arbetsförmedlingen. Helt värdelöst för mig då jag inte kommer kunna jobba i sommar. Dagis har helt stängt i 3 veckor så jag lär va hemma med dem. Sen börjar jag läsa igen i augusti så de är prio ett att Henrik får jobb.

Snart blir de 50 års fest för svärmor också. Kul kul. Barnen har fått en liten KUSIN nu. GRATTIS Mikalel och Lina. Hoppas ni har de bra på BB med lilla SIGNE ♥

Jag var lilla askungen i går. Fick ett ryck och började torka golvet med vatteno vårt nya diskmedel som luktar piggelin haha. De roliga var att jag kände när ja köpt det att de luktade glass men varken jag eller sambon kunde sätta fingret på vilken glass men kl 4 i morse när ja kollade till molly o diskade en vällingmugg slog de mig. PIGGELIN luktar det ju! haha. Jag har fått värsta städlusten nu med nytt diskmedel haha. Ska torka köksgolvet i dag också. Vart så fint i sovrummet. Vi har nån knäpp matta där som är i plast men är gammal och "sträv" även fast de vart här och "polerat/bonat? Heter de så? Aja whatever..mattan var fin en månad efter det nu är den risig i gen så man får ligga på knä och SKURA ur skiten ut den sträva plastmattan. Usch. Kan de inte bara byta till ett nytt frächt vitt golv? Nehe...närå. Gr. Ska iaf maila bilder på våran spis till hyresbolaget i dag och be dem att byta för fronten är vreden sitter är helt BRUN/GUL!! :( Det går inte bort vad man en gör. Så jävla ofräscht fult!! :(

Nu ska vi iaf ta vår bil "the blue box" och åka till AMS.
Kram på er

/H

Nätshoppat :)

Allmänt | 2010-06-15 | 21:47:40 Kommentera hΣr! 5 stÅh ja är supernöjd hittade precis sånna gardiner jag vill ha till vardagsrummet på Ellos. En supersöt lilarosa badrumsmatta som passar till mitt rosa o vita tema där inne samt ett storpack handdukar i vit frotté. Allt för 500 lappen. Perfa! L I K E :) Dock så gillar ja inte ellos inloggning mm ...kan man inte bara fylla i uppgifterna fristående? Gah. Fick regga nytt konto mm. Hel skumt.

Nu ska vi kika på Lost. Är inne på 3:dje säsongen. Älkslingen har brummat ner med vår nya BIL och köpt ingredienser till pärlbollar å stått o knådat o rullat här ett tag. Han är så snäll ♥
om 2 veckor hämtar vi lilla MYRA!!! ♥
Bloggen är under renovering och ni kommer hitta mig under domännamn senare.
MEN de vore bra o veta om NÅGON läser iag. Då jag inte installerat nån räknare. Är de ingen som läser så är de ju ingen mening med o blogga riktigt :/ Kan ni inte skriva en liten kommentar om ni läser då o då?

Ikea here i come (soon)

Allmänt | 2010-06-14 | 14:28:49 Kommentera hΣr! 2 st

Varför blogga när de finns facebook?

Allmänt | 2010-06-14 | 08:57:55 Kommentera hΣr! 1 st


Lilla MYRA

Har verkligen blivit dålig på att uppdatera här. Skriver små noter hela tiden på Facebook så om ni vill hålla er uppdaterade om mitt tråkiga liv kan ni väl adda mig där. haha.

Igår tillbringades dagen med småttingarna själv rån Lunch ca . Henrik var i Mora och hämtade våran bil!!! :) åå Jag är så glad nu för nu kommer vi kunna bli självständiga. Åka och göra vad vi vill när vi vill!!! AWSOME!!!
I dag ska jag skicka i väg honom och Linnea och lämmna skräp och kankse handla. :P

Potttränar Molly för fullt. Hon sätter sig på pottan hela tiden men inget kommer. Hehe. Hon lär sig väl snart hoppas jag. De vore roligt om hon blev dagtorr över dagislovet precis som Linnea blev när hon var två år. Dock var ju hon lite äldre då ca 2,5. Men vi kan ju iallafall prova.

Nu är jag sugen på o hämta lilla MYRA. Hon är så tokigt söt. Gah. Ska köpa lite smått och gott åt henne snart. Jag och älsklingen kan ju åka till Borlänge nu själva och handla :P Vi åker nog till djuraffären där så jag kan shoppa på mig lite grejs till lillan. Prinsess halsband, vippor, Iams kattmat (det var hon van med sen hos uppfödaren) och lite nya leksaker kankse. Sedan hoppas jag på att hitta lite kokos eller sisala matta på Rusta kankse så jag kan fixa ett tillfälligt klösträd åt katzen :) Får köpa ett riktigt i höst. Ska köpa ett vitt och fint.

Vill köpa ny soffa också. En ljus en eller en svart i skinn/fejkskinn. Den från Jysk är helt ok faktiskt. Med divan.

Sen borde jag sluta röka också. Fan.

Nu drar unge nr 2 i mig.

Bye

Studentdag

Deeper | 2010-06-11 | 13:26:49 Kommentera hΣr! 0 st

I dag tar många i vårt land studenten. Härligt. Synd jag var för dum för att fatta att man bara gör det en gång i livet. Jag skippade både studentbal och själva studentdagen med flakåkning och firande. Jag mådde helt enkelt inte bra psykiskt just då. Var typ inte i skolan och hade jättedåliga betyg som jag skämdes över. Jag satt i min lägenhet och vinkade till de i min klass. De måste tyckt jag var dum i huvudet. och det var jag väl kankse också då. Osocial och egen. Suck. Jag hade velat haft de som minne. Hade frö en gång skull velat haft nån snygg klänning och gått på balen. Men de vart inte av att vi gick. :/ Suck.

Jag sitter och färgar utväxten och har tråkigt. Finns inte mkt mer o skriva för tillfället.Förutom att vi ska få hem en liten kattjej i slutet av månaden. Yej! Lilla MYRA
Har en separat kattblogg nu också till kissarna  www.kattloggen.blogg.se

klösträd me wanna

Allmänt | 2010-06-06 | 22:06:30 Kommentera hΣr! 2 st


This me wanna!!!!!!! Fore the katze! :)

katt-zen

FOTO | 2010-06-05 | 14:50:34 Kommentera hΣr! 1 stSnack

Allmänt | 2010-06-04 | 19:30:25 Kommentera hΣr! 0 st

Idag har det vart en ganska skön dag. Vart i Borlänge med mamma och sister. Köpte en ny Tisha som va ganska söt ^^. "Lets goe bananas" på Gina och sedan massa rosa produkter till badrummet. Ska röja undan där sedan. Så det blir rent o tomt och snyggt. Vitt med rosa detaljer. Färscht och cute :) Måste börja organanisera mina färger här hemma. Rosa får stanna i badrummet. Vitt kommer de bli i hallen när jag fått på plasten på golvet. Svartvitt får de väl bli i vardagsrummet + lite brunt sen har ja ingen aning om hur ja vill ha det. Det finns så mycket snyggt. Men sådant ja inte tål är iaf fransk lantstil o sånt tjafs. Eller helt orientaliskt eller helt mixat med massa prydnadssaker mm. Inredningspanik!! Rent och relativt avskalat är iaf något som jag känner mig säker på. Då känns de lungt innuti en. Sen får de gjärna lukta gott också. Sköljmedel eller såpa :P

Måste sortera ut leksaker i morgon! Blir galen på att de aldrig leker ordentligt med sina saker. Tror de är för att allt ligger i en salig röra i deras lådor. Ska sortera ut Klossar o lego, plastdjur och leksaksbestick tallrikar o muggar. Resten tar ja nog o lägger undan ett tag. Bättre de får fokusera på lite leksaker i taget.
Vill sätta upp ett litet skrivbord i Linneas rum där både hon och jag skulle kunna rita och pyssla. Vore kul. Ska planera lite inför IKEA trippen nästa månad. Ska handla hyllor o konsoler samt takspottar också så jag äntligen kan mojja till hallen som jag vill ha det. :) Ska köpa en vit fluffig pläd till våra sängar också.

I dag käkade vi asgod mat. Kyckling pasta och rödvinsås...Yummie!

Katten är nöjd med att kunna gå in och ut på balkongen som han vill via vårt fönster. I dag nätade jag också barnens fönster så vi lungt kan ha öppet utan att han smiter.

Nu ska jag ta mig en bit choklad, lite the sen ska jag och älsklingen slänga oss i badet och sen se på LOST!! Spännande :D

Ha en fin helg! /Hanna

Listan

Allmänt | 2010-06-04 | 19:24:13 Kommentera hΣr! 0 st

Gör: Snorar och nyser åt allt blomster ute.
Vill: Att de ska funka bra med vårat lilla nytillskott i pälsväg som kommer den 21:a denna mån! ♥
Hör: På Henrik och Linnea när han försöker natta henne.
Ska: Ska sätta på en kopp The när denna lista är färdig.

För ett år sen: Hade vi det mycket sämre än vi har nu.
Igår: Nätade vi balkongen och mublerade om jag och mamma.
Idag: Har vi vart ute mycket med barnen och lekt.
Imorgon: Hoppas jag på nya bilder på pälsängeln!

Väntar på: Mer pengar så man kan inreda som jag vill ha det.
Funderar på: Hur jag ska få bra ordning hemma..!
Humör: Helt okej, men trött!
Kläder: Korta jeansshorts och ny Tischa från Gina.

Senast åt jag: Kycklingklubbor med pasta och rödvinssås. Yummie!
Senast drack jag: Vatten.
Senaste köpet: Rosa badrumsprodukter och en T shirt från Gina tricot i dag på kupolen.
Bör göra: Testa min nya duschgel som luktar rosa doftpenna och ta en clarityntablett till för vår-allergin.

Everything is so big.

Allmänt | 2010-06-03 | 21:21:30 Kommentera hΣr! 0 st

Åå man får reda på att gamla vänner ska ha barn. Andra vänner också, barnen ska få en kusin också. Små små sköra vackra liv kommer till jorden!! De är så fucking vackert att ja snart börjar grina. Barn är verkligen vår framtid. Så glad jag valt att jobba med detta! :)
Idag har jag och mamma svettats och mublerat om och nätat balle :P Det vart hur fint som helst. Nu kan Nicko springa ut och in som han vill ur vårt nya sovrum. Både han, jag och barnen är dock förvirrande över rum-bytet haha. I morgon far man till Falun med mum o sis o kikar lite barnkläder. Skönt o komma i från lite. Sen blir de en härlig långhelg hemma med våra små. Ska försöka komma till nån sjö litegrann o plaska och äta bullar o saft ^^ Önskar att det alltid kunde vara sommar. Gosh.. Ska nog steka mig lite i kokosolja på balkongen också i morron om de blir såhär soligt. Najs :DProjekt balkong

Allmänt | 2010-06-01 | 21:15:38 Kommentera hΣr! 1 st

Vi bygger Nicko o mina framtida kattflickors uteplace ^^
åå har sånna inredningsplaner nu så ni vet inte vad...mohahaha!!
Ska fixa lite med det i morgon.

god natt/Hanna

Hej Tisdag.

FOTO | 2010-06-01 | 10:06:49 Kommentera hΣr! 0 st

Katten är nu officiellt kemiskt kastrerad. han var tydligen dubbelsidigt krypto så han fick en p-spruta i stället. Ashe va dyrt de kommer bli i längden. :/ Han är iaf hemma nu och fick äta igen. Glad vart han. Jag har världens bästa bror han ska näta in ballen byggjobbare som han är! :) Han va här på eget initiativ o mätte o grejade i går trots hans kattallergi. Ska sälja av mitt gamla trimbord nu och köpa mig ett vitt klösträd till lägenheten. Kommer bli fint och Nicko blir nog glad. Dessutoms parar jag pengar för Nickos lilla kompis. Funderar på en birma/birmakorsning!
Jag måste diska och göra massa tråksaker nu. Suck. Sen ska man damsuga och t:) orka golv och gå i väg på ett möte också. Vill helst bara ligga hemma och kolla på Lost just nu haha. As-bra serie!
Snyft i går fick jag ta ut min piercign i läppen då den vart himla infekterad och svullen efter en smäll jag fick på den av Molly. Aje. Det va riktigt trst men ska ta om den när den är läkt! Inte utan min monroepiercing!!


Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se