Mer ang dagis o Midsommar.

Barnen | 2010-06-24 | 21:47:38 Kommentera hΣr! 0 st



Sitter och läser på på nätet om överaktiva barn och adhd damp. Det skulle kännas så skönt att få någon diagnos
på Molly eller mer råd och stöd så på måndag är det jag som ringer BUP och hör om de kan hjälpa oss. Vi kommer inte kunna ta oss dit med Molly så de kommer antagligen få göra hembesök (med tanke på hennes bilrädsla) Jag hoppas också vi via dem eller kommunen ska kunna få en resurspersonal till Molly på nya förskolan.
Linneas förskolelärare sa dock i dag på dagis att "tänk igenom dethär nu med byte av dagis med bägge hon triiiivs ju så braaa här och se hon har sååå mycket kompisar och hon har de så bra" JA....MEN ....JAG HAR EN TILL DOTTER!! Bägge ska trivas!!! Jag vägrar ha en dotter påe n förskola där de diskrinimerar/ej kan ge stöd åt min ena dotter. Vill ha dem samlade på en och samma plats. Men vi får se....hon går iaf kvar 15 h i veckan tills vi börjar "nosa" på nytt dagis. Antagligen får vi göra en jättelång inskolning igen så jag eller Henrik får vara med henne på nya förskolan nån gång varje dag kankse varje vecka så hon lär känna personalen. OCH förhoppningsvis en resursperson som kan lotsa henne via dagarna då hon behöver så pass mycket stöd och gränser för att inte göra illa de andra barnen eller gå upp i varv för mycket.

Jag ska försöka koppla av lite nu för i morgon blir det fullt upp. Ska göra en simpel marängtårta med glass jordgubbar och grädde som vi ska åka ner med till svärföreldrarna. Där blir det grillande och lek på gräsmattan för barnen. Mysigt :) Funderar på att be mamma hämta studsmattan ute i stugan som barnen kan ha att hoppa på hemma hos dem i morgon så Molly håller sig på ett ställe. Vi ska även ner och titta och dansa lite vid en majstång här vid sjön. Ska fota lite och ha roligt med barnen. Kommer bli kul! Deras riktiga första midsommarfirande! ^^


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se