Snack

Allmänt | 2010-06-04 | 19:30:25 Kommentera hΣr! 0 st





Idag har det vart en ganska skön dag. Vart i Borlänge med mamma och sister. Köpte en ny Tisha som va ganska söt ^^. "Lets goe bananas" på Gina och sedan massa rosa produkter till badrummet. Ska röja undan där sedan. Så det blir rent o tomt och snyggt. Vitt med rosa detaljer. Färscht och cute :) Måste börja organanisera mina färger här hemma. Rosa får stanna i badrummet. Vitt kommer de bli i hallen när jag fått på plasten på golvet. Svartvitt får de väl bli i vardagsrummet + lite brunt sen har ja ingen aning om hur ja vill ha det. Det finns så mycket snyggt. Men sådant ja inte tål är iaf fransk lantstil o sånt tjafs. Eller helt orientaliskt eller helt mixat med massa prydnadssaker mm. Inredningspanik!! Rent och relativt avskalat är iaf något som jag känner mig säker på. Då känns de lungt innuti en. Sen får de gjärna lukta gott också. Sköljmedel eller såpa :P

Måste sortera ut leksaker i morgon! Blir galen på att de aldrig leker ordentligt med sina saker. Tror de är för att allt ligger i en salig röra i deras lådor. Ska sortera ut Klossar o lego, plastdjur och leksaksbestick tallrikar o muggar. Resten tar ja nog o lägger undan ett tag. Bättre de får fokusera på lite leksaker i taget.
Vill sätta upp ett litet skrivbord i Linneas rum där både hon och jag skulle kunna rita och pyssla. Vore kul. Ska planera lite inför IKEA trippen nästa månad. Ska handla hyllor o konsoler samt takspottar också så jag äntligen kan mojja till hallen som jag vill ha det. :) Ska köpa en vit fluffig pläd till våra sängar också.

I dag käkade vi asgod mat. Kyckling pasta och rödvinsås...Yummie!

Katten är nöjd med att kunna gå in och ut på balkongen som han vill via vårt fönster. I dag nätade jag också barnens fönster så vi lungt kan ha öppet utan att han smiter.

Nu ska jag ta mig en bit choklad, lite the sen ska jag och älsklingen slänga oss i badet och sen se på LOST!! Spännande :D

Ha en fin helg! /Hanna

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se