räddningspatrullen ^^

Shoppat | 2010-03-31 | 20:31:15 Kommentera hΣr! 1 st

Denna söta Tshirt från http://www.phoenixtshirt.com önskade jag mig av älsklingen. Nyss hemklickad. Just love it :P

Minns ni denna?

Allmänt | 2010-03-31 | 19:54:21 Kommentera hΣr! 0 stNågon som kommer i håg denhär underbara låten? lyssnade jämt på den när jag var...typ 12. Klart underskattad låt :)

Idag har jag vart med på barnens dagis. Som vi nog ska försöka byta. Alldedes för superkristet för oss. Faktiskt. Trodde inte de skulle vara så mkt budskap hela hela tiden eller som i dag när de berättade att Jesus LEVER. att han besegrade döden och är levande här i bland oss. Tycker de är lite VÄL. Iaf att säga till barn som tar saker bokstavligt och som kanke inte har grepp om döden ens en gång. Nej jag ska försöka få tag på en bättre förskola.
Dock så vet jag inte hur ja ska orka skola in bägge IGEN: Har tappat räkningen på alla inskolningar och nu har jag jobbat som en gnu med att få molly att trivas på de sagis de går nu så de skulle kännas som att börja på ruta ett IGEN om de skulle byta dagis.
Det tar sån tid för henne nämligen att bli helt trygg i nya rutiner och situationer. Och sen storasyster också som kan bli väldigt orolig och ledsen om de är nya saker.
Tror vi väntar men vill gjäna ha något annat tills i höst. Vi får se vart det lider.

NU ska jag väcka Henrik som har sovit sen 18.00 sen ta mig lite kaffe och en cigg och en hundprommis och sedan får vi se om de blir nå film kankse. Vem vet :)

Var det någon som sa musarm?

Allmänt | 2010-03-31 | 13:34:18 Kommentera hΣr! 4 stStackarns lilla "Ida" som dockan heter. Mini har haft lite roligt med henne. Men varför armen ligger här har jag ingen aaaaning om. Sa jag att vi hade barn??

Huliganeran chillar och tittar på Barbie och diamantslottet.

ett ego-gonatt

Allmänt | 2010-03-30 | 22:09:10 Kommentera hΣr! 1 st

Ett osminkat godnatt till er. Det har vart en lugn och skön födelsedag. :)

Dagis

Allmänt | 2010-03-30 | 13:56:59 Kommentera hΣr! 5 st


Småfisarna hemma vid köksbordet. (jag vet spisen är hemsk. :-( Vill ha en ny. Den är helt gulnad framtill!+ JA de fick gafflar efter att bilden togs. Hade inte hunnit plocka fram haha)

Det går bättre med lilltjejen på dagis föressten. Inte ett enda anfall av rädsla eller liknande som de sagt hon haft förr. Hon får bygga mkt trygghet när jag är där med henne nu tre gånger i veckan 2 timmar åt gången. Nu ska vi försöka minska min tid med henne där. Vi får se hur det går. Men hur ska de göra med hennes aktivitetsnivå? Hon kan aldrig sitta still och trotsar....hon slänger saker om man/de säger nej. Och ger sig inte. Men de borde väl personalen kunna arbeta med likaväl som vi gör hemma?

1 år äldre och kankse lite klokare.

Allmänt | 2010-03-30 | 13:13:14 Kommentera hΣr! 2 st

Idag går jag i ett rosa ljus och en rosa dimma. Det är härligt hur livet kan vända på fem röda. Det krävs något drastiskt något som ruskar om en och får en att falla ner på botten med en duns innan man kan hoppa så jävla högt att man slår huvudet i himlen.
Jag mår så jävla bra just nu. Bättre än såhär har jag äldrig gjort. Att äntligen kommit ur sitt skal och äntligen kan se mig själv som den jag är och att ha fått kasta bort all tyngd som legat och molat på mina axlar är så himla skönt. Har länge levt och haft en negativ inställning på livet. Idag vaknar jag och är så himla glad jag har min älskling brevid mig. Att leva i ett kärlekspirr och i en lycka som denna efter snart 8 år tillsammans är det bästa jag vart med om.

Idag fyller jag 24. Det känns ok. Men nu vill ja nästan inte bli äldre haha. De räcker. Jag vill nästan frysa tiden som den är just nu.

Det är underbart att leva, älska och bli älskad.
Ha två älskade barn som fyller ens liv med lycka.
Ha så mycket roligt framför sig
Hela livet kvar!
Du och jag
i allt.

Det som hänt är historia.
men kankse kom det nått bra ur den också.
Nått nytt föddes.
Nått som är jag.
som är gladje och lycka.
Jag har aldrig vart så kär och galen som nu.
Det kan låta konstigt.
Men livet är BÄST just nu. ♥

Gnäll

Allmänt | 2010-03-29 | 09:31:17 Kommentera hΣr! 0 st

idag gnäller jag igen. Jag vill ha fint hemma Vet precis hur ja vill ha de i fönstrena eller på soffbordet mm. Skulle vilja sätta en mellanavdelning här med ett stort svart draperi så sängen fick stå lite i fred i vardagsrummet. Men jag vet att de små sattygen till ungar skulle klänga sönder de på fem röda samt demolera samtliga saker på fönsterbrädorna o soffbordet. Eller iallafall minstingen. Kan hon inte få lite mer kroppskontroll och intillegens snart? :D
Hon drar fram saker ur skafferi och frys. Häller vatten och shampoo i hela badrummet och såfort hon får ett "nej" så kastar hon första bäsa sak hon grabbar tag i.

Fullt ös medvetslös

De som inte har barn behöver fan ingen semester :D haha. De har vardagssemester.;)

Shoppat lite foxy

Shoppat | 2010-03-28 | 22:26:01 Kommentera hΣr! 0 st


Kläder och bilder www.bluefox.nu

Efter denhär uttröttande helgen behöver jag tröstshoppa lite för att lugna ner mig. Men hey de är min födesledag på tisdag. Då ska ja inte fira alls men jag firar med att låta några slantar flyga i väg på sånt som gör mig glad. I deserv it!!
/H

Prisskillnad eller vad

Shoppat | 2010-03-26 | 16:42:37 Kommentera hΣr! 0 stArmband från cocoo.se eller armband från Bluefox? Det förstnämnda kostar 165 kr det andra 29 kr. Valet är ganska simpelt. :)
Blir en väska också. Jag måste få unna mig. Fyller ju år på tisdag.I dag får jag besök av en forumbekant från uppsala. Snälla Amanda. Det blir film, vin ,prat o trevligt :)
Hoppas ni får en trevlig helg för det ska jag försöka ha.

Kram
/H

Nån som vill virka??

Allmänt | 2010-03-23 | 21:06:01 Kommentera hΣr! 0 stVirka en mössa åt mig som ser ut som denna o jag blir glad som kexchoklad!

vardaaazrum :)

Allmänt | 2010-03-23 | 19:03:54 Kommentera hΣr! 0 st

Välkommen hem till oss :D Dock står sängarna mot den vita väggen nu. Hundburen är ute på balkongen o de står ingen tvätt där längre. :P
Spartanskt. Som de ska va när bägge studerar haha.
Sängarna skulle ju defenetift behöva en sängram och tavlorna vid tv:n ska ju hängas rätt.

Vart dessa pjucks

Kläder | 2010-03-23 | 14:34:17 Kommentera hΣr! 0 st


Vart dessa billigare skor. Orkar inte lägga ut nästane n tusenlapp på ett par skor. De lär väl hålla en säsong iallfall. Kankse om jag har tur..men men. Svart är ju snyggt. ;) Vill ha ett par o skutta runt i när man har träningsbyxor på sig. De hade en modell i vitt med lila också men de va nästan helt slutsålda i alla storlekar.

Every day is a new adventure

Allmänt | 2010-03-22 | 22:03:48 Kommentera hΣr! 0 stLive like you mean it.

Klipptid :P

Hår | 2010-03-22 | 19:00:33 Kommentera hΣr! 0 st

Snart kommer snälla Emma C ner och blir klippt av lilla mig. Nått sånthär hade hon tänkt sig. Kommer nog bli fint :-)

Das shoes

Kläder | 2010-03-21 | 21:28:03 Kommentera hΣr! 3 st


Alltså ja är skitkär i dehär skorna.....love them...MEN är de ovärt o köpa dem eftersom de går i grönt? De kankse inte går i hop med tröjor av olika färg. De vore ju lite trist. Ska man satsa på svarta m vita ränder eller vita m svarta ränder i stället??
HELP me...snälla!

Vikt och träning.

Allmänt | 2010-03-21 | 20:03:30 Kommentera hΣr! 1 st


Ska hållas platt!

Tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg om vikt och träning för mig själv här i bloggen. Jag har efter jag fått barn gått o blivit lite halvt mammamullig. Har faktiskt ingen koll på min vikt eftersom vi inte äger någon våg. Det av flera anledningar. Jag har haft ätstörningar i yngre ålder och vill inte bli våg-fixerad. Just nu skulle jag tippa på att jag väger runt 60 kg.
Som minst när ja hade ätstörningar vägde jag 48 kg. Inte så jättelite kankse men det räcker och blir över och de mentala spår de sätter är grova.

Jag vill iallafall ner ett par kg nu. Eller vill iallafall hålla mig såhär smal som jag är nu och tänkte fortsätta köra med min GI inspererade kost. jag kommer inte hålla något strikt shema eftersom mina tvångstankar lätt smyger sig på då utan jag kommer bara helt enkelt att fortsätta äta som jag gör men med mer sallad till maten än tidigare. Försöka äta så mycket så jag blir lite mättad innan maten + att det är nyttigt också.
Mina favoritgrönsaker är Broccoli (frysta små buketter som legat i kokande vatten ett par min och sedan avsköljd med iskallt vatten så den fortfarande är knaprig liksom. Överkokt är fruktansvärt!)
En vitkålssallad (pizzasallad) är alltid najs. Haricovedge är riktigt gott det också. Samt ugnsbakade Gi grönsaker (ovanjordväxter) Paprika i olika färger, purjolök, blomkål, broccoli igen samt nått annat.

Jag gillar tomatsås till kött och annat. Så de blir det en hel del av. Försöker till den maten om jag bara äter tex köttbullar med tomatsås och sallad äta fullkornsknäcke (vasa sport) med ost på så jag blir mätt och får i mig fett samt lite nyttiga kolhydrater.

Ska försöka hemmaträna lite men de är inte de viktigaste tycker jag. Dansa, va med ungarna och hundpromenader räcker för att hålla mig i form än så länge. Sen vill ja gjärna punktträna magen lite.
I sommar blir de nog mer Parkour så då får man ju allsidig kroppsträning också. Det blir nog en del löpning då också.
Ska faktiskt prova sluta röka. Ska testa de otroligt okvinnliga alternativet smus. Men dock bara Mini. Catch Mini eukalyptus haha. Hatar allt annat snus. :D

Nu får de räcka tills vidare. En idealvikt för mig skulle vara på runt 55 kg tror jag. Det skulle jag vara nöjd med. Har iallafall Small igen men Medium går ju också men är inte en trång Medium som förr när ja vägde run...70?

Grinig mixad dag.

Allmänt | 2010-03-21 | 19:27:02 Kommentera hΣr! 0 st

Idag har jag kännt mig väldigt låst av de små monstrena. Jag blir bara galen när det inte går att göra något normalt utan att man måste passa passa passa. Saker åker ner och åker fram. De är helt galet. Värsta cikusen.
:-/ Då känner jag bara.....låt mig ta täcket, Låt mig ligga några timmar framför tv:n under det och värma mig med nått gott o smaska på mellan varven. (oliver,nötter, frukt) på soffbordet (soffbordet använder vi knappt för de hoppar ungarna på)  låt mig ligga o koppla av en helgeftermiddag. Så länge jag vill.

Fredagen.

Allmänt | 2010-03-20 | 12:44:55 Kommentera hΣr! 1 st


Vart tyvärr inga partybilder. Kameran slank med men glömdes bort :P
Kvällen stavas grogg, ont i tassarna (heels i ca 2 km nej nej nej aldrig mer), pubhäng. Lite segt hade velat haft mer röj och bättre musik men sånt är bagateller. ;) Vi hade kunnat gå nån annan stans men nu hängde vi där vi hängde.

I kväll blir de filmen baksmällan som ja faktiskt inte hunnit se än. Passande iaf ;) o sen käka kött,GI grönsaker och beanäsås.
Ska ner till Ica nu och handla dedär jäkla pulvret de bara säljer där. Till såsen alltså.

Hoppas ni får en trevlig fortsatt helg.
DE ÄR VÅÅÅÅR!!
/H

In i dimman :D

Allmänt | 2010-03-19 | 11:19:15 Kommentera hΣr! 1 stI kväll blir de lite utgång i Falun då. Najs :D Utgång på Pitcher och lite hemmachill först. Aw how sweet. Jag ska njuta av denhär fredagkvällen. :-)
Molly springer runt här som en speedad anka. Nej förlåt nu sitter hon på bordet.
Nu ligger hon i sängen. Hon ska sova lunch jag jag ska som en true småbarnsmamma börja med skrubbandet och fejandet redan nu och då talar jag inte om diskbänken eller golvet (de tog ja i går vår mopp var inte död som ja trodde den funkade!) utan ja ska ta en snabbdusch med hårtvätt o sen ska jag försöka mig på att skriva lite skolarbete.
Idag är en bra dag. Det regnar tillockmed litegrann (då försvinner ju snön) Bara de slutar regna till kvällen är jag helnöjd!!
Tänkte försöka få med mig kameran i kväll också.

Önskar er en trevlig Fredag. :-)

/H

Tufsan goes lista!

Allmänt | 2010-03-18 | 18:27:17 Kommentera hΣr! 2 stSnor rävens lista ;)


Dagens vill ha:
Min firre + akvariumet, mer nya kläder, lugn och ro.
Dagens klädsel: otroligt obekväma lågt skurna jeans med dragkedja som inte funkar+ överdelstjafs.
Dagens frisyr: Tofs....varför? För att ja knappt har tofs. De är fortfarande sjukt obekvämt. Man kan ju inte ligga ner!
Dagens händelse: En lugn eftermiddag! Barnen lekte med klossar och leksaker. Helt tysta och snälla NÄSTAN hela tiden.
Dagens låt: My minds eye´s - Serenia
Dagens planer: Vidare planer - få lite massage på träningsvärkande vader och se på lite hem till midgård :-P
Dagens dummaste: Slutfaktura på 340 kr på ett abbonemang av bredbandstelefoni som vi inte ens haft!!!
Dagens sjuka: Bara träningsvärk, nackont och nästäppa. ^^
Dagens drog: Ciggaluringarna på balkongen all the time :-/
Dagens roligaste: Linnea när hon sjunger "Grodan karl oskar" haha. :D
Dagens favorit: Att jag har 1500 kr till kläder ^^
Dagens köp: Inget. Luspank. :P Pengar i morgon.
Dagens godis: Mörk choklad som vanligt.
Dagens humör: Balanserad.
Dagens ord: "va faaaen" :D

Hundfunderingar

Allmänt | 2010-03-18 | 16:52:14 Kommentera hΣr! 4 stUsch det gör ont i en att skriva dethär....
Men jag funderar allvarligt på hur jag ska hinna med Mini. Det är så himla jobbigt att inte hinna ge henne regelbunden motion,regelbunden träning och gos all day long. Hon vill verkligen vara med och de får hon ju men man får ju dethär ständiga dåliga samvetet. De tär lite på en. Det gnager iallafall.
Jag vill att hon ska ha de bra. Jag MÅSTE dessvärre sätta mina barn före. Pluggandet också speciellt då jag har Molly hemma. Min förhoppning är att jag hittar någon som kankse kan hjälpa mig med henne och med tiden kankse ta över henne.
Jag vet inte.
De känns bara så jobbigt att skriva.
Det är verkligen ingen dans på rosor ett liv med två täta barn. De är ett heltidsjobb i sig.

Hon FÖRTJÄNAR som den hund hon är aktivering, mys och uppmärksamhet. Jag känner hon kankse skulle få de bättre hos någon annan med mera tid.

Låter jag dum?

Oh shiiiit

Allmänt | 2010-03-18 | 07:34:09 Kommentera hΣr! 1 st


Jag har massa julklappspengar kvar. 1500 kr. Ska unna garderoben ytterligare upprustning. Men vart fan ska jag handla? O vad?? Tipsa mig.
Gillar basplagg och lite rockigt stuk på kläder men även chillkläder/träningskläder typ. Måste få tag på en Adidasjacka. Funderar om jag ska unna mig en sån nu. :-) Nån kankse vill sälja en sån till mig lite billigare? Nya är ju snordyra enligt min plånbok.
Väskan va också rätt snygg, samt skorna :-P Älsklingen rynka dock på näsan hehe. Adidas är dock ett snyggt märke har alltid gillat det.Vardagsmys

FOTO | 2010-03-17 | 20:28:14 Kommentera hΣr! 0 stInget är så o-tillrättalagt som vardagen. ♥ Kärlek i perfektion.

Jag döööör.....><

Allmänt | 2010-03-17 | 18:08:52 Kommentera hΣr! 2 st

Gahhh...................dehär är tröttheten från hell. Den som suuuger musten ur en sakta men säkert. Först uppstigning vid 6 i morse. Tvättar håret och sminkar mig snabbt som fan innan Molly vaknar. Torkar o grejar till håret. Sen i väg med Linnea till dagis och Molly till mormor vid halv 8. Sen i väg med killen till Fornby folkhögskola. Vidare därifrån till slalombacken i Romme. Åkning i tre timmar. Korv med bröd. Pepsi och en mössa som inte ville va kvar på skallen. (Tight mössa nästa gång ok!). Små panikutbrott fick jag när vi på direkten tog fel lift och hammnade på toppen dit sittliftarna också går. Var bara att bita i äpplet och svärande ta sig ner för den as-branta helvetesbacken. Tack Henrik för det. Dock var de en bra chockverkan för mig för alla andra backar kändes skitlätta efter det lilla äventyret. Vi tog samma backe i gen flera gånger senare. Var bara att komma i gång efter ca 9 års uppehåll haha.
Sen flöt de. Det var roligt. :-) Men tröttsamt. Vad barnen har roat sig med sedan när vi kom hem från kl 14 tills nu vågar ja inte knysta om. Spyr av trötthet när ja skriver de men de har bara klängt gnällt gråtit och bråkat. Jag är som en nystampad höna. Platt. Trött. Slut.
Mums

Kläder | 2010-03-16 | 12:26:12 Kommentera hΣr! 2 stNy favoritbutik. Rockin.se. Blir till o beställa om jag får lite födelsedagspengar.

Cold, dreams and funitures.

Konst och Kreativt | 2010-03-16 | 10:52:36 Kommentera hΣr! 0 st

Min näsa har fått för sig att vara förkyld. Jobbigt. I morgon ska vi åka slalom iallafall ska bli jättekul! Jag drömde om vår tv bänk i natt haha sjuka drömmar man kan ha. Men ja har gått och undrat hur bred den är och hur lång o så drömmar jag att den är värsta ovärd. ha. Liten och ful. Men men....
Jag älskar att mublera och inreda för er som inte visste det. Trots de ser ut som ett råttbo här hemma med bara skänkta grejer eller grejer köpta på loppis. :-P Visst NÅTT nytt har man väl köpt men man är inte rik som student eller som socialbidragstagare.


Gamla mubleringen.


Gamla köksmubleringen. Nu ska jag få ett runt gammalt bord från stugan jag ska måla i svart och ha framför fönstret med svarta stolar runtomkring. Här ska jag också ha min hylla med min kampfirre är de tänkt. Typ under klockan ska jag ha en svart konsolhylla med akvariet på eller om de blir på långväggen till höger. Vi får se :-)också gammal mublering.


Dax för lite nya inredningsbilder snart kankse? Ja nrä jag fått reda på råtthålet :-P

Önskningar just nu

Allmänt | 2010-03-15 | 16:14:41 Kommentera hΣr! 3 st


Nej ni slipper inte undan mina fejsbilder haha.

1. Akvariet
2. Råttor (fan för allergi)
3. Tatueringen
4. Hög tv bänk så inte lillskiten stänger av non stop.
5. Katt (får åka land och rike runt o hitta en jag tål eftersom jag tål vissa o andra inte)
6. Svarta tallrikar och svart överkast till vår säng
7. Nån skjysst filmposter till vadagsrummet
8. En svart fejskskinnsoffa från jysk m divan (ja ja nöjer mig med det enkla och relativt billiga)

När jag har detta.
Är jag lyckligare då?
Hittils är de skönt att drömma om iallafall. :)

Red

FOTO | 2010-03-15 | 13:18:47 Kommentera hΣr! 0 stLuvtröja från carlins :-)

Rösta

Allmänt | 2010-03-15 | 12:50:24 Kommentera hΣr! 0 st

Snella rösta på mig på föreldrarbloggsiten. Klicka nedan! Plz!

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Dagis och städfunderingar.

Allmänt | 2010-03-15 | 12:16:59 Kommentera hΣr! 0 st

Jag vill verkligern älska att städa. Men det gör jag inte. Jag vill kan och orkar fan inte. Men jag måste. De är lite jobbigt.
Dagis i morse med Molly och Linnea mellan 9-11. Gick finemang. Tror hon snart kan introduceras igen. Hoppas bara dendär specialpedagogen hör av sig snart för de är lite kämpigt o plugga hemma med 1,5 åring. :-/


Inget är som ett lektält tycker Molly.

Som två kaniner

Allmänt | 2010-03-14 | 17:11:14 Kommentera hΣr! 1 st
Idag bär ja barnens två kaniner. Mina små galningar. Ni är nära mitt hjärta alltid. ♥

Ingen panik alla på en gång. ^^

Deeper | 2010-03-14 | 11:02:51 Kommentera hΣr! 0 stIdag är det en sånhär dag när jag bara vill ruska av mig barnen hur dumt de än låter. Men jag får typ panikångest när de klänger på mig och jag inte vet vad de vill riktigt. Då vill jag bara de ska roa sig själva.
Jag tappar orken ibland. De är jobbigt. Vissa dagar är verkligen såhär. Då känns de som att jag går i taket på allt. När Linnea tjatar eller när molly står och bankar mig på benen.
Då blir jag avis på att älsklingen kan sitta i fred vid sin dator och göra vad han vill. De har liksom accepterat att han sitter där han sitter.
Undrar om jag hinner hem till mamma i eftermiddag och plugga lite? Vore bra för jag har kommit lite efter. :-/
Jobbigt när de finns så mkt att göra och så lite ork och lust. Är stressad också för jag borde skriva matlista inför veckan så pengarna räcker. Hatar alla måsten.
Borde och måste också tömma Mollys rum på saker så de kommer ner i källaren. Men kankse ska man skita i måsten som inte är livsnödvändiga tills orken infinner sig? Typ så jag börjat tänka för att må bättre. men i dag har jag en liten dipp.
Korv med bröd till lunch haha mums. Smakar grillkväll därför gillar jag det.

Nu ska jag börja steka på lite. Hoppas ni får en fin avslutning på veckan fölks! PÅ ONSDAG SKA JAG ÅKA SLALOM MED MY LOVE!! YEJ!

Video

Allmänt | 2010-03-13 | 15:03:35 Kommentera hΣr! 2 st

Linnea försöker träna mini ^^ (video från innan jul) Mini kan alla kommandon väldigt bra men när Linnea tränar henne blir hon lite förvirrad. Visst är de enklast att skita i allt ihopa om man inte får nån belöning på en gång ? ;)Hon vill fortfarande inte lyda. :-P


Rubrik suger ju

Kläder | 2010-03-13 | 13:24:52 Kommentera hΣr! 0 st
Kan inte bestämma mig för om jag gillar tröjan eller inte.

Solen skiner fortfarande. Så himlans najs :D I kväll blir de lite spökafton med en tjej som sambon känner som heter Malin. Ska bli supertrevligt. Ska ladda med chips och dipp mohaha.
Och som Fia skrev...att jag mår bättre. Its to damn true!!
Jag är taggad på allt mer än nånsin just nu ^^

I Morse var jag och hämtade ut paket på singers med bägge barnen ensam...gick faktiskt asbra ner i rulltrappan och allt samt att vi fick vänta i 15 min ca på vårt paket. Bägge stog stilla och snällt. Ibland har man tur mohahah.

Nu vill jag ha sommar så man kan grilla och festa ute. :D aaw va härligt!!!!

/H

I wish

Allmänt | 2010-03-12 | 17:57:44 Kommentera hΣr! 0 st

Snälla Tomten kom på återbesök och ge mig fria golvytor, vikt tvätt och städade hyllor! Plz!


Oh sunny day

Allmänt | 2010-03-12 | 12:49:13 Kommentera hΣr! 1 st

Gick jättebra på dagis med Molly. Hon älskar att dansa o de va lite dans på morronen så vi shakade loss lite de va roligt. Sen fick vi glass. Noom NOOm a lot :D :P Snart ska vi till läkaren med henne. Vaccination. Suck. Aldrig får man chilla :) Älsko kommer hem snart också...åå ja ska mysa sönder honom. Är kramig i dag ^^ OMG JAG MÅSTE MÅSTE MÅSTE STÄDA HYLLORNA!!! I HALLEN O VDGS RUM. vi får fikagäster i morrn och sen besök på kvällen av en tjejkompis till killen. Vi ska kolla på lite spök-tv haha Ghostadventures. Vi måste ladda inför spökjakten sen vi ska ha i vår grupp på typ 13 pers. Piercingen mår bra. Jag med. Saknar Henrik bara. Love Love Sweet Love.

Dagishelvete

Allmänt | 2010-03-11 | 08:46:34 Kommentera hΣr! 1 st

Ja dagis är bra de är inte det jag menar.....men UNGEN KAN JU INTE GÅ PÅ DAGIS. De är Molly min 1,5 åring vi talar om nu. Det funkar inte att ha henne där enligt personalen. Hon är rädd i olika situationer och de har gjort vad de kan för henne säger de. Antagligen stör hon väl de andra. Hon skriker när de ska ut på gården. kan inte sova när de är vila och varvar upp i mellanåt när hon är glad så hon går i spinn. Hon kastar saker och vid maten rä hon odräglig. Hemma ser jag ju samma tendenser men inte lika allvarligt som när hon kommer bort.
Jag blir så trött. :-(
De är det att hon blir rädd och osäker de reagerar på. Hon har endå gått många månader på dagis men det fungerar inte. FAAAAN. Jag fattar inte hur ja ska kunna fixa pluggandet eller min psykiska hälsa med ungen dragandes hemma.

Jag vet liksom inte vad vi ska GÖRA. Vill bara timmarna ska gå antigen så jag får vila eller så jag får plugga ingen de jag missat. Samtidigt har jag en stor svartsjuka gentimot Killen som är ute på en underbar mysig skola med kompisar och umgänge. Och här går man och glor i väggen. Fi fan.
Alltså jag menar inte på nått sätt att jag vill dagis ska ha allt ansvar för mina barn jämt de är ju vi föreldrar men för mig skulle de betyda så jäkla mkt att få komma hemmifrån och arbeta med mina studier i fred samt ha sociala kontakter.

Vad ska jag göra??

Miss Monroe

Piercing och Tatuering | 2010-03-10 | 20:03:13 Kommentera hΣr! 1 stIdag har jag Fixat min Piercing :-)
Jag hade skittrevligt på Fornby Folkhögskola i dag med killen det var verkligen mysigt ställe. Jag vill att Molly ska gå dagis nu så jag kan åka dit och plugga och måla några timmar i veckan iallfall. I dag var hon hos mamma men hon är sjukskriven av en anledning så henne vill jag inte lassa min lilla pitbull-unge på.
Vill bara inte sitta här och ruttna ensam i min lägenhet. Fan va värdelöst. Känner iaf några där ute. :-) Hon som Piercde mig är en jättetrevlig tjej som vi var ute hos innan jul och festade hos.
Jag kollar på klockan hela dagarna o får värsta ångesten av tråkighet hemma typ. I dag kollade jag inte på klockan alls. Ville fan inte dagen skulle ta slut. Vet inte om de va kaffet eller att ja bara va hypad i dag men de va fan fart på mig iaf innan lunch haha.Ja Piercingen gjorde ont. Som fan faktiskt.
Nu ska jag in i badkaret o kankse ta en värktablett också för jag har muskelvärk i ryggen igen. Suck.

Hej på er.

Shop again

Shoppat | 2010-03-09 | 14:00:48 Kommentera hΣr! 0 stBlev lite från HM också... hmm..:-P (detta plus lite basic t-shirt i svart och rosa och två gröna tishor till brudarna) Dax o sakta ner min shopping kanske? Men hur soft är de inte att betala månaden efter...det känns ju nästan som hrmm gratis!
Jag ska ev Pierca mig redan i morgon. Fett najs!
Har brun utan sol på fingrarna så de ser ut som om ja är gammal o rynkig suck. Alltid lika kul.
Snart är de sommar gött folk!!

/H

Clean my head out

Allmänt | 2010-03-07 | 18:43:33 Kommentera hΣr! 0 stJag i världens hafsigaste lillamy frilla. ;) Verkligen ingen good hair day i dag.

åå efter sånnahär dryga "barnenröjjeralltvadekan" söndagseftermiddagar vill jag bara ha ett sånthär sterilt o rent sovrum o dra mig tillbaka till. I stället får ja gå tillbaka in i vardagsrummet där våra sängar samsas på en mindre yta med både dator och tv plus möbler. Känns rackanrs trångt och olyxigt. Kanske kankse kankse borde vi hyra nått lite större? Tyvärr funkar det inte med barnen i samma rum för de väcker varann.

Barnen sommnade på några minuter vardera och nu ska jag ta och färga mitt hår hade jag tänkt.
Älskling bad mig att skära mototsstavar o blanda dipen också. ^^
Kram era små tjyvläsare!
/H

Vårkänslor

Allmänt | 2010-03-07 | 16:23:32 Kommentera hΣr! 0 stååå solen har skinit så många dagar nu. Nu vill jag bara all snö ska bort bort bort. Såfort man får lite asfalt under fossingarna när man är ute blir man som kär haha. SNART govänner kan vi chilla ute i gräset med en kall öl eller en liten bytta jordgubbar eller en god baugette och en dricka. Sitta och njuuuuta av värmen och naturen.
Ah...

Busar med kidsen i deras lektält. Favoritleken "spöket laban" hehe.
Var hos mamma och letade på en massa gamla kläder gjorde jag idag också. Ska göra om en del gamla jeans till shorts tänkte jag. Hittade en gammal favorittröja också.

Har käkat mumsig gnoccipasta o skinksås. Mums.

Bild på en ny målning kommer nog upp snart också.

Livet är bra gött ibland alltså.

HERR GUUUUUULD!!! O well you have to love Runar!

Nattens bravader

Allmänt | 2010-03-06 | 10:03:24 Kommentera hΣr! 1 st

Haha

i natt skulle jag släppa in killen när han ringde för han var och rollspelade och skulle komma sent.
Vaknar av att nån fipplar med låset. Jag tar hunden på armen och går och öppnar. Vänder mig om och går tillbaka mot sovrummet och säger "varför ringde du inte och bad mig öppna?"
Då märker jag att de inte alls är min käre sambo som står vid dörren utan grannen och en polare. Haha. De hade i fyllan gått till fel dörr. Polaren såg ut som en jäkla fågelhålk haha..jag fick mig ett gott skratt iaf. Han bad om ursäkt och sa att jag kunde få pärlor och diamater vadsomhelst bara jag förlät dem...och det gjorde jag ju..snäll som jag är haha.
Det är ju snarare jag som är för dum i nyvaket tilstånd. Släpper in vem fan som helst hehe.

Idag skiner solen igen!! Yej! Ja är fortfarande frisk :-)

Shoppar och har shoppat

Shoppat | 2010-03-05 | 21:10:19 Kommentera hΣr! 1 st

I dag har jag vart i väg till kupolen en sväng och handlat lite stuff. En jacka på rea från JC som ja först trodde var en skinnjacka. Köpte den NÄSTAN bara för det ^^ plus att den va fodrad plus att den va svart plus att den va billig plus att den va snygg också. En röd huvis från carlins också på extrapris (200 spänn) Strumpbyxor Hårfärg och lite annat basic blev det också. Fotar kankse kläderna o slängre upp lite i morgon om jag orkar. :-)
Klickade hem dessa två leggings nyss också från Nelly.com

 

 Reborn. Again!

Allmänt | 2010-03-04 | 09:58:50 Kommentera hΣr! 2 st

Jag sitter här och är lite bättre efter min sjukdomsperiod. Antibiotikan har tagit nu och min feber har gått ner. Har haft 40 gr feber i två dagar. Har vart tufft och jobbigt. Feber har jag haft sedan den 20:onde februari så jag känner mig inte så kaxig just nu. Blä.
Sitter och tittar på kläder på webbshoppar från England. Tänkte slippa tullen genom att skicka kläderna via min moster som bor där. Undrar om de funkar. Snart fyller jag år också! (30:mars) Tänkte bara önska mig pengar till kläder denhär gången/presentkort...mohaha. Eller....om man skulle önska sin pengar till tatueringen? :-)


Kläderna kommer från http://www.criminaldamage.co.ukUndrar om de funkar o kombinera dethär söta linnet med ett svart under kankse och sedan ett par hotpants i svart lack över ett par svarta enkla strumpbyxor o ett par höga stövlar? Låter bra tycker jag. Måste bara sy om hotpantsen som lite för små hehe.

Risig

Allmänt | 2010-03-01 | 12:14:26 Kommentera hΣr! 1 st

Fan va jag är risig. Småsjuk hela veckan. :-( Släpar mig fram. Orkar knappt nått. Vill bara sova. Suck. Fan vet inte vad de är med mig. Måste kolla blodvärden o sånt tror jag på vårdcentralen. Usch. Blä. Fy. :-(
Måste läsa studentlitteratur också. PDF vid datorn. Går inte o läsa i badkaret. Suck.
Där är mitt bästa läsställe annars. ha.
Måste krypa ner nu med lite grönt melonbadskum och värma upp mig.

Mysigt. Älskling har sportlov så vi får va tillsammans hela dagarna. Like it! Han ska gå väktarutbildning är de tänkt snart. Skoj. Eller han ska bara jobba/spara pengar till de först. Snart dyker de kankse upp en bil också. Härligt.

Det snöar föresten fortfarande. Jag orkar inte. Man kan inte ta sig fram knappt med barnen ute. De är jobbigt att bara gå hundpromenader. Gah

Fan va ja gnäller.
LIVET ÄR UNDERBART!
Bio på onsdag (Alice i underlandet) och Skidor till helgen.
Snälla håll tummarna på att jag blir piggare.

Haha föresten kan jag inte låta bli o skratta åt sånhär snuskhumor haha. XD XD (Parodi på Ondskan)

Våren vart är du?

Allmänt | 2010-03-01 | 08:19:34 Kommentera hΣr! 0 stGrönt gräs. Värme. Sol. Åh.......snälla ge mig vår och sommar nu!!
Nu ska jag till dagis med småttet. Molly har några små inskolningsdagar igen för att ja ska kunna lämmna henne med specialpedagogen i övermorgon.
Ha en fin dag!
/H
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se