Dagis

Allmänt | 2010-03-30 | 13:56:59 Kommentera hΣr! 5 st


Småfisarna hemma vid köksbordet. (jag vet spisen är hemsk. :-( Vill ha en ny. Den är helt gulnad framtill!+ JA de fick gafflar efter att bilden togs. Hade inte hunnit plocka fram haha)

Det går bättre med lilltjejen på dagis föressten. Inte ett enda anfall av rädsla eller liknande som de sagt hon haft förr. Hon får bygga mkt trygghet när jag är där med henne nu tre gånger i veckan 2 timmar åt gången. Nu ska vi försöka minska min tid med henne där. Vi får se hur det går. Men hur ska de göra med hennes aktivitetsnivå? Hon kan aldrig sitta still och trotsar....hon slänger saker om man/de säger nej. Och ger sig inte. Men de borde väl personalen kunna arbeta med likaväl som vi gör hemma?

Kommentarer
Skrivet av: emma

Hej!

Är allt bra med dig ? =)

kramkram

2010-03-30 @ 14:08:00
LΣnk: http://emmamariastenius.blogg.se/
Skrivet av: Räven

Sv: Haha hej! :D

Jo men det gör jag nu! La ner LCHF, det blev för tråkigt. Kändes lite vekt men hey… Jag mår faktiskt mycket bättre med lagom mängd kolhydrater :) Tror LCHF funkar skitbra för vissa, jag är helt enkelt lite för sockrig i längden ;) Men det var ett schysst sätt att bli av med mitt sockerberoende i alla fall :)

Detsamma! :) ♥

2010-03-30 @ 15:12:26
LΣnk: http://rodrav.wordpress.com
Skrivet av: Räven

Svar: Det ÄR grymt grepp i dem. Youtubea ”vibram five fingers tyson cecka” ;) De är toksköna och super att klättra och så med. STOR skillnad mot vanliga skor. Kör man mycket tricking kan det väl bli jobbigt eftersom man inte har någon dämpning och det tar ett bra tag att bygga upp musklerna i fötterna så, men jag älskar dem :D Jaaaaa!

2010-03-30 @ 18:26:49
LΣnk: http://rodrav.wordpress.com
Skrivet av: Räven

http://www.youtube.com/watch?v=Muj5b8-0xPk&feature=PlayList&p=4BA926CE50DF3AE6&playnext=1&playnext_from=PL&index=63 :D

2010-03-30 @ 18:28:22
LΣnk: http://rodrav.wordpress.com
Skrivet av: Räven

Sv: HAhahaa booya! Cecka är ju sponsrad av Vibram så han har lektioner med dem och så om jag minns rätt. Parkourclasses typ. Oja, jag är så klen i överkroppen än så länge att jag har svårt att häva mig upp på saker men jag har sett Robin göra’t och det är ju en klar fördel med vibram ;)

Jönköping! Ska absolut göra det när det har torkat upp lite så man kan dra ut, har ju bara bott här under vintern så det har inte blivit mycket till parkour ;) Tänkte dra ut och scouta lite imorgon faktiskt när jag ändå ska ut på prommis med hunden. EN sak som är GALEN med där vi bor är att det finns TUSEN små lekparker med en massa olika lekställningar = Hej improviserat utegym! :D

2010-03-30 @ 20:32:35
LΣnk: http://rodrav.wordpress.com

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se