Minns ni denna?

Allmänt | 2010-03-31 | 19:54:21 Kommentera hΣr! 0 st



Någon som kommer i håg denhär underbara låten? lyssnade jämt på den när jag var...typ 12. Klart underskattad låt :)

Idag har jag vart med på barnens dagis. Som vi nog ska försöka byta. Alldedes för superkristet för oss. Faktiskt. Trodde inte de skulle vara så mkt budskap hela hela tiden eller som i dag när de berättade att Jesus LEVER. att han besegrade döden och är levande här i bland oss. Tycker de är lite VÄL. Iaf att säga till barn som tar saker bokstavligt och som kanke inte har grepp om döden ens en gång. Nej jag ska försöka få tag på en bättre förskola.
Dock så vet jag inte hur ja ska orka skola in bägge IGEN: Har tappat räkningen på alla inskolningar och nu har jag jobbat som en gnu med att få molly att trivas på de sagis de går nu så de skulle kännas som att börja på ruta ett IGEN om de skulle byta dagis.
Det tar sån tid för henne nämligen att bli helt trygg i nya rutiner och situationer. Och sen storasyster också som kan bli väldigt orolig och ledsen om de är nya saker.
Tror vi väntar men vill gjäna ha något annat tills i höst. Vi får se vart det lider.

NU ska jag väcka Henrik som har sovit sen 18.00 sen ta mig lite kaffe och en cigg och en hundprommis och sedan får vi se om de blir nå film kankse. Vem vet :)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se