behind a window

FOTO | 2010-05-29 | 19:08:05 Kommentera hΣr! 0 st
(och jo vi behöver nog putsa fönstren! :3 )

Kind of low

Allmänt | 2010-05-29 | 18:46:46 Kommentera hΣr! 1 stMe my self and i. De va kallt på balkongen så man drog på sig första bästa pojkvänströja :)


Älskling, Alex och Westman.


Min käre bror och Nicko på spaning.Hej var ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu. Jag får bli duktigare. Iofs så vet jag inte om de är nån som läser öht så ...whatever. Gårdagen började bra med grill o träff av gamla vänner. Kvällen fortsatte med lite roligt låt-quiz och charader. Senare på kvällen vart jag bara trött och irriterad och fick typ migränhuvudvärk på ena sidan av huvudet och började störa mig på att alla andra hade så trevligt. Så. Endå va jag nog den som satt uppe längst här. Hade problem att sova. Sommnade väl halv 4 och sedan vaknade kidzen vid halv 7. Då va de bara o pallra sig upp och se glad ut. Det var inte roligt kan jag lova. bara 3 timmars nattsömmn sätter spår i orken. Spec med en infektion i käften också. Första gången ja seriöst bangade en lekparkslek med barnen som ja tänkte greja på eftermiddagen för att vissa två tomtar satt och lirade x-box. Jag va arg som ett bi och ja tänkte genomföra de med ungarna så de fick lite kul. Men ja va tvungen o svälja stoltheten o gå hem för ja var helt yr i huvudet och skakig. Så. Thats is. Inge mer gnäll nu. Jo lillungen smashade min piercing som redan var lite illa däran med en mindre infektion så nu sitter jag med fläskläpp. AJ AJ AJ. Stackans mig. Hoppas de läker nu.

Vidare mot nattningen av Linnea.

Nikko on the leash

FOTO | 2010-05-26 | 13:51:45 Kommentera hΣr! 0 st


Jahapp nu var man ute i gröngräset igen då...


Catwalk.


Jaktklorna är utfällda. Har fått span på..en humla?


På helspänn i det blå.

Mublera om IGEN? :)

Allmänt | 2010-05-26 | 12:53:29 Kommentera hΣr! 0 stJa den stora frågan i mitt huvud är om jag ska låta barnen flytta in i det lilla rummet igen. De är inte mycket i stora barnrummet som de är nu. De skulle tillbinga mer tid i rummet om de låg i anslutning till köket som nu vårt lilla sovrum gör. Sängarna får precis plast där inne (våra) så de är skittrångt men mysigt. Men jag gillar tapeterna mer i de stora sovrummet samt så får de som kommer till oss en inblick i barnens rum så fort de kommer hem till oss och inte in på våra sängar. Ska ju sätta upp mkt fina bilder o så i barnrummet o göra fint nu när de kan sova tillsammans. De är kanon. Linnea smyger ju bara över till oss om hon vaknar och Mollys grinande väcker inte Linnea då hon ofta sover väldigt hårt.  Funderar om vi ska görat nu i dagara. Byta rum igen. Då ska ja banne mig få upp den långa lackhyllan ovanför vår säng så jag kan sätta upp fina förstoringar på oss hunden o katten. Barnen har förstoringar i sitt rum. Sen skulle datahyllan som är på bilden nedan där Henrik blåser bubblor med barnen vara där Mollys säng är på bilden ovan. Brevid mot fönstret skulle ett stort klösträd till katten finnas. Fönsteret skulle kunna stå halvöppet nu på sommaren så fort ja får upp allt nät på balkongen. :) Kanon för katten.

Yes,they all float........

FOTO | 2010-05-25 | 08:24:25 Kommentera hΣr! 0 stKitty of my dreams!!!

Allmänt | 2010-05-24 | 20:12:13 Kommentera hΣr! 0 st

Letar ju en kompis till Nikko och vill ha en huskatt med lite ovanlig färg o teckning. Jag hittade denna lilla krabat. Tyvärr redan tingad men SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bedårande!! Helt underbar! Kunde den inte blivit våran :(
*SNYFT*

Kväller

Allmänt | 2010-05-24 | 19:23:32 Kommentera hΣr! 0 st


Jahapp ännu en dag i evigheten är slut. Jag har lyckats plugga lyssna på musik lyssna på lite mer musik och setat på balkongen litegann i dag. Har även spenderat mycket tid med killen. Tänk att 9 år har man vart tillsammans de är fan inte klokt igentligen.
Jag känner bara för att göra nått galet snart igen. Ut o röja och vara lite bekymmersfri och ledig. Hoppas att sommaren kan erbjuda mig detta. Skulle vara skönt. Sitta i gräset nånstans med skönt sällskap och hinka öl haha. Eller de kankse man inte får göra som morsa. Nej just ja då ska man va hemma och baka kakor och byta gardiner. Hehe. :)

Jag älskar mina små galna barn och min kille som jag trots mkt som hänt äntligen kan börja leva tillsammans med på riktigt. Vi lever nu och ingen annan stans.

Jag skulle vilja ha 570 kr i handen så jag kan gå ner till vetten o kastrera vår lilla fjortiskatt som är helt galet hormonstinn stackarn. Sen köpa en rulle svetsnät och ribbor så jag kan näta in balkonghelvetet på riktigt också. Selen till katten kommer imorgon på posten iaf hoppas jag. Så han kan få va ute litegrann.

Nu ska jag snart se på en dokumentär om dödshjälp och käka en liten kladdkaka som jag KÖPT. haha. Baka. Det är inte min kind of grej liksom. Kladdigt tidsödande och drygt :)

Hej på er
/H

Badrummet :)

Allmänt | 2010-05-22 | 12:33:58 Kommentera hΣr! 0 st


Sakerna på bilden är från Ikea, eleven.se och google. :)

Att ägna sig åt sina intressen

Allmänt | 2010-05-21 | 21:29:42 Kommentera hΣr! 1 st


Lagom snygg lägenhet va? Inte våran :(

Sitter här nybadad o fräsch som en dunig ankunge och doftar kokos och spånar på hur jag ska mublera och förbättra den lilla skit vi har. I morgon ska jag ta i tu med hallen. Ska flytta dit en byrå och skruva ner hatthyllan. Få dit starkare takbelysning (tills jag har råd med spotlights) Sätta upp några fina svartvita kort på barnen och sätta upp en vit trådkorg som förvaring i stället för den otympliga mörka hathyllan. Vagnen ska få sig en annan parkering och jag ska när jag får råd lägga VITT GOLV med hjälp av kontaktplast. (tro mig det går!! Har satt lite svart golv inne på toan och de sitter jättebra och blir inga fläckar när man tar bort det heller) Allt för att slippa min mörkbruna plastmatta. Den är verkigen hemsk. Hade väl vart ok om lägenheten var ljus men den är väldigt mörk så jag ska försöka komma på hur man bäst ska kunna få in ljus här. Sängarna som ligger direkt på backen ska jag nog försöka få upp på ben igen och sedan ska jag ordna med mitt collage till vardagsrummet (som i övrigt ser hemskt ut med trasig gammal skinnsoffa o omatchade möbler buhu!!) JAg ska sätta MASSA kort på barnen och oss som jag framkallat på en stor anslagstavla med svart ram som jag har. Det kommer bli As-snyggt. En Collagetavla. :)

Föressten på tal om bilder så vill jag beställa någon förstoring på kissen också. Han har verkligen en given plats här nu han är med överallt och fångade snabbt allas hjärtan. Han är för härlig!! :) På måndag får jag en sele åt honom så han kan få vara ute lite.

Snart är det dax för älskligens bror att bli pappa. Vi ska rensa ut en hel del barnkläder och skänka bort. Alltid kul om de kan komma till nytta.

Sen måste jag fixa kattens klösmöbel som ja är på gång att fixa också. Linda med hamparep och bygga hyllor. För att inte tala om innätningen av balkongen som måste fixas klart. Phu...mkt dethär. Men en sak i taget!! :)

Att ändra sig och vara impulsiv

Allmänt | 2010-05-20 | 21:16:52 Kommentera hΣr! 0 st

BRUNETT ÄR HETT OCH ALLTID RÄTT!!!!!!!!!

att färga håret igen

Hår | 2010-05-20 | 12:42:37 Kommentera hΣr! 1 stNu ska ja ta o bli lite ljusare över sommaren tänkte jag. Men vill inte bleka skrikblont Never again. Men typ kolabrunt som denna vill jag ha! :)
Snyggt så in i ........:)

Att se gräset växa

Deeper | 2010-05-19 | 13:54:23 Kommentera hΣr! 0 stSkulle diska men fastnade här. Är stum och känslolös just nu. Bara helt uttryckslös. Därför borde jag inte blogga. men kissen va så fin o gräset också så jag ville lägga in en bild.
Ska snart hämta mina små karameller på dagis. I dag har jag haft skoleminarium och setat och eldat upp mig på hur mkt vetenskapligt det är hela tiden. Hur svårt jag har att hänga med när de snackas på de viset. Dessutom får jag tunghäfta när jag ska tala i micken. De är hemskt :( Pissigt. Jag har jättesvårt o söka jobb också. Är helt psykiskt släckt just nu pgr av saker jag inte går in på så det är helt o hållet bajs allting.

Upplyftande blogginlägg.
Nej
inte nån stans.

Updates

Allmänt | 2010-05-18 | 20:32:23 Kommentera hΣr! 0 stHey alla. Eller om de är nån som läser bloggen ni är så dåliga på o kommentera så jag vet ju inte vilka som är här o tjyvkollar. Tänkte säga lite om dagarna som vart. Jo de har vart bra tack själv?
Nikko har hunnit rymma, hunnit bli redigt jävla könsmogen (läs skrikig och pipig) jag har hunnit gå ut med honom i halsband o koppel vilket inte va en så bra i de. I morron kommer dock ett sele på posten som ja ska använda is tället. Är vettigare. Jag har insett att många killar är totalidioter. Finns folk omkring en som man inte trodde sånt om men men. Sen har jag hunnit få panik för sommaren är ju fan här. Måste måste måste ha ett jobb. Vill inte vara hemma och ha panik med två småbarn i en trea. Skitungen Molly kan ju inte åka bil så de blir en lagom rolig sommar för barnen om vi måste va hemma. :/ Så vi letar jobb.

Nu ska vi kika på film och jag ska klura vidare på hur ja ska fixa hallen i morgon :) Kommer bli fint. Spec om de dyker upp mer pengar. De kommer bli KANON :) Spotlights, vitt golv, bort med hatthylla upp med snygga krokar o tavlor mm. Yej!

das vardag.

Allmänt | 2010-05-17 | 14:49:14 Kommentera hΣr! 0 st

Varför har ja inte såhär långa armar?!

Sjukling och utbrytarkung

Allmänt | 2010-05-15 | 14:00:53 Kommentera hΣr! 0 st

Lilla Linnea är sjuuuk. Suck. Stackan är febrig och vissen lilla plutten. Vi som skulle åka karusell i dag. Suck. Jaja hoppas hon piggarpå sig tills i morgon då så kankse vi hinner åka.I eftermiddag skulle vi tydligen hem till svärföreldrarna och grilla! 3vligt värre!! :) Katten är en utbrytarkung så tyvärr måste jag vara mer ambitiös i mitt innätande av hans ute palats. (Balkongen). Har städat o solat där ute hela förmiddagen och ska köpa ribbvirke så jag kan göra en nät-ram av skiten. Hujedamig så mkt jobb för en så liten och dum katt! Men förhoppningsvis blir det mer katter. Eller iaf en liten kompis :) Letar efter en Sköldpaddsfärgad o vit långhårg liten kisse till oss. Vet ni någon som har en sådan till salu så hör av er.


Släpp uuuut mig. (nej vi ska näta in bättre jag vill inte du ska bli påkörd lilla galning)

Das badrum och dess gäster

FOTO | 2010-05-14 | 21:10:06 Kommentera hΣr! 2 st


Gröna nödvändigheter


Boken hade så mysig framsida. :)Vårt elemenenta badrum i ny vinkel.


kung Nikko spanar ut över sitt revir.De är viktigt att kattjävlen skälls på varje gång han hoppar ner. Ja lägger mig o väntar.

Njut av varje ögonblick

Deeper | 2010-05-14 | 19:06:12 Kommentera hΣr! 0 stJag tänker på hur mycket jag ska njuta av denhär våren. Jag försöker vara medveten i så många ögonblick som möjligt. Det går bäst när jag är ute i naturen. Men jag blir snabbt rastlös. Jag njuter av lukten av gräs och blad. Av regn och blöt asfalt. Jag går med musiken i mina öron och glädjen i mitt hjärta. Glädjen över mina två fina barn som växer upp vid vår sida. Som nu är så pass stora man kan prata med dem bägge och de förstår. Att de är så himla galna att man nästan börjar gråta ibland. De syns märks och FINNS. De är inte döda i cancer som lilla victor eller andra underbara barn i himlen. Tänker på Max och saga. Monstrets Schurrers offer.
Mina barn lever. Lever för fullt och jag ska glädjas åt varje minut med dem.

Jag älskar också min underbara partner. Älskar att varje dag försöka få oss på samma nivå. Att inse hur olika vi är fast vi hållt i hop i 8 år. Hur vi står ut med varann och hur kul vi kan ha när vi är tillsammans. Ett förhållande är inte lätt men de är härligt. Kärlek är bästa känslan man kan ha!! :)

Jag älskar även min mormor och morfar. De är jättegamla nu och de känns jättejobbigt :( Älskar dem jättemycket!!!

Älskar min mamma och min pappa trots de inte bor tillsammans längre. Mamma för att du jämt tänker på oss barn så mycket.
Pappa för att du tänker på oss men visar oss hur man kan ha roligt och vad man kan få ut av livet.

Min bror och syster för att ni är så himla roliga och galna. 15 och 21 år. Ni är så söta bägge två. Fast jag är kortast. haha.

Älskar även min katt och min hund. Min hund för att hon hållt i hop med mig i 6 år nu och jämt tröstat mig när de varit något och fått ut mig på mina dagliga promenader.
Min katt. Lilla Nikko trots du bott här sen i slutet av april bara så älskar jag dej. Du har fått mig att bli kattmänniska. Fått mig att slappna av de gånger jag vart stressad. Du är en valium på 4 ben!!!!!!! (dock en galen valium time to time)

Kärlek är mäktigt!!

Nu ska ja lägga mig brevid min stora kärlek o se på film!
/H

Katt,bil,plugg

Allmänt | 2010-05-14 | 12:37:38 Kommentera hΣr! 0 stKänner mig värdelös som skriver allt ja har för mig på facebook. Suck. Det borde vara här jag ska kladda men men. Jag blir galen på Linnea just nu som tjatar om ALLT. Hon ska ha allt och göra allt. Samtidigt. Hon upprepar sig 100 ggr om hela hela tiden och gahhhh ja man blir lite tokig.
I dag hoppas jag att älskligen kommer hem med en BIL!! De var och kollade på den i går. ACC, cd + ubs spelare,tonade rutor, skinnsäten (fejk men endå) vinröd Fin :) ååå hoppas hoppas!!! I så fall bär de av en tur till Falun till Alex och hälsa på. Trevligt. Mysigt o bila med min darling!! Även om han kör som en polsk biltjyv imellanåt :P haha.

Försöker få Molly att sova och nu ska Linnea bada med sin pappa snart. Det regnar som bara den ute och de är värsta växthuskänslan. Det är ganska mysigt endå för allt blir så grönt :) Jag får värsta lusten att gå en lååång promenad med bra musik i öronen. Synd bara att mina lurar till telefonen är kaputt o att de bara finns matpengar i plånkan.

På måndag ska det sökas jobb och göras sista rycket med plugget. Härligt. 1 år avklarat snart på min utbildning till förskolelärare!! bara 2,5 år kvar sen mohahaha...låter mkt men de går nog snabbare än vad man tror.

Föressten är ja helt kattkär nu. De är så mysigt o roligt med en social katt som springer efter en. Han är med på allt lilla Nikko. Han hoppar upp när man gör the, han kollar när man badar, när man borstar tänderna och när man kollar på tv är han tätt in till. Buse är vad han är. Han kloade mig i tummen dock när vi busade i dag så jag är alldedes uppsvullen (är lite allergisk mot just rivsår från katter). Nu är ja sugen på en liten polare till honom. Vill dock ha ras-katt men vet inte vad för sort. Har funderat på en lila burmatös :) Vore nått. De är så himla vackra och ska också vara mycket sociala och roliga.Molly säger sitt namn.

Allmänt | 2010-05-13 | 21:00:12 Kommentera hΣr! 0 stMolly pekade på en tavla med kort som finns hemma hos mamma, pekade på sig själv och säger "Mojji!" :D Hur sött är inte det.....gullungen. :) Älskar när de lär sig prata. Varje dag blir rolig när de börjar härma ord :)

Kanske världens tråkigaste person

Allmänt | 2010-05-08 | 22:37:28 Kommentera hΣr! 1 stPå senaste tiden har jag börjat känna mig helt avslagen. Som en ljummen sockerdricka. :( Allt känns medelsvensontråkigt rutinaktigt och bajsigt. Barnskrik, barngnäll, o hundskall o stress disk städ tvätt o plugg.
I morgon ska jag ut och fira mamma i sommarstugan. Hon fylller 50!! Äta go middag o umgås med bror o syster o morföreldrar ska jag också. Härligt!! :)

Känns som att jag är helt off till allt dock. Allt känns så tråkigt!!! Gah!!! Jag hatar att vi inte har pengar just nu o att vi inte vet hur de blir med jobb. Vet nån nånstans man kan söka så hör av er snälla. Jag har fan panik :(

Sen att ja går dragande med en infektion sen den sista april gör inte saken bättre. Halsen är helt svullen och svider o värker. Har sovit flera gånger i dag. Tror att de är dax o kolla upp mig på VC på måndag. Sen har vi innedagar på skolan också på tisdag och onsdag. Blir trevligt :)

NU får vi se om ja ska hinka lite mer vatten och sen ska jag hoppas på att sambon ska sluta spela för vi skulle ju kolla på film!!
/H

Kissen på balkongen

FOTO | 2010-05-07 | 14:07:08 Kommentera hΣr! 2 st

I dag nätade jag in och nu spanar han in sina domäner :)

Gosegubben KESO ♥

FOTO | 2010-05-06 | 10:33:27 Kommentera hΣr! 2 st
Allt flyter på med katten!! Är så kär i honom så..:) Han tokar sig o gör luftsprång o kurrar o jamar o har sig. Han är otroligt personlig och rolig. Hoppas på att få mitt kattnät i dag till balkongen så jag kan börja bygga hans "fort-nos" haha. :D Ska så lite kattmynta o kattgräs i stora krukor sätta upp vägghyllor och nån stor gren och lägga ut filtar så han kan njuta i solen :) Sen ska en sandlåda till banen upp också på kortsidan av balkongen. Nya utemöbler ska inhandlas (nått litet cafebord) och så ska jag lägga ut nån konstgräsmatta är de väl tänkt så de blir mjukt o varmt att gå där ute. :)

Catlove :D

Allmänt | 2010-05-04 | 22:18:05 Kommentera hΣr! 1 st

ooow ja är helt kär i min katt.

En dag vill jag ha en britt!!
http://flipper-thecat.blogspot.com/


Sooo fricking cute :D

Sjuk

Allmänt | 2010-05-02 | 21:06:44 Kommentera hΣr! 0 stUsch nu var det ett tag sen jag bloggade. Facebook är farligt för min blogg haha. Jag har haft en kass valborg. :/ skaffade barnvakt till bägge galningarna. (Mamma hade dem) och vi festade till här men de känndes mest tråkigt för jag var as-sjuk :/ Frös o svettades som en gnu varvat och hade svinigt ont i halsen. Det har jag fortfarande tyvärr. :( Molly har en ny frisyr. Klippte tuff tuppkam på henne i dag haha. Så söt så men hon ska nog ha långt hår så nu låter jag det vara :) Idag har jag vart på en dagisgård och låtit dem röjja som bara den. Gud va skönt!! Ska gå dit varje helg. I veckan kommer barnen dessutom va på dagis 9-15 så jag kommer hinna plugga JIPPIE!!! Utan stress!! Hilarious!!!!! :D:D  Molly har blivit mkt tuffare...utom när de kommer till saker som låter högt som damsugaren eller att åka bil. Hon får PANIK. :( Vet inte hur jag ska tackla det riktigt.

Idag har jag vart så fruktansvärt trött (pgr av att ja är sjuk) så dagen har släpat sig fram. Killen stack o rollspelade endå *mutter* Men snart är han hemma....min darling :)

åå jag drömmer om vårt roliga bröllop som vi ska fixa när vi får pengar!! :D De kommer bli så jävla roligt!! Så himla okonvertionellt. Ett minne för livet om allt går rätt. :D Bara för o få en stor rolig upplevelse. aja. Nog om det. Tycker bröllop och sånt är ganska tråkigt hehe. :P Men detta är annorlunda. You will se.

Föressten JAG ÄLSKAR VÅRAN KATT!!! FUCKING BÄSTA DJURET SOM FINNS!!!! Är som valium på en stressad persons själ :)

Sitter o kurerar mig med rött the med honung i och lyssnar på Owl city. Mysigt. Ska ta tag i plugget nu.
Kram på er
/H
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se