Gokväll i stugan!

Allmänt | 2011-08-11 | 23:21:11 Kommentera hΣr! 0 st

Bilderna är inte från i dag men det får ni ta. Jag och Molly ..eller Molly är sjukt bra på roliga grimarser :D


Jasså ni lusläser här igen! Idag har ja vart otroligt produktiv...not..eller jo. Men de känns inte som de för allt har gått i snigelfart grund av plågsam mensvärk. En stimmig morgon hemma hos min söta mamma , sene n snabblunch och sen drog vi ut på äventyr i Sveaparken. Jag reste på röven två gånger tror jag. Annars lekte tjejerna inom synhåll med varandra hela tiden. De lekte jättemycket i den stora rutchkanan och de hittade en söt liten pojke att leka med också. De hade jättekul och jagade varann och hade så roligt. Innan vi gick så fick han en kram av Mollsan och vi vinkade hejdå. Jag äter lite klent just nu spec när jag har ont så ja va helt sluuut när vi kom hem...de va kämpigt o ta sig upp från parken och sen hem med två övertröttingar i kärran. (som för övrigt börjar bli schuuuukt sliten nu. Skabbig sliten o trasig. Måste beställa ny klädsel till vagnen. Svart vill jag ha!) Shuukt bra å packa saker i, handla i dra tvätt i. Köra hund i. Phil and teds syskonvagn for life...eller iaf tills nästa år haha. Köra runt en treåring går väl an men en 4 åring. :S Linnea är ju tillochmed 4,5 år men hon vill ju åka ibland endå. Finns de bara en sits blir de ju oundvikligen bråk om vem som ska åka när de blivit trötta i benen. Folk får väl glo då. Jag orkar inte med bråk iaf. Men sätter nog en slags gräns snart...har bara inte fattat HUR vi ska klara oss utan vagn haha xD
Bråkar ugarna är de ju bara o köra liksom. Utan vagn så lägger de sig ner skriker springer åt ett annat håll..ja ni hör själva. Detta gånger två eftersom vi har två barn såklart. Jippie!
I morgon ska jag FOTA med min KAMERA!!! Yeeehhhj! Sjukt nöjd över att ja fick hem den dan efter jag beställde. Sjukt nöjd. I morgon ska de knäppas på som bara fasen.
God natt alla överambitiösa. och ni andra också. Puss puss.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se