Jag vill jag vill jag vill..

Home & inredning | 2011-08-21 | 16:10:51 Kommentera hΣr! 1 st

Morföräldrarnas stuga med till hörande lada. Mys! På bild är även mammas lilla hus på gården.


Jag vill va asbra på att bygga...jag är nördigt intresserav av DIY lösningar, jag älskar små skumma hus. Lador och annat som jag ser som renoveringsobjekt. Har aldrig renoverat. har aldrig byggt. Men skulle vilja. Har en bror som är utbildad byggjobbare. Med ritningar och råd av honom kankse man i framtiden kan bygga om något. Har man bara pengar så kan man ju göra de mesta. Så när fast jobb dyker upp så ska de bannemig sparas kosing så jag har råd att köpa något skumt hus att göra om till bostad. Ett gammalt stationshus lite i utkanten av en stad vore så häftigt! Eller en liten bykyrka..eller..eller....en stuga. En liten stuga.

Föressten...höst! Frost! Löv! Snö! Advent......längtar litegrann nu! :)
föresten. 9 mille för en villa i stockholm nära skärgården får man ge. Jisses. I långshyttan kan man få en villa för 200 tusen. :) haha lite skillnad.
nä vet inte va ja ville med detta inlägg. Lite allmännt svammel. Trötta är vi efter en tur på brunnsjöbergets bamsebana. Barnen tyckte de va kul men Mollsan blir som vanligt sådär orkeslös och trött stackarn haha. Livet är hårt! Linnea är hurtbullen i gänget. Hunden va tokpeppad också på att röra sig i dag. Helt otroligt! Lekpark har vi också hunnit med. Nu är de kaffe och mysig bloggläsning en stund sen ska ja deala med maten och tvättberget som ska vikas.
I kväll ska vi kika på nån dokumentär om atlantis eller var de va. Mysigt!
Ha en trevlig söndagkväll.

Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Åhh, det är så kul med hus. Men riktigt jobbigt också. Min dröm är också att köpa någon stor jäkla byggnad och göra om till bostad. Men det får bli senare det :) Lycka till med husdrömmarna! Och du, hur lång är det till denna Långhyttan från Hedemora då? Låter ju helt sjukt billigt!

2011-08-23 @ 11:57:00
LΣnk: http://www.nubloggarjohanna.blogspot.com

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se