Uppleva sin barndom igen.

Barnen | 2011-01-31 | 09:06:22 Kommentera hΣr! 2 st




Mina små ♥

Nu när man har barn blir det lätt man upplever sin barndom igen på något vis. Man tänker på saker som man själv gjort som liten som man vill barnen ska få uppleva. Jag tänker mkt på lek i skogen, plockning av blommor, kolla på kossor, fika på "kondis" ensam med mamma eller pappa = känna sig speciell, fiska på sommaren, åka båt, bada i sjön, åka till djurparker, grilla korv eller pinnbröd i skogen osv. Tänk vad kul att få göra alla dehär sakerna med sina barn och se hur glada de blir. Jag är så glad vi i släkten har en sommarstuga dit vi är välkommna när helst vi vill. Så underbart nu när vi inte har eget hus än eller något.

 Nu när vi äntligen börjar komma ur små SMÅ barnsträsket börjar de minnas och förstå..de är fortfarande SMÅ men Molly med sina 2,5 år hänger på riktigt bra med tal och förståelse mm. Nu är de bara trotset kvar så hade det vart fina fisken. Men i sommar när hon är 3 kankse hon har lugnat ner sig lite. Jag längtar verkligen efter denna sommar som jag tror kommer kunna bli underbar!

Önskebok

Allmänt | 2011-01-30 | 18:11:02 Kommentera hΣr! 0 st



Vissa tycker Nalle Phu är tillräckligt filosofisk jag föredrar muminmamman :P

Planer inför veckan.

Allmänt | 2011-01-30 | 13:07:40 Kommentera hΣr! 0 st

Idag blir lite av en planeringsdag. Ska planera födelsedagen för Linnea på Tisdag då vi ska åka till äventyrsbadet i Avesta, i morgon grupparbete med skolan, ska läsa ut en och en halv bok i dag också.
I kväll ska vi äta kyckling, tzatsiki och klyftpotatis! :) Mums. Klev upp tidigt med kidsen själv i dag. Har gjort det i två dagar nu för att få lite sovmorgon nu i veckan så man slipper kånka dem till dagis mm. Skönt att vara smart ibland hehe. Om inte H får jobb förståss....då är det ju en annan femma.

Igår sommnade jag samtidigt som Linnea. Dvs vid 8 snåret eller innan det. Minns inte riktigt. Sedan sov jag till Halv ett då H skulle gå och lägga sig. Haha...min nattsömn blev sisådär. Fick fruktansvärt ont i nacken och ryggen av någon anledning också och va tvungen att dricka treobrus till frulle. Lagom mysigt.

Nu ska vi ut och leka med barnen i solen och sedan blir det barngympa på eftermiddagen.

Pink and silly

FOTO | 2011-01-29 | 13:14:29 Kommentera hΣr! 0 st





Pale and pink and silly. Thats me :P

Denna tröja slank också med

Kläder | 2011-01-29 | 11:44:31 Kommentera hΣr! 0 st



Ah ja är så himla nöjd med denna beställning.
 Fick med en väska också för ynka 198 kr i läderimitation som ja inte visade på första bilden.

Added som more

Kläder | 2011-01-29 | 09:05:08 Kommentera hΣr! 0 st

Fredagspös

Allmänt | 2011-01-28 | 17:55:39 Kommentera hΣr! 0 st


Nyss har vi smällt i oss en god middag bestående av gott marinerat och stekt kött, ugnsgrönsaker, kall beasås och sallad. Yummie...är helt dömätt nu. :/ Vägde dock upp detta med en liten hundpromenad. Nu är ungarna trötta de ska nattas och sedan blir de nog lite tv. Vad händer i morgon? Jag/vi är sugna på utgång eller liknande. Vore himla trevlans. :)

pepp pepp på soffan :D

Konst och Kreativt | 2011-01-28 | 11:15:42 Kommentera hΣr! 1 st

Sitter och googlar på DIY - soffa. (Do it your self) och får jättefin insperation till soffbygget. Att göra "lådor" till både bakstycke och sidostycken är ju en kanonide. Keep it simple. :) Har ju redan till sidostycken och det är ju superbra. Nu är det bara bakstycke, riktiga soffkuddar (ryggstödskuddar) och möbeltyg kvar. Yej! :)
Lite för färgglatt för mig. Soffan blir sandfärgad.

Köpa och måla...

Konst och Kreativt | 2011-01-27 | 17:38:03 Kommentera hΣr! 0 st

Lovely!

Allmänt | 2011-01-27 | 15:26:21 Kommentera hΣr! 0 st

Sambon har vart på arbetsintervju i dag. Som personlig assistent i gen. Har han ju erfarenhet av det jobbet sedan tidigare. Han blev erbjuden att jobba med två brukare och de talade om att hon skulle ringa när han skulle på introduktion. Så det borde ju tyda på att han får jobb eller hur? Det talades även om maxtimmar han skulle få jobba så han kommer få ihop till en heltidslön!! I am soo happy :) Om de inte skulle anställa honom så skulle de väl inte låta honom komma ända till introduktionen? Det har jag mkt svårt att tro. Dock ska han ju träffa brukaren för första gången då och tycker han illa om Henrik så är det ju kört men det skulle jag inte tro. :) Tror de kommer gå superbra är jag övertygad om!! Nu ska jag lämna studieförsäkran så slantar från CSN trillar in också.

/H

Att jämföra

Allmänt | 2011-01-26 | 21:12:47 Kommentera hΣr! 1 st


Alltså...inte för att pika på någon alls...men VARFÖR ska jag alltid jämföra mig med sånthär. Alltså...dendär familjen verkar vara superfamiljen! Hade inte tackat nej till att orka som hon alltså..resa kors och tvärs med två små trots hon är graivd. Ha nån slags hemmaföretag. Baka med barnen (nej jag gillar inte alls att baka med barnen de blir kladdigt och tusen massa extra att städa efter dem) Jag vill dock ha en såndäringa cyckelkärra hon visar på nån bild där. Jisses! Jag kommer behöva en sådan! Jag VILL ha en sådan. Så jag kan ta kidsen och fara runt lite. Men de kankse är för stora för o sitta i sådan. Det lär kollas upp pronto. Nej men i vår kankse.

Jag känner ibland att jag är fruktansvärt tråkig. Har våra barn det tråkigt hos oss? Vi går fram ochtillbaka till dagis, är hos mormor var och varannan dag. Hos gammelmormor. På bibblan med Linnea. Öppna förskolan ibland när vi är lediga. Vi ska till badhuset med dem nu lite oftare är de tänkt också. Sådant vardagligt.

Denna blogg fick mig faktiskt att få lite komplex. Funderingar i mitt föräldrarksap liksom...duger jag? *gulp* Usch.
Någon fler med föräldrarkomplex? Städkomplex?
Studiekomplex? Kroppskomplex?

Jag har otroligt skumt sockerbegär denna vecka. Brukar inte behöva sådant men nu har jag velat haft snask tre kvällar i rad...buhu..känner mig helt ur-usel..måste va nån slags PMS. Kul. Kul. Nej.
Å....ja visst fan är de PMS annars skulle ja inte känna mig så himla känslosam. :( 
Kladdkakan vart inte alls bra som ja bakade nyss...fy faaan...ååå ja vil bara grina seriöst...den är precis på gränsen till att bli rinnig vilket jag VILL den ska va..jäkla i-landsproblem men jag blir skitdeppig ju :/

Nu ska jag goffa lite av dendär kakan endårå och se på avsnitt 3 av solsidan. I like!
Massage var jag också lovad. Lovely! ♥

På gång med syrran

Kläder | 2011-01-26 | 11:11:56 Kommentera hΣr! 0 st

Mysdag

Allmänt | 2011-01-26 | 09:44:47 Kommentera hΣr! 0 st




BusLinnea som idag är sjukLinnea.

Hemma med stora tjejen som var febrig i går. Mysdag :) Loppis ska jag gå på senare i dag också. Happy time! Älskar att fynda billiga småsaker som man kan behöva. Sitter och planerar månadens mat också vilket jag älskar att göra. Ska satsa lite mer på sallader denna månad. Alltså sallad till maten. Gottgott. Ska försöka klämma in fetaost i många så man blir lite mätt på det. Jag har exprimenterat lite med LCHF någon vecka nu och det är bara att konstatera. Orken uteblir. De är sjukt hur orkeslös jag blir helt utan kollisar. Usch. Försöker därför äta nyttigt i allmänhet i stället. Alltså mer sallad grovt bröd när de väl är bröd och mkt mer proteiner än vanligt. Men att utesluta kolhydrater känns inte hållbart då man måste hålla i gång såpass med två små barn och ett hem som ska skötas.

Ska ta och umgås lite med min sjukling nu. Mys. ♥

 

Prrr....

Katt | 2011-01-25 | 11:51:27 Kommentera hΣr! 0 st

Bara därför att...

FOTO | 2011-01-25 | 10:16:18 Kommentera hΣr! 1 st



Bara för att de är så underbara mina små terrorister! ♥

Vaken

Allmänt | 2011-01-25 | 09:41:01 Kommentera hΣr! 0 st



Läst ut en studiebok och fotat uppgift. Vad ska jag göra mer denna vecka? Skulle behöva köpa nya madrasser till barnens sängar och plastad frotte. Skulle vilja filma lite. Shoppa lite födelsedagspresenter till Linnea. Se mer bra filmer....hm. Mer?

I morgon.

Allmänt | 2011-01-24 | 21:27:20 Kommentera hΣr! 0 st

I morgon ska vi köpa en vidoekamera! Har bara filmat med lilla digitalkameran förr denna kunde man lätt koppla in i tv:n och se i HD kvalitet med. Kommer bli kul att filma och sedan visa kidsen. De älskar att kolla på "Linneafilm" som de säger haha. I morgon ska ja va duktig med kolhydraterna också och försöka hålla de nere men endå äta mig mätt. Ska försöka undvika sockerfälla jag föll i nyss. Assugen på sött o bakade en kladdkaka. Dumma mig. I morgon ska ja se till att ha annat hemma som nödgrej. Typ dipp och grönsaker. Kan ju barnen äta också. Mums. Ska nog se till de finns hemma ja.

Läser en del om stress. Jag tycker jag befinner mig i det jämt nu med två barn som är mkt hemma som bråkar med varann konstant och hund o katt + städning på detta. Jag har hört att aptiten sätts i gång när man är stressad. = man har lättare att lägga på sig :/ Det lät mindre kul. Försöker verkligen varva ner men såfort de kommer hem från dagis blir jag stressboll. Vill de ska vara lugna så jag tror att jag måste visa dem med mitt beteende de är helt ok och i sin ordnign att bara ligga och ta de lungt också så de inte blir stressade som vuxna. Faktiskt..det handlar ju om att va en god förebild. Med de i tankarna kommer jag försöka vara stillaliggande lite i morgon eftermiddag. Dock vill jag gjärna hinna med en skön lång promenad med vovven min på förmiddagen. Det är så himla härligt att bara gå och gå. Ska ladda MP3 spelaren i natt och gå ordentligt i morgon. (Om jag vill och orkar..de ska inte vara något krav)

Nu ska jag få lite massage av min bejby o så vill ja kika lite mer på filmen "the pursuit of happyness" med Will Smith. Pöss på er gurkor. /H

Ålderskillnad

FOTO | 2011-01-24 | 14:45:56 Kommentera hΣr! 2 st





En 7 åring och en 4 åring ute och leker. Den gamla är lite mer luddig än den andra. Mina små sötnosar!

Nätterna

Barnen | 2011-01-24 | 10:58:44 Kommentera hΣr! 0 st

Lilla gaphalsen när hon var korthårig. Snuttan. ♥

Designen uppdateras lite allteftersom här. Skönt med lite nytt. :) Nu jäklar...nu börjar ja förstå varför jag är så himla lättirriterad om dagarna. Nätterna är helt skumma här hemma. Molly är såå envis. Välling välling välling. Ibland upp till 3 gånger per natt bara för o få henne o sommna om. Hon får ett ilskeutbrott om man vägrar ge henne. Suck. Blir så trött. Upp och kissa ska hon tre gånger också på det.  Men nätterna...de måste bli lugna nu. Ska man ta hennes ilskeutbrott kankse...ja men vi måste verkligen hjälpas åt för jag orkar verkligen inte själv just nu. Det är jättejobbigt att inte kunna sova en natt i sträck.

Bubblar

FOTO | 2011-01-24 | 10:47:37 Kommentera hΣr! 0 st

Fint!

Kläder | 2011-01-23 | 20:44:27 Kommentera hΣr! 0 st

Mellanmjölk

Allmänt | 2011-01-23 | 12:08:32 Kommentera hΣr! 0 st

Känner mig så jäkla mellanmjölk nu alltså. Helt dizz i huvudet. Trött. Eller nått. Kom hem sent i går. Var i mora på släkttjosan med Henriks släkt. God mat och trevliga människor. Barnen hade stor yta att röra sig på och leka. Fick inte med mig någon kamera såklart. :/ Som vanligt. Misslyckad. Usch. Nej i dag vill jag bara va inne hela dagen och ta de lungt. Barnen är av annan åsikt..eller..de ramlar ihop och grinar båda två för ingenting så antagligen är de trötta. Ingen barngympa tänker jag gå till heller. Bara ta de lungt. De är ok. Det också.
 
Jag. Är. Shoppingsugen! Vill handla nya städgrejer bland annat räknas det? Haha...en ny mopp, nytt skölj och tvättmedel och annat. Sedan är ja sugen på massa streetkläder. Men får vänta tills vi vet hur de blir med jobb o dylik i veckan för Henrik. Kankse får han anställning. I hope so!!

Haha

FOTO | 2011-01-21 | 13:02:56 Kommentera hΣr! 1 st



Åå i går var verkligen ingen bra dag i min agenda. Idag därimot skiner solen. jag känner mig relativt utvilad och kankse kan glädja mig litegrann åt de posetiva som håller på att hända. Jag är en väldigt lättstressad person och när jag blir stressad blir jag alldedes blockad och deppig. Nu sitter jag dock med kaffekoppen och datan här vid bordet och barnen har vart sams en stund iaf. :) Härliga tider. Mamsen är så snäll. I morgon när vi är borta ville hon städa här. Jag tackar inte nej. ♥
Finns inte så mkt mer att säga något faktiskt. Så....skitroligt inlägg. verkligen. Applåder åt mig. haha.

Till läpp-fan

Piercing och Tatuering | 2011-01-20 | 20:50:48 Kommentera hΣr! 1 st

Kanksr blir en liten pärla till läppen när piercingen är fixad igen. Den rowsa är sååå söt :D

/ Från bodyjewelry.se /


mao

FOTO | 2011-01-20 | 18:14:40 Kommentera hΣr! 1 st



Jag är glad - igentligen.

Skriker

Deeper | 2011-01-20 | 17:34:23 Kommentera hΣr! 0 st



Hela mitt inre skriker av behovet av: tystnad, lugn och ro och struktur.
Idag blir det inget monsterinlägg. Jag fick VG på tentan, hittat ett distansprogram att läsa vidare i höst på i Gävle och sambon har en arbetsintervju på Torsdag nästa vecka. Vi ska ut och fara i helgen också. Till Mora på släktkalas på Henriks sida. Kommer bli kul. MEN. Jag är så trött så det vänder ut och in på sig innutimig. Jag vill glädja mig och känna mig lugn. Jag vill bara sätta i öronpropparna lägga mig på köksgolvet och dö en smula..hjälp. Får man tänka så? Jag borde ju försöka glädja mig här. men sova och vila. Det är nog det jag behöver just nu mer än någonsin. Har vart hemma och gjort det mesta nu med en sjuk sambo så de har blivit en del slit. Jag behöver städa alla skåp också...och fixa de fint här hemma. Ok jag är trött dax att sluta nu.

Nytt skit

Konst och Kreativt | 2011-01-17 | 21:12:59 Kommentera hΣr! 0 st



Nej nuuu tammitusan börjar vi på ny kula. Vad sägs? Jag har inte helt fått ordning på denhär designen men men. Det rör på sig! Snart ska jag hångla sönder min mongodarling som bara sitter och spelar för tillfället. jag har en dejt med mrs kaffe med mjölk just nu och försöker tämja min snoriga näsa. Idag har jag vart så jälva bra. Satt in massa diskmaskiner (vi har en liiiten jävla skitbänkdiskmaskin så den tar bara litegrann i taget) hängt en tvätt, städat ballen som ni såg nedan, vart ut med hundkräket och massa annat. Ja funderat ut en lösning till kattträdet också. Alltså jag är sjuk i huvudet. Jag sitter och googlar på "klösträd" de är ju sjukt kul att se olika designer och hur de är byggda. Vill bygga massa mer!! Jag önskar dessutom jag hade lite småslantar över så jag kunde köpa massa leksaker åt kissarna. Stackarna. Jag ska iaf snyta kranen nu och typ lägga ner detta snart. Ska försöka få ordning på texten i menyn först om min syster behagar hjälpa mig.

Solsken = stäääda!

Allmänt | 2011-01-17 | 14:55:39 Kommentera hΣr! 1 st

Låg o skurade ballen ren o fin nu när de var lite sol. De va verkligen uuur snoskigt där ute men nu är det nästan tiptop haha. Ska bara ta bort alla gamla grejer och slänga på tippen och sedan köpa några nya balkongmöbler till våren och fräsha till med någon ny solgardin och en katthylla eller två. Skulle också vara najs med några fina mattor där ute. Kanske svart och vitrandiga i plast. åå jag har sån nedra huvudvärk...gaaw its kills me. Inte febrig iaf som i går kväll. Haha...en sjuk grej. Jag lyssnade inte på Molly nyss när hon stog och bankade på mig. (trött mamma) va tror ni ungen gör?! Hon biter mig strax över muffen!! aaaajje liksom...fy fan va arg jag vart men efter lite halvt full i skratt. Lägligt att bita morsan där. Va tvungen o dra ner o kolla..rött märke. Kul. Mig passar hon också på att ärra. Linnea ser ut som att hon kramats med ett rivgjärn i ansiktet efter jullovet.
Nu ska jag leka med de galna små terroriserna och sedan äta lite yoghurt som förhoppningsvis gubben kommer hem med snart. ♥

Gnälligt inlägg!

Allmänt | 2011-01-16 | 21:08:51 Kommentera hΣr! 1 st



På gränsen att bli sjukling nu. Fryser och snorar och har mensvärk som en idiot. CSN kommer sent denna månad, Henke har inte fått något jobb än, vi måste låna för att ha råd med frukost mellis och kvällsfika tills på Torsdag...ja typ..så ser de ut som gör mig depp just nu. Jag vill inte låna, jag vill inte bli förkyld och jag orkar inte med att känna mig gnällig heller. Nä...roligt. Inte. Jag har inget mjölk till kaffet heller. Buhu.

Igentligen Ilandsproblem för det finns de som har det värre. Men jag är så sjukt sugen på en riktigt flottig pizza just nu. Eller på att bara åka till en leksaksaffär och köpa massa grejer till Linneas födelsedag utan att behöva tänka på vad de kostar mm. Äh...det lilla räcker. Jag har faktiskt kollat på gamla 80:tals avsnitt med My little Pony med Linnea i dag. Det vägde upp en del..haha åå nostalgi! Nu ska jag slänga min frusna och deppiga kropp i badkaret en stund med någon bok och försöka tina upp lite. Är också depp för hunden vår nafsade Molly i armen helt utan orsak i dag...händer det igen...ja då vettetusan. Molly stog still pratade med mig och Mini gick förbi henne hoppade upp och nafsade henne i armen och i sidan. Helt sjukt. Vart såå arg och ledsen. :( Kankse har det att göra med att Molly så ofta ger sig på mig och att Mini ville försvara mig eller liknande för hon stog så nära men endå.

Nu vill jag verkligen det ska vända snart. Vill detta ska bli ett år att njuta av!

Fröken bruntand

FOTO | 2011-01-16 | 20:29:00 Kommentera hΣr! 0 st



Årets roligaste bild på Linnea än så länge iallafall! :P
Ungen tagen på bar gjärning i oboyburken.

Mys med storasyster

Barnen | 2011-01-16 | 13:43:18 Kommentera hΣr! 0 st



Längtar tills i kväll då jag i lugn och ro ska se Lady och Lufsen II - Luddes äventyr med Linnea haha. Bra ursäkt om man vill se gulliga disneyfilmer är att se de med barnen. Ett Mumintrollenrace lär det väl bli någon dag också. Har en 60 avsnitt hemma. Ha. Nu vill Linnea låna datorn och skriva bokstäver i skrivprogrammet. Sötböna. Lillasyster ligger och sover nu som tur är! Lilla bråkstake. Hon har hållt på hela natten och hela dagen i går och i dag med att slåss bitas och härja. Utbrott och tjafs...phu. Man blir trött.

Lilla skruttfluff

FOTO | 2011-01-13 | 17:38:01 Kommentera hΣr! 2 st

Min lilla pälsråtta :)





Till 4 års dagen

Barnen | 2011-01-13 | 11:36:03 Kommentera hΣr! 2 st

Med tanke på de vi har att röra oss med blir det inga maffiga presenter a la cyckel eller liknande till 4 års dagen (ungen fick en Cyckel när hon fyllde tre av svärföreldrarna och en sparkcykel i julklapp så cyckelbrist är det ju inte direkt) Nej men ni fattar. Inte biljoner olika saker heller. Men....ungen ska få en en stor mysig handduk, en baddräkt (Dendär jäkla katten på bägge) och en simring. Ev simglasögon också och så ska vi skaffa barnvakt till M och ta en hel eftermiddag i badhuset med stora tjejen. Som hon snackat om badhuset haha. Hon kommer bli jätteglad nu när hon får baddräkt och allt. Tror hon kommer gilla sina födelsedagspresenter!

Dessutom har jag funderat på Kalas....jag vete skjutton om vi ska ha barnkalas nu...hon har inte skaffat sig så jättemkt kompisar på nya stället å så som känns helt ok att bjuda...jag tycker detdär är svårt. Jag personligen tror det räcker med en släkt och familjefika. Tills hon själv är mer medveten om vad kalas innebär och kan bestämma ett par kompisar som får komma på kalaset. Kommer aldrig ha en hel klass eller likanande hemma på kalas. Ett par få utvalda kompisar räcker. Aja...nog om det. Finns det några som skulle VILJA komma med sitt barn som läser bloggen som jag KÄNNER. Ja då är de bara o hojta. Då fixar jag fika och en liten fiskdamm eller något. Kravlöst umgänge ett par timmar bara på eftermiddagen. Inget avancerat. :)

Nu ska jag återgå till att enligt tidigare inlägg bara försöka slappa. Ska hem till morsan med småttet nu när vi hämtat dem på förskolan och dricka en kopp kaffe och snacka skit. JAG ÄLSKAR MIN MAMMA! :D
/H

Relaxation

Allmänt | 2011-01-12 | 22:57:16 Kommentera hΣr! 0 st

Kissemjao....

Konst och Kreativt | 2011-01-12 | 11:25:15 Kommentera hΣr! 2 st




Ja jag vet min blogg är kattstörd...haha. Men här kommer iaf en söt pärlis som Lina gjort till barnen. (barnens kusins mamma)

Lite tillbakablickar

Barnen | 2011-01-12 | 10:54:29 Kommentera hΣr! 1 st




Sitter och lyssnar på en låt jag hade på Mobilen när jag låg på BB med Mollsan. Slanias song med Eluveitie. Så jäkla härlig och rå låt. Påminner om åskvädret som var när jag låg och klämde ut dendär bråkiga och härliga ungen till världen. Jag minns verkligen hur ensamt det kändes på BB. Jag hade fått durapunktion i samband med epiudralen (ryggbedövningen). Det innebär att de punkterade ryggmärgshinnan på mig så vätska läckte upp i huvudet. Jag kunde inte stå upp så jag bara låg och hade helvetes jävla värk med en liten nyföding som behövde nya blöjor och ammas hela tiden. Jag var helt kaputt. Kunde inte ens gå och dusha.

 

Jag blir lite förbannad på sjukvården i efterhand. När det var mat var det ingen som sa åt mig när det var. Kunde ju inte ta mig ur sängen och kolla mattider. Jag gjorde det endå när jag var tillräckligt hungrig för ingen erbjöd mig att hjälpa mig på något sätt. Åt min första måltid i snabb panik då det känndes som att jag skulle svimma av smärta när jag satt upp. Sedan var det turligt nog nån som kom på att jag nog skulle ha mat in på rummet och de hjälpte mig till slut. När lillan hade kissat ner sängen så ringde jag in en sköterska som bara slängde in rent åt mig. Ingen hjälp fick jag att bädda fast jag knappt kunde stå. När jag väl stog och bäddade så kom det iallafall en snäll sköterska som verkade ha koll som sa att jag absolut inte skulle behöva göra detdär själv.

Jag låg dessutom på lugna delen av BB där sådana som var inlagda för komplikationer låg. Det var bara jag och någon till på den avdelningen så det känndes verkligen öde att ligga där med en liten bebis. Jag fick iallafall lugn och ro. Men i efterhand så tänker jag på hur skönt det hade varit att haft någon att prata med.

När det var undersökning lillan fick jag tack och lov åka rullstol. Men jag mådde fan inte bra då alltså..mindes hur jag bara ville tillbaka till sängen. Usch. Jag mådde riktigt riktigt dåligt. Sedan när jag kom hem var jag också liggande. Och efter 2 veckor fick ungen Kolik som varade tills hon var 5 månader. Ja ..jag är i offerkoftan just nu haha....usch. Men det är en period jag inte alls ser på som rosenskimrande som nog många andra upplever med sina nyfödingar.....jag vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg men så kan det nog vara ibland. Man behöver skriva av sig.

Bara därför att....

FOTO | 2011-01-12 | 09:18:51 Kommentera hΣr! 0 st

...hon var/är så förbannat söööt! ♥ :) (och för att jag till min lycka såg jag hade kvar alla kattungepics på minneskortet. Trodde alla försvann i datakraschen.)



Dax för upprustning

Allmänt | 2011-01-11 | 21:24:37 Kommentera hΣr! 0 st


Nu är det dax att man fräschar till sig lite. Känner mig som en gammal sunkig kärring ..håret kliar är äckligt och jag är blek som en måsskit. Brun utan sol och ett bad så är jag nog lite piggare i morgon. :) Terroristerna har vart galna i dag speciellt den yngsta. Idag var hon billig kan jag tala om! Hua. I morgon ska jag och Linnea ta en liten egen dag tror jag. Vi ska till bibblan och hämta lite kurslitteratur och gå ner och hämta ett paket på Ica med min tshirt och lite annat. Motion lär jag också få. Härligt :) Skönt att hålla i gång lite fysiskt också. Jag har tränat lite hemma nu varje dag och är mer medveten om vad jag äter. Hoppas att de ska ge uttdelning till beatch 2011! Ha! :)

Ge mig vår!

Allmänt | 2011-01-11 | 18:22:02 Kommentera hΣr! 0 st



Nu får de fanimej va slut på vintern. Nu längtar jag efter mer ljus och värme.
Så våren får gjärna komma nu :) Senvåren = underbar. Högsommar är mer sisådär..då brukar de ju va så jäklarns varmt. Men ge mig ljus och värme i lagom doser plus gröna blad så blir jag en glad en.

(ps. Jag har äääntligen fått objektivet till systemaren så från och med nu kommer det vara fina bilder i bloggen igen! ds.)

Supersugen

| 2011-01-10 | 07:43:33 Kommentera hΣr! 1 st



Självklart har vi väl råd att unna oss något sånthär om vi vill det men jag längtar till den dagen vi bara spontant kan handla ingredienser till tex en mumsig smootie eller något utan att behöva räkna efter så pengarna räcker. På tal om pengar så tänkte jag på ett ordspråk i går. Att de inte är tiden som går man minns utan ögonblicken. Jag tänker förhållandemässigt. Nu påstår jag inte vi inte har ögonblick vi minns jag coh Darling för det har vi men...ingen av oss har haft en inkomst någon gång som gjort det möjligt att under våra 9 år tillsammans nånsin typ ätit utep å nå finare ställe, rest själva eller liknande. Det är faktiskt lite sorgligt :/ Men...nu hoppas jag verkligen detta vänder snart. Är verkligen sugen på guldkant och annat än bara vardag i vårt förhållande. Tyvärr är det dyrt att leva. Är just nu lycklig att vi iallfall får i hop det på bara ett studiebidrag alla 4. Det funkar..det går. Det finns de som har det värre!

Bajbycat!

Katt | 2011-01-09 | 16:45:22 Kommentera hΣr! 0 st



Synd att jag inte har några "bebis" bilder på Nicko. Han kom ju till oss som 6 månaderskatt. Då var han redan en ganska långbent katt. Myras bebisbilder försvann det en hel del av i en datakrash. :( Deppigt. Men några är kvar iallfall och påminner en om hur gudomligt söta kattungar är! ♥

In deep need of

Allmänt | 2011-01-09 | 07:45:04 Kommentera hΣr! 1 st



Ja jag är en sucker för The i lösvikt. Yummi yummie in my tummy :P
Speciellt nu när vi äntligen fått en stor tv. Filmmys eller bara en massa National Geographic-tittande. Nya favoritprogramet för mig och Henrik är "Lockt up abrode" ganska jäkla spännande! Idag var jag duktig och pallrade mig upp ordentligt. Är faktiskt riktigt pigg nu. Men skulle inte ha något i mot att krypa ner och värma mig brevid darling en stund till. Idag blir det nog fortsätt röjande och rensande här i skithålan. Försöker hålla röksugen på avstånd. Antagligen blir det nog så jag börjar röka igen men mycker mindre än förr. Saknar att unna mig en cigg. :/ Nog om detta... nu håller ungarna på att bygga ihop en bob (tror dem) men igentligen strör de bara delarna i hela köket..phu...hann rädda skruvarna iaf. Haha.

Beställde föressten ett par till skor. Ett par vita sneakers från din sko. Stilrena och dundersnygga. Tror jag kommer bli nöjd :). Snälla....... på tal om inget...kan inte Henrik bara få ett jobb nu? Vore verkligen passande. Nu får ni ha en bra dag allihopa så kankse man slänger upp ett inlägg till kvällen. Fick en så jäkla klockren bild på L så det finns inte när hon står och äter ur obojbutten. (säger ni också butt? Eller kankse burk?)  Å fyfan va osammanhängande och hoppigt detta blev då men så är de när man har småbarn..man vill få med så mycket info på så lite tid som möjligt . Blir nog en bättre skribent nu till veckan när de börjar på dagis igen ;)
Aja...hanywaj....baj baj!

Catwalk

Allmänt | 2011-01-07 | 21:32:49 Kommentera hΣr! 0 st



Just nu vill jag bara att vi får de bättre med pengar så man kan shoppa lite roliga småsaker då och då.

ow ow!

Allmänt | 2011-01-07 | 13:56:00 Kommentera hΣr! 0 st

Im soo pepped på att fota järnet nu. Vill ha hem mitt objektiv som jag bokat! Tyvärr har de inte kommit in på lager än men jag väntar...Sen ska andra saker handlas till min leksak. En kraftig extern blixt, ett fishey objektiv och gjärna en liten fjärrkontroll. Kommer bli så kul när man haft råd att inhandla allt detta. Har iaf till objektivet tillsvidare. :)

Jävla skitdag!!!

Barnen | 2011-01-06 | 13:38:28 Kommentera hΣr! 0 st

ÅÅ i dag är det verkligen inte min dag är så in i helvete röksugen. Stressad för att sambon inte har något jobb. PMS:ig, irriterad och jävligt trött på ungarnas bråk. De slår och skriker och bråkar med varandra konstanst. Non stop. All the time. Nu vill jag verkligen det ska bli Måndag igen så de får rasa ut med jämnåriga kompisar på skiljda av delningar med sina egna fröknar. Ska bli så skönt. Tror barnen också kommer tycka de blir skönt med dagisstart igen. Bägge har nämnt det och jag tror de saknar sina kompisar.

På toppen av allt detta skit fick jag ett stolsunderede på foten nyss också. Känndes ju lagom mkt. :(

Lite nytt

Shoppat | 2011-01-05 | 23:37:07 Kommentera hΣr! 1 st



Tröck även hem en baddräkt till Linnea som hon ska få när hon fyller år. Hello kitty på. Vad annars. Finns ju inget annat i baddräktsmodell typ.. Börjar bli lite uttjatat men men...skare va så skare..barnen älskar ju Hello kitty. Mollsan fick sig också en baddräkt med detta japanska kattdjur på. Ha. Jag älskar iaf sneakersen. Helvita. Kommer gå att matcha till mkt. Högt skaft också. Mi like! Tishan är en stor en som man kan säcka runt i hemma eller ha leggings under och ha ute bland folk.

Memories never dies

Allmänt | 2011-01-05 | 15:55:13 Kommentera hΣr! 3 st



En låt som barnen har på sin cd skiva minns jag från när jag var liten. Den gav mig alltid en sorgsen men endå hoppfull känsla. Än i dag blir jag väldans berörd av denhär låten..det har nått med önskan om valpar till hunden att göra. Jag vet inte. Det är en så fin liten sång. Allra mest änskade jag mig en hund när jag var liten. Men allergi i familjen gjrode att min önskan aldrig bliv uppfylld då. Kunde gråta många kvällar över att vi inte kunde ha ett litet djur med päls.
Önskningar och drömmar.....
går hand i hand.

Önskevisa


När kvällen den kommer
Och solen gått ner
Jag sitter i fönstret
Och stjärnorna ser.

En stjärna just faller
I rymden den blå,
Jag blundar och skyndar
Att önska mig då.

Jag önskar en tröja
Och skidor ett par,
Och många små valpar
Åt hunden vi har.

Jag önskar mig silver,
Jag önskar mig gull,
Och mindre med läxor
För skidförets skull.

Klösträdbygge

Allmänt | 2011-01-04 | 17:34:10 Kommentera hΣr! 0 st



De som ska fixas är: Mer Juteväv på pelaren nertill längst ner och upptill.
Kant upptill på hyllan så det blir som en rund liggkorg.
En till rund hylla längre ner.
Hyllorna ska sitta rakt!
Men de tar sig...:) Nicko ligger redan och chillar på den lurviga hyllan.
Tyget ska dock bytas ut mot ett kritvitt korthårigt teddytyg och sättas både under och över hyllorna.

Än så länge är katterna jättenyfikna och kära i trädet. De stretchar och köser för fullt på det samt får små tokryck och klättar upp till hyllan som just nu är nederst. Men vill gjärna ha en till nertill just för utseendets skull samt för Myra som är lite mer feg på att klättra.

All this done!

Allmänt | 2011-01-03 | 21:20:12 Kommentera hΣr! 0 st



Dagens nyckelord:
Henriks födelsedag, Storhandling, tenta, Klädleverans, tårta, granutkastning, Xbox Kinect, Gyrostallrik, filmmys.

Sådär nu fick jag min snygga tröja från yesstyle. Shortsen var lite små men de kankse funkar till sommaren. Har fått ut granen och har fått upp kattpelaren på sin plats i hörnet. Blev jättefint. Synd bara de klöst på tapeterna precis där i hörnet :( Får försöka ordna detdär så de ser bra ut. Kankse lägga på en till våd precis där så man slipper se elendet.Har rullar av samma tapet i garderoben byggjobbarna lämmnade kvar när vi flytta in. :) Sånt gillas.

Nu sitter jag och väntar på maten. Vi ska äta egengjord Gyrostallrik. Fick till vitlökssåsen så jäkla bra! Mkt allkrydda salladskrydda och vitpeppar. Mums mums. Synd vi glömde köpa isbergsallad men men..de får funka med gurka och tomat + lite lök.

Henrik fyllde år i dag och Linnea hade slagit in lite teckningar som hon lagt i paket under granen här någon dag innan. I morse innan vi knappt hunnit vakna nån av oss så kommer snuttan med paketen och ger till sin pappa. Sötböna! :) Vi var både hos min mamma och hemma hos Henriks föreldrar och åt tårta i dag. haha..skönt att få komma bort i stället för att storstäda här efter månadshandling och allt.

Jag fattar inte..jag tycker vi har lite att göra...men..jag kankse lurar mig själv. har tillockmed hunnit städa lite. men dammsugaren vill inte samarbeta så...vad att göra haha. Den gillar inte alla granbarr! Ojdå..å så har jag skrivit på hemtentan också...ska väl fortsätta lite i kväll.

Hoppas ni haft en bra dag bitches!  :P
/H

Storhandla i dag kankse?

| 2011-01-02 | 11:42:40 Kommentera hΣr! 0 st



Ja jag vet det står "fisgryta" haha. Det SKA stå fiskgryta....sådetså!

Filmtajm

Allmänt | 2011-01-01 | 23:07:30 Kommentera hΣr! 0 st



Hoppas den är bra. Jag är trött. Har efter denna upptagna dag skrivit 2,5 sidor på min tenta också *duktiga mig*

Jag har massa saker att göra i morgon...

* Hjälpa Henke att skriva jobbsökarlista
* Skriva matlista på asbillig mat
* Såga till och ställa upp kattträdet. Limma sista väven.
* Fortsätta på tentan.
*Ut och dra kidzen på Bobben. (de älskar´t!)
*dammsuga upp allt granbarr i vardagsrummet
* Fortsätta kämpa mot mitt röksug. (försöker sluta röka igen)



Sleeping Beauty

Allmänt | 2011-01-01 | 17:47:05 Kommentera hΣr! 0 st



♥ My sweet little homeboy! ♥

Första dagen på det nya året

Allmänt | 2011-01-01 | 17:42:01 Kommentera hΣr! 0 st



Idag har jag: byggt på klösträdet, åkt bob och skrikit av fartkänslan, panerat fisk till middag på en pisskvart.

Lätt värt.

I kväll blir det tentaskrivning och om jag orkar lite film. Ska kolla på dendär med Will Smith.."Jakten på lycka".
Nämnde jag att jag försöker sluta röka också?
Föresten....ska berätta en läskig sak sen som skrämde vettet ur mig i går!

Tjingpling /H

All the small things

Allmänt | 2011-01-01 | 09:18:49 Kommentera hΣr! 0 st


Gårdagen var mysig. Efterätt med tomtebloss och innan en helt galet grymt god Limekyckling. Skål och puss vid 12 slaget. Darling envisades med att se Star wars versionen av Famili Guy och Spy hard...*gäääääsp* Sen såg han Jurassic Park också och sommnade på soffan. Jag och Linnea fick hela sköna sängen för oss själva - kom in till 2 typ och ville defenetivt sova i vår säng. Molly vandrade in när hon vaknade vid 7.

Sitter här med två pigga och busiga barn nu. Ett av dem iaf. en är lite extra mammig och pipig i dag. Linnea är det som är putt i dag har lite ont i magen och nyss hade hon ont i ögat? Stackarn..inte lätt att vara storasyster ibland inte! Inga barn vaknade till raketerna som sköts här ute i går natt heller. Hunden skällde lite men det var inget mer med det. Hon har sett så många ny
år nu men tycker fortfarande de är liite småläskigt när det smäller för hon undrar liksom vad som händer ute men de är inte så hon är ljudkänslig. Skönt det.

Idag hade vi tänkt åka Bob ute men denhär jäkla snöblåsten tror jag sätter stopp för det.
Om 3 dagar fyller darling år också. Hujeda mig. Ser inte ut som att jag har råd att köpa någon present heller :( Trist. Aja....hoppas att detta år ska bli bättre ekonomiskt...snälla låt de bli bättre. Den månaden när darling hade en lön ..jisses. Känslan av att inte behöva oroa sig för maten....att kunna köpa hem frukt så man hade varje dag mm..wonderful.

Nu ska jag ta hand om en skrikande Molly och sätte på lite kaffe.
/H

Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se