Self vs Self

Allmänt | 2011-07-22 | 18:14:05 Kommentera hΣr! 1 st

Gud vad skönt det ska bli att bara släppa lös och festa och ha roligt tillsammans med vänner och bekanta i morgon kväll. Hur härligt som helst. Tjejerna ska sova hos mormor och ha lite kul de med. Jag och Sanna.s har en grym bål på G. Hur kul som helst! Får se om de blir utgång sen eller om man stannar hemma. Hemmafester är lätt mer värt än att sitta ute på krogen. Faktiskt. Ska bli roligt iaf. Så himla skönt att Henrik är ledig nu också efter en veckas slit. Han ligger och sover på soffan stackarn. Ska snart ta och lägga Molly och sedan ligga lite på mr spikmatta när jag lägger Linnea.
Ska ha spetslinnet på bilden på festen i morgon och satt och sydde ihop en buister av en ..haha tröjärm nyss. Elastisk var den och blir väl bra och neutralt under. Har inte hittat nån riktig när jag letat i butik. Alla svarta har vart slut.
Kämpar på med ätandet som en idiot just nu. En vanlig portion känns så jävla svår att få i sig jag känner mig ful fet tjock äcklig misslyckad och allt.... :/ Gott gyroskött med lite ris och rädisor och gurka + en god kall sås vart det i dag. Barnen åt jättemycket och var nöjda med maten.
Idag har jag vart tokigt svettig irriterad full av huvudvärk och stress. Inte bra. I morgon är en annan dag. Då ska jag bara ha kul! :)

Kommentarer
Skrivet av: Veronica

Tack! Den har jag sytt :)

2011-07-22 @ 19:37:59
LΣnk: http://Sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se