Litet lyckorus

Mat ,träning och hälsa | 2011-06-05 | 13:27:35 Kommentera hΣr! 0 st

Grönt till kycklingen. Ingen potatis i dag. :)
Har gått ner 4 satans kilo sedan jag började äta nyttigare. Shit shit,. Vilket lyckorus. Är under 60 nu helt plötsligt som jag inte vart sedan innan graviditeterna med barnen. Till Lunch i dag blev det tex fil med frön. Kvällsfika blir också fil med frön Ev ett ägg om ja är hungrig. Frukost består av finncrisps 1 st kaffe och två ägg. Dricker mkt vatten och äter mycket sallad till maten. Har tagit bort ris och pasta tills vidare men har ätit lite potatis någon gång. Max 1 st. I går när vi grillade t jag tex två pytte färskpotatisar. Big deal nee..:) Jag går ju ner endå. Härligt! Är så peppad. När jag är själv hemma så dansar jag lite framför tv:n på kvällen (haha skitfult jag lovar men det känns i kroppen efteråt). Rörelse även där. Ute kör jag statisk träning när jag umgås med barnen eller går (spänner magen).
I dag ska vi äta ugnsrostade grönsaker i ugn med grillad kyckling och beasås. Mums. :) Grönsakerna kommer för mig att bestå av broccoli, morot, fänkål, körsbärstomat och lök. Tänkte göra lite guacemole också så man kan ha om man gör något lunchaktigt i morgon. Har korv och tänkte steka ihop nån omelett.
En god maträtt som är LCHF är blomkålssoppa. Tänkte jag försöka göra så det finns att ta fram och tina såfort man har bråttom och inte hinner laga mat. Kommer ju gå lika fort att värma som att koka pasta om inte snabbare ;)
Blomkålssoppa med knaperstekt bacon

1 huvud blomkål
Grädde efter behag
en skvätt mjölk
salt
peppar
buljong
1 gul lök
1 stor klyfta vitlök
koka blomkål mjuk i vatten häll bort nästan allt av vattnet, häll i grädde mjölk och kryddor. Låt koka upp mixa slätt. Knaperstek bacon vid sidan av med lök och vitlök häll i detta och blanda om soppan. Klart! :)
GUD VAD NI ÄR DÅLIGA PÅ ATT KOMMENTERA FÖRESSTEN. BAH.
Får väl sluta skriva ett tag då igen...

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se