Trots delux

Barnen | 2011-05-13 | 12:39:54 Kommentera hΣr! 0 st



Siitter och försöker få en stund över att göra en kopp kaffe men det ser inte ljust ut. Fröken trots (Molly) är i gång och skriker och grinar för ingenting. Nyss åt jag inte hennes låtsastårta pår ätt sätt jaha då flög alltihopa rätt in i väggen med en smäll. Hon rivs, bits och far omkring speciellt vid läggdax när hon är som värst. Henrik jobbar tills eftermiddagen i dag så vi ska väl vandra ut i vårvädret och hitta oss nån lekplats sen. Ut med hunden också en sväng om vi hinner.

Försöker en gång för alla att få lite ordning här. MÅSTE få i väg saker till secundhand nu. De är så mycket kläder och tjafs som jag vill få fram ur skåpen så man får plats med annat.
Nya handdukar behöver vi köpa och lakan. Nytt bord vill jag ha också haha. Ett vitt och runt med svarta stolar till i köket. Skulle lätta upp intrycket och få de att se större ut här.

Nu vann Molly...eller liknande för jag tog till slut upp henne i knäet utan att hon behövde säga förlåt men hon var helt hysterisk och bara skrek rätt ut så hon höll på att kräkas. Jäkla utbrott! :/


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se