Beställt ett gäng nya kläder!

Shoppat | 2012-05-25 | 16:26:20 Kommentera hΣr! 1 st

Och snart ska vi på en liten sommarshopping också och handla lite linnen och sådant nödvändigt. :)
Blev kär i leopardtopen från Gina och den mysiga Hoodien . En del annat följde också med som synes. Kunde inte låta bli Shortsen. Är en fet sucker för Rosa! ♥ Haha. Fail på mig..ser att jag råkat klicka hem två Leopardtoppar. Suck. Aja Mailade dem nu och hoppas de är snabba att läsa och ta bort en av dem innan de skickar. Skönt nu vart beställningen billigare också. :D Löv it.

Livet

Deeper | 2012-05-20 | 17:42:11 Kommentera hΣr! 1 st

Livet tar verkligen svängar man inte är förberedd på. Mamma är så sjuk :( Nu får hon ta och friskna till. Cellgiftstabletter tar hon. Sjukdomens hemska namn är cancer.
Funderar på att starta upp min blogg men mer som en bildblogg med sådant som är positivt ur vårt liv. Men jag vet inte hur det blir med det. Mycket med mitt liv just nu. Eller iallfall md sådant som händer runtomkring mig.
Henrik har fått mer jobb iallfall. Sökt kurser inför sommaren och ska läsa heltid. Försöka hjälpa mamma så mycket jag kan.
Hunden min har flyttat. Hon sällskapar med mamma och har blivit lite lugnare. Har full fokus nu på att försöka hålla i hop. Försöka orka vara glad och se ljusglimtarna i tillvaron. Verkligen ta vara på tiden med de man älskar. Allihopa.
Ta hand om era nära och kära och kom i håg att såfort ni tänker något snällt om något tveka inte säg det högt till personen det berör! ♥
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se