kattbädd & white home

Love it ♥ Found it here.

My beloved ones





Dagens tanke



Just nu vill jag bara gå och lägga mig. Fan vad gay att man blir hungrig 5 timmar efter en Thaibuffe. Kan man inte bara spara mättnadskänslan typ flera dagar? Jag orkar inte äta mat och än värre laga den. Gay gay gay.

Fresh!



Detta fräscha köksfönster med sin underbara fondtapet gör inte så jag grämer mig ännu mer att vi inte får måla fönsterkarmarna som nu är mörkbruna till snygg vit färg. Why o why. Jävla hyresrätt. Suck :)

Lampan på Indiska.


Skulle verkligen vilja ha denhär lapman från Indiska.  Ska in och kika idag och se hur den ser ut på riktigt. Tror ni inte missat att jag gillar färgen lila. :) Vi ska kika på lite kläder år H också och köpa fingervantar så sådant åt barnen. Jag ska passa på att handla några snygga t-shirts också åt mig. Hittade en bonus på 50 kr på Hm och det var ju välkommet.
Vi ska också inhandla en del pyssel åt barnen, papper,paljetter, barnsaxar och sådant som de kan greja med hemma. Ska försöka hitta nya vattenfärger också men vill ha sånadär "feta" som man hade i skolan. Inte sånnadär jättesmå som finns på alla affärer. Vit väggfärg ska också inhandlas så det kan börjas göras fint här. Awsome!

Familjemys = Matmys?



Idag är en av dedär dagarna jag bara skriker "faaaan helvetes jävla ...åå." Alltså allt stör mig irriterar mig eller går bara..åt helvete. Katterna ska slussas än hit än dit (hankattens p spruta har gått ur så vi väntarp å riktig kastrering som ska ske nu i veckan) Är stressad för de får vara så mkt instängda tack vara detta. ostimulerade eftersom deinte kan brottas och busa som vanligt.
Barnen står och provsmakar halvfärdiga spaghettis. Vi ska snart äta och sedan ska vi ner och trycka i oss tårta hos svärföreldrarna. Tårta PLUS min morotskaka jag har bakat i dag. För min del så blir det till att hålla igen. Väger ca 63 n men vill komma ner till ca 57. Det vore toppen. Alltid ska man då äta! Jisses. Fika o äta å äta o äta. Mysmat o fredagsmys och onsdagsmys och så vidare...Jag är så GLAD jag sällan får starkt sockersug. OCH att de oftast hjälper att dricka sött the vid sådana tillfällen. Jag är ingen godisjunkey. MEN all denna mat man måste laga när man har ungar. De är faktiskt drygt. När man är själv kan man äta fil till lunch eller äta middag kl 9 om man vill det men med barn så blir de väldigt inrutat och jag smäller gjärna i mig mer än vad jag borde. Fy på mig. Suck.
Nu vart det deppigt ju detta inlägg.
Men vad säger ni brukar ni smälla i er för mycket mat och godis?

Örebro

Dagen på lek och buslandet och på Ikea var väl sådär. Ungarna roade sig kungligt vi "vuxna" hängde efter så gott vi kunde i de galna klätterställningarna och rutchkanorna. Ikea vart bara bleh vi kom dit så sent så vi fick stressa dessutom var vi sura på varann för jag tyckte inte han med hankön skulle köpa tangentbord och mus inne på netonet. (MEN sedan när vi gått ut från affären så fattade jag han verligen velat ha dessa grejer å då sa ja ju till han att köpa det men då var de för sent. Han fick gubb-pms.) Jag fick pms tillbaka och så fortsatte de sådär, så de va ju lite lagom kul. Haha.
Låååångt att åka var det också! Nästa gång blir de Gävle om vi ska gå på Ikea. Lekland kan man nog klara sig utan. Ungarna va som speedade där inne. Då talar jag inte bara om våra ungar utan alla ^^ men de hade iaf roligt.

Köpte iaf lite metervara till gardin i köket, kroklängd till hallen lite svarta ramar och nån gosegrej till ungarna.
Nån dag nu snart åker vi föresten och köper min "parkbänk" som jag ska svartbetsa och ha i köket som kösbord.

Föressten. Funderar på en BLOPPIS? Någons om tycker det låter som en bra idé? Har kläder som ligger till förbannelse. Måste bli av me´t!

Överkast till soffan


Klickade hem två överkast till vår soffa som jag har byggt av två sängbottnar. Köpte överkast till dem i dag och stora kuddar skall inhandlas senare. I dag far vi till Leklandet och Ikea i Örebro och ska även köpa sängben där så soffan kommer upp från backen. Kommer bli kanon. :)

 

Inspererad av denna bild bestämde jag min äntligen för färg på överkast på soffan! Överkasten vi köpt är på bilden till höger.

My home ♥


Skissade upp mitt hem i paint och Photoshop.
På den här sidan är det en balkong som går längs med hela sovrummet och vardagsrummet. Helt innätat till kissarna är den men det kom inte med på min ritning. ÄNTLIGEN har jag beslutat för hur golven ska vara i respektive rum! I vardagsrummet får nog det träfärgade vinylgolvet vara kvar än så länge. Sedan ska det nog bli vitt blankt golv där inne också beroende på hur det funkar i de andra rummet. Det kommer bli så fräscht! Jag får beta av lite i taget men såhär vill jag det ska se ut inom snar framtid iallafall. Tänkte faktiskt börja med golven och soffan. Sedan ska väggarna målas vita och de ska få komma upp nya svartvita förstoringar i ramar osv. Vad tror ni?



På denhär sidan är det ingång via en loftgång som ligger på markplan. Härligt att slippa trapphus och trappor!

Väggdekoration



Älskade denna fina text som jag hittade på furnish.blogg.se ´s blogg i kväll. Så himla härlig.
Skulle passa jättefint i våran hall sedan. Tänkte om man kunde göra nått liknande men som en väggmålning. Detta är igentligen ett underlägg eller om man så vill en väggdekoration. Men jag är snål (ekonomisk?) som vanligt och vill hitta på egna lösningar. Och det behöver ju inte vara dåligt det heller? Eller? Vad tycker ni?
Vill ni lägga ut en massa pengar på inredning eller försöker ni trixa och fynda?

Lek och Buslandet


I morgon åker vi ända till Örebro och busar oss trötta med barnen på lek och buslandet. Nordens största. Spännande! Det bästa är att det är gratis inträde för oss vuxna. Vi kommer ha kul vi också kan jag lova.
Ska försöka få med mig nån kamera iaf. Som ni vet är mitt objektiv till systemaren sönder och min lilla kamera har också börjat strejka. :/ Ska kankse försöka låna min pappas lilla videokamera så man kan spara lite sånahär roliga minnen på film. Vore jättekul.
I kväll blir det fredagsmys! ♥ Stark Kycklinggryta och nån bra film eller serie. Älskling ska vara chafför i natt/i kväll också så lite får man vara själv men de funkar det med. Nu vill jag bara han ska få mer jobb så det känns mer säkert månaderna frammåt. Suck. De är nackdelen med timjobb alltså. Ibland verkar det inte finnas nått! :(

Ska avsluta detta inlägg med att säga att jag är så nöjd med min nya design och hoppas på att ni gillar den ni också!

Studio Myra 2010-09-19

Här kommer del 1 av bilderna från våran fotosession som jag och min syster hade med Myra nu 6 månader gammal.
Välkommen säger jag också till min "nya" blogg som ska få domännamn strax. Tufsans.se
hoppas ni kommer trivas, skriv gjärna en kommentar och tala om vad ni tycker om designen! Länka gjärna till mig när ni endå är i farten!