Första dagen på jobbet..

Allmänt | 2012-07-31 | 06:05:47 Kommentera hΣr! 0 st

 
..gick alldedes utmärkt! Härligt att lära känna så många nya ungar. Så roliga med egna egenheter allihopa. Därför blir detta jobb så varierande.Alla har en egen "story" och ett eget uttryck. Olika sätt de vill bli bemötta. Man får ta och hitta det sättet för varje unge! Awesome. Klockan bara går och man tänker inte ens på tiden. i går satt vi ute i solen mestadels av dagen. Hur härligt är inte det. Att bara få sitta och njuta av livet...försöka vara i stunden med barnen. Bästa jobbet!

Nu ska ja slurpa i mig kaffet och sen cykla i väg i gen. Idag fyller sötaste bästaste lilla Mollsan 4 år. Min lilla klimp!!! Hoppas hon får en rolig dag i dag och blir glad för alla paketen som hon ska få av sin pappa nu när jag är på jobbet. När jag kommer hem ska vi och fika och öppna mer paket hos mormor.

Jag hoppas ni andra får en fin dag. Det ska jag ha!
/H

Hallen

Allmänt | 2012-07-29 | 19:23:38 Kommentera hΣr! 0 st

 
Har börjat greja i ordning hallen nu äntligen. Här är en sneakpeak :)
Före: kolla här.

Jobb i morgon

Allmänt | 2012-07-29 | 19:05:56 Kommentera hΣr! 0 st

I morgon börjar man jobbveckan. Har packat matlåda tills i morgon och ska ladda mobilen och greja i ordning lite sen blir det upp till halv 6 i morgon för att vara på jobbet vid kl 7. :) Skoj första "riktiga" jobbet jag haft förutom nått sommar jobb när man gick på gymnasiet. Men de ska nog gå bra. Jobbar med iaf en som är bekant sen tidigare och de blir skojigt att lära känna nya ungar. Hur mycket man nu hinner på en vecka ;) Aja man får hoppas det blir flera gånger! 
 
Barnen har vart ute och lekt på gården i dag en del. Linnea får vara ute själv då och då . Hon klarar de finfint. 20 ungar räknade jag till att det var på gården idag. Haha. Lite väl mycket man hittade knappt sina egna.
 
Nä nu är jag så trött i huvudet. Rörigt och kort inlägg men men...
kände jag ville uppdatera lite iallafall.
 
/H

Mollsanbråk

Deeper | 2012-07-25 | 09:25:07 Kommentera hΣr! 0 st

Jahapp bara att konstatera att de inte går bättre med Molly och hennes beteende. Vi känner mer och mer att det inte är något som står rätt till. När hon inte fick sin kvällsmedecin så började hon prata massa om att hon skulle köpa en pangare och panga oss och alla på dagis. Hon sa vi skulle brinna upp. Hon sa hon ville jag skulle vara död. Hon rabblade en massa otäcka saker och vägrade sluta. Flinar och hånar och sparkar (mot ansikte och bröstkorg (när man ska lägga henne) och spottas rakt i ansiktet (dagtid också när hon får sina aggritionsutbrott). Man kan vara hur tokigt arg och bestämd som helst. Sätta hur många gränser som helst men hon spränger gränserna endå. Gång på gång. Avledao ch locka fungerar ibland men ofta får man lyfta henne med ren råstyrka flera gånger om dagen för att hon inte vill ut eller inte vill in tex...massa saker hon för för sig.  Även med 30 mg Atarax så varvar hon inte ner på under kvällen. (jag som vuxen blir tokigt trött på 10 mg) kan skrika och va otroligt arg och ledsen i flera timmar. Hon kan inte slappna av. Bara gråta ocks skrika sig till söms varje kväll.
 
Mormor har provat att vara bestämd, gammelmormor och farmor. Hon Lyssnar inte endå och sparkar och fortsätter säga fula ord och spottas. Eller så bryter hon ihop och tror att hela världen är i mot henne och gråter en halv dag. Inte lätt inte :(

Vi måste få hjälp av BUP eller något liknande nu. Hon ska alltid göra tvärt om...och då menar jag faktiskt alltid. Jag blir FÖRVÅNAD de gångerna (få gångerna) som hon kan ta ett nej eller ett förbud eller göra som vi föräldrar tycker. Det är ingen vanlig treårstrots..Detta har pågått mycket länge och vi är bekymrade. :(
Har lästl ite om ODD i dago ch det stämmer in på henne. Det är något som kallas trotssyndrom.


Vi får se. på måndag ska vi iaf på ett läkarbesök och får väl boka in ett BUP besök också kan jag tro.

Huhu. Bara att harva på med detta. Vi SKA få hjälp vi orkar snart int e mer. Eller...jag börjar ge upp. Det är hemskt :(

Drar mig vidare och vidare

Hund | 2012-07-16 | 12:18:33 Kommentera hΣr! 0 st

Medecinen jag tar just nu gör att allt jag gör går på halvfart. jag är aldrig riktigt glad och nästan aldrig riktigt ledsen. Jag är mer oroligo ch sover inte på nätterna så värst mycket. Inte sen Mini gick bort. Alla små snarkningar har tystnat. Ingen som hoppar upp i sängen och väcker en på morgonen. Jag saknar helt enkelt en hund....men de är inte rätt tillfälle just nu att skaffa en. Vi måste bo lite bättre först. Sen får vi se. Ras är iallafall bestämd i princip. Golden. Och jag vill gjärna ha en tik. Den som väntar på något gott....

Varma regniga dagar

Allmänt | 2012-07-08 | 09:49:52 Kommentera hΣr! 0 st

Tittar på gamla kort!
 
 
 
De är så fuktigt ute att man tror man kan drunkna. I dag ska vi på trettiårskalas och äta smörgåstårta. Ska bli kul att träffa alla människor och låta barnen leka. Klipptde de korthåriga i går på deras beställning. Söta de blev tjejorna. Sitter och njuter av lugn och ro och morgonkaffe. Ah....alltså....de är så fantastiskt. Med min medecinering. Har sökt hjälp för min deprission nu som jag haft ett antal år och ÄNTLIGEN kan jag börja se ljust på framtiden. Det har jag inte gjort tidigare. De är så himla härligt att kunna njuta av drömmar och ha förväntningar igen. Samt att kunna ta vardagen på ett balanserat sätt utan ilska stress och negativitet. Jag känner hur allt plötsligt bara vrids mot de bättre iallafall i vår lilla familj. Saker och ting kan hända utanför men de är i de tre människor jag har mig allra närmast jag måste hitta styrka att klara av livets prövningar. Älskar min sambo och mina barn! 

Farväl är ej för alltid....

Hund | 2012-07-04 | 10:09:12 Kommentera hΣr! 0 st

 
 
Vi träffades vi två
för det är så länge sen.
Du såg på mig, din lille vän.
Och din stora sorg, vår lycka blev
Nu älskar jag dig, min lille räv.
Jag minns alltför väl hur vi lekte då.
Jag minns så väl, de dagar grå...
och eldens glöd som värmde oss.
Här är vi nu, bara vi två.
Adjö är ej för alltid.
Farväl är inte slut.
I mina tankar finns du...
Där finns du...
alltid kvar.
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se