Matdagbok

Allmänt | 2010-04-29 | 11:09:08 Kommentera hΣr! 0 st

Tänkte föra lite matdagbok så man ser hur dåligt/bra man äter igentligen.
På detta följer träning ca 3 ggr i veckan. Hemträning (styrka armar mage rygg) och lite parkour/gymnastik ute. Även promenader varje dag med hunden.

frukost:
ett ägg, the, två hårdmackor med smör och ost.

lunch:
ett ägg, en liten burk tonfisk i vatten och två knäckemackor med smör.


Middag:
ej planerad än

Hair

Hår | 2010-04-27 | 13:46:47 Kommentera hΣr! 1 stFunderar på o bleka "framhåret" :) Dessutom har hon alla Piercings jag tänkt skaffa :)

Alltså denna människa är så himla tokfin!!!

Glad solig dag!!

Allmänt | 2010-04-27 | 11:51:45 Kommentera hΣr! 0 stIdag är jag sjukt peppad skakig tillochmed och glad!! Jag vet inte vad som händer med mig men har en sån jävla rusch just nu att de inte är sant!!! Är så jävla glad. ÄLSKAR DEJ ÄLSKLING!!! Han är i sthlm i dag med klassen. Kommer hem i kväll. Saknar dej!!! Vi kommer ha så jävla kul på valborg de känner jag på mig!!
Love,sun and spring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

Träningsvärk

Parkour | 2010-04-25 | 20:22:10 Kommentera hΣr! 0 st

Tränade lite kombinerad Parkour tricking i går. De är så sjukt jävla roligt. Men jag är sjukt jävla kass. Eller iaf om man jämför med killens om tränat i 4 år. Han kommer upp hur lätt som helst på sjukt höga grejer. Jämfota å så också. Han gjorde ett sjukt högt lufthopp över en låg mur i går landade perfekt och rullade. Man blev lite avis o imponerad. Vill verkligen utvecklas inom Parkouren i sommar. Ska försöka köra hårt som fan så jag blir skillad :D Så kul när de flyter. Ska satsa på wallclimben och sen vill ja gjärna sätta sånahär vanliga sidohopp över murar o dylik när man är typ tar i med handen o slänger underkroppen åt sidan. (Dash,speed vault mm) Men orkar inte tänka så mkt på vad teknikerna heter o exakt hur man utför dem. Då låser jag mig.

Men seriöst jag har sån jävla träningsvärk i dag. Det har smugit sig på. Nu har jag ont i armmusklerna och ryggmusklerna (hängt på en vägg och försökt dra mig upp otal gånger) I anklarna (efter landning på landning) i magmusklerna och i rövmusklerna! :D:D Haha. Ska börja på gymnastik utöver detta så jag behöver inget gym jag :) Sånt är grymt.
Har roligt o träna för o uppnå de flyt man upplever i parokur om man får flyta fram :) + att de är jävligt bra som "självförsvar" om man ska smita från nån mean person.

Nu ska ja sluta sladdra träning.
Men blev inspererad av min tränignsvärk. :D

Här står de lite still

Allmänt | 2010-04-25 | 19:59:50 Kommentera hΣr! 0 st

Lovar att uppdateringen ska bli bättre!! :) Finns på Facebook.

8 år

Allmänt | 2010-04-23 | 11:50:41 Kommentera hΣr! 1 st8 år med älsklingen :)
I kväll dricks det smultronvin och käkas grillat kött och sallad.
Ska även häva några "sailor beer" haha. Hoppas på lite balkonghäng i kväll. Katten trivs, jag har satt upp lappar. Nu hoppas vi ingen hör av sig. Ha.
Idag känner jag mig bara lite låg...vet ej riktigt varför. Skulle känna för att sitta och lyssna på musik och stirra på människor hela dan. Eller bara gå låångt och låta tankarna vandra. Skönt.
Blir nog nån sån vända i dag.

das katt II in black and white

FOTO | 2010-04-22 | 10:37:41 Kommentera hΣr! 0 st

Hon har installerat sig bra, gått på låda och myst med barnen hela morgonen. Hoppas en ev ägare vill överlåta/sälja henne till oss. Hon är underbar! ♥

das katt!!!

Allmänt | 2010-04-21 | 20:47:02 Kommentera hΣr! 1 st

Vi har blivit med katt. Eller iallafall för tillfället. Permanent om ingen hör av sig ang den. Den har sprungit här på gården kelsjuk frusen och hungrig några veckor nu och fler grannar har funderat på vad de ska göra åt den så idag när jag såg den utanför så rasslade jag med lite kattmat och sen plockade jag in den lilla krabaten. Hungrig som en häst och sov sedan på toan vår på ett mjukt täcke i några timmar. Som en stock. Helt utmattad. Har fortsatt sova uppe på datahyllan idag och nu ligger hon under soffan och spanar.
Härlig katt! Helt sjukt gosig och mysig och tolerant med barnen och hunden. Vi hoppas att ingen hör av sig för jag känner nämligen ingen allergi heller! Yaj!
Vi var hos vet o kollade chip också men inget sådant fanns ingen öronskabb eller annat läskigt heller och den är ganska ung ca 6 månader. Dock så tyder hennes halsband o kelighet på att hon haft ett hem. Vart o när vet vi dock inte. Var och knackade dörr hos allehanda kattpersoner här i området också men ingen saknade denna kisse. Alla undrade dock vart den hörde hemma. Nu hör den hemma här ett tag iallfall :) Lappar ska dock upp i morgon :´(

Hello there

Allmänt | 2010-04-21 | 10:26:43 Kommentera hΣr! 1 st
Sitter och lyssnar på en föreläsning om fonetik (Läran om talet) Ska hämta Molly om en halvtimme. De är på utflykt till skogen. Ska hem och äta lunch och sedan lägga de lilla byket och försöka få något skrivet sedan.
Skönt att få undan lite skolarbete. :) Ska beställa böcker till nästa delkurs också.
Nu måste jag fortsätta koncentrera mig. ;)

/H

Några små tårar

Deeper | 2010-04-21 | 09:45:17 Kommentera hΣr! 1 stAlltså jag vet den är gammal men låten ger mig kårar...hennes framträdande är jättestarkt. Mot alla kritiker som tycker hon är för ful och gammal för såntdär.
Insidan som räknas! ♥
Skitstarkt. *tårkar tårarna*

Blubb

Shoppat | 2010-04-20 | 20:43:06 Kommentera hΣr! 0 stMitt lilla söta akvarium :) Tack Fia för att jag får köpa det av dej. (det är meningen det ska vara lite litet får skaffa nått större sen om intresset består.)

En dag ska jag ta mig ur mitt hamsterhjul

Musik | 2010-04-20 | 13:59:53 Kommentera hΣr! 0 st
Rödräv tipsade om en skön låt. Har spelats dygnet runt här nu känns de som. ;)


Vill rita

Allmänt | 2010-04-20 | 10:41:42 Kommentera hΣr! 0 st

När jag ser sånnahär bloggar blir jag bara bajssugen på att börja rita igen. Om ja får tummen ur och beställer en prenumeration på tatueringstidningar så kankse jag kan börja träna på tattoo art och köpa övningsskinn och maskiner. Fan va grymt det vore!! En tatuerande förskollärare ^^Bild från killens blogg.

My beloved ones

FOTO | 2010-04-19 | 21:52:49 Kommentera hΣr! 0 stMolly var väl en 3 månader här tror jag. Mina små fis-lisor!

Bästa!!

Tips | 2010-04-19 | 21:41:31 Kommentera hΣr! 1 st

Ah i morgon så är mamma i väg till Avesta och åker förbi ÖB och handlar hem några sånnahär tuber till mig. Har en hemma och bättre BUS finns fan inte! Man blir snabbt riktigt brun trots de är en sånhär gradvis uppbyggande. Två smörjningar o du är tiptop! :) Måste bygga upp ett litet lager och hoppas de inte slutar säljas!Kläder

Shoppat | 2010-04-19 | 20:13:35 Kommentera hΣr! 0 st

Ellos är inte min favoritbutik o handla från men i dag hittade jag några godbitar som jag inte kunde hålla tassarna borta från.

Det svarta glappet

Allmänt | 2010-04-17 | 21:18:39 Kommentera hΣr! 2 st

Hej alla hemliga bloggläsare vilka ni nu är.
Jag är skitsur på en viss unge som inte behagade sommna förrens NU. Hon kommer vara trött i morgon. :( Tur JAG har sovmorron då jihaa :D
Jag hatar nästan helger. Man ska bara försöka komma på saker att göra hela tiden. Låter man bara tiden gå och vill pyssla med sitt så blir ju barnen understimulerade liksom. Man lär ju göra familjesaker eller saker med barnen men de blir inte så ofta som jag kankse föreställer mig. I morse var vi till en liten lekpark jag och barnen när Henke hade sovmorron. Molly tycke det var roligt. Linnea också. Men jag . Nej.
Misstolka mig inte.
Mina barn är de underbaraste som har hänt mig men efter dehär åren då jag vart själv med dem. (sen Molly föddes) så har jag tyckt det blivit så tungt.
Har en nästan blank period då jag skolade in Linnea, hade kolikbebis, bodde i andra änden av stan från min mor som kankse kunnat hjälpa mig, och försökte hålla reda på ALLT hemma. Det var kaos i mig. är fortfarande bitter för den perioden.
Är glad killen skötte skolan som han aldrig gjort förr men jag var passerad till att vara ensam hemma mitt i karusellen av barn från 07.00 -17.00. Middan ska fram allt ska planeras. Hade två hundar också som skulle ut (blir ni förvånade om jag säger att den ena gav vi bort?)
Tror jag är lite mentalt skadad efter den perioden.

Nä nu vart ja fan deppig. Måste ut på en själv-ynkande rök.

Föressten. Vill också ha drak-vägg :) Fan va coolt de kommer bli i mitt framtida svartmålade hem mohahaha :D:D
Har kommit på att vit sant skulle vara as-snyggt i ett kampfiskakvarie. Yummie tänk er en mörkblålila fisk över en ljust vit sant. Mörka växter och nån grym akvarieprydnad. Om ja föder upp sen så ska dock inte mina firrar ha de så torftligt som här i dehär små byttorna.
Dämpa min flyttlusta

Allmänt | 2010-04-13 | 14:20:20 Kommentera hΣr! 3 st


Min drömhall :P Vill göra nått liknande hemma hos oss.
Hatthyllan ska bort. Krokar ska upp. Spotlights lika så.

hittade bilden här

Jag älskar att komma in i ett nytt boendce....men nu jävlar anamma så ska vi INTE flytta på ett bra tag. Kankse sen när vi fått jobb, bil och allt men just nu passar de jäkligt bra att bo nära morsan och lillsyrran så vi kan få barnvakt och hjälp. Vi bor på bottenplan och vi bor centralt tvärs över gatan ligger dagis. Men så fort folk flyttar så blir ja sugen själv. Det finns alltid något att klaga på där man bor känns de som.
Hos oss är det de mörka golvet i hallen som är de största dilemmat. Funderar på att köpa golv o lägga in..Klickgolv vitt från Ikea. Jag vill trivas där jag bor. Orkar inte vantrivas o störa mig på saker. Jag vill njuta av mitt hem medans jag bor där. Så de blir nog till o göra vad man kan i en hyresrätt. Vill dock flyta ut lite o måla köksluckor mm. Men jag vet inte vad hyresvärdarna säger om det. Suck.
Sitter o kikar på Styleroom för att få mer insperation.
Mublera om ska vi göra iaf :) Så snart jag köpt en platt tv.

Hissen/dissen i bloggvärlden

Allmänt | 2010-04-13 | 10:51:15 Kommentera hΣr! 2 st

Dissen!


Alltså sitter och kollar på nät-tv på fokis repotage från uppcon. Det är faktiskt lite pinsamt. Hela fokigrejen är fan pinsam. Visst. Kul med nått sött o annorlunda men det blir för mkt. Hua.
Det är ju bara pinsamt. Hon borde sätta sig in mer i bakgrunden med det hon gillar och lära sig att uttrycka det. Att inte ens kunna dra en parallell till "porrigt" med lolita ..att inte ens ha tänkt över det och haft några ställningstaganden infrör ett pogram om just sånt tycker ja bara är snuskigt pinsamt. Stände fan av ..så pinsamt var det. Haha..samma sak med Robban ashberg. Vad är de som är så svårt med att läsa på lite?? Googla för fan...google är din vän!!! Så slipper vi pinsamma programm och kanske i stället kan få något informativt och mer givande disskutionsmaterial. >.<
Se hennes repotage på hennes hemsida. www.fokis.se


HissenGAYBLOGGEN!! Dethär är som att läsa vilken tjejblogg som helst (haha) men lite mer äkta tycker jag.
Amir har en sjukt skön personlighet, han bloggar om sitt liv som homosexuell i stockholm. Han skräder inte om vad han gör eller vad han tycker. En helt igenom mysig blogg. Nu får man dessutom följa honom när han försöker gå ner i vikt! Strongt. :)

Training

Allmänt | 2010-04-12 | 10:27:54 Kommentera hΣr! 0 st

I dag ska man väl ta och pallra sig ner på staden och hämta ut lite parfymer jag beställt från yver roche eller hur de nu stavas. ;) Ska städa undan lite i vardagsrummet och sedan ta det mest lungt i dag. Städade mkt i går för jag trodde vi skulle få besök av svärföreldrarna men de dök inte upp hehe. Rent vart de iaf! :D
Jag är sjukt sugen på att träna nu så kankse man hinner ut i kväll med darling om han inte har för mkt träningsvärk efter trickingen i går.
Sjukt skoj att träna och ha någon nytta av styrkan man drar på sig. Inte bara för att hålla sig i form och må bra utan just för att ha roligt med det. Vill klara så mkt som möjligt nu så jag får upp självförtroendet när de kommer till smidighet. Har förlorar en del när man burit barn i magen. Nu känner jag iaf efter snart två år sen sist att jag kan hitta tillbaka till min egen form igen.Jag har inte dragit på mig onödigt mkt fläsk efter gravidieterna skönt nog så jag behöver inte banta men jag vill gjärna äta rätt o träna för kroppens skull. De är så skönt att ha bebisgörat färdigt och att mina tjejer börjar bli liiite större nu iallafall.
Nu ska jag kika lite parkourvideos så jag får lite insperation till kvällen. Mohaha.
Kväll

Allmänt | 2010-04-11 | 22:13:18 Kommentera hΣr! 0 st

Kvällen va ganska jobbig. Linnea sommna inte förrens vid halv 9.
Hon har slutat med napp välling och blöja helt o hållet nu (nattblöjan borttagen) och hon är så stolt :)
Hon har gett napparna och vällingen till tomtens bebisar ^^Glad unge och glad hund.


Ikea in black

Allmänt | 2010-04-11 | 20:15:40 Kommentera hΣr! 0 st

Sökte på ikea på "svart" hittade lite sötsaker som skulle kunna få bo hemma hos mig.


a little bit of zen

Deeper | 2010-04-11 | 14:38:32 Kommentera hΣr! 0 stSitting peacefully
doing nothing
Spring comes
and the grass grows all by itself

Smyckestävling

Allmänt | 2010-04-11 | 14:22:57 Kommentera hΣr! 0 stTÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett eget designat smycke hos Pinkybell. Där jag får bestämma helt och hållet vad jag skulle vilja ha för smycke och hur det ska se ut.
Tävlingen finner du på http://www.pinkybell.webblogg.se/
Tävlingen avslutas torsdagen den 29 april klockan 20:00! Var med och tävla du oxå;D


Vill mublera om

Allmänt | 2010-04-10 | 10:13:54 Kommentera hΣr! 0 st

Åh vart plötsligt sugen på att flytta in våra sängar i lilla rummet som nu är Linneas. Är jättetrött på att ha sängarna i vardagsrummet. Suck. Finns ju ingen yta där.
Linnea kan få ha sin avdelning i vardagsrummet bakom en rumsavdelare tänkte jag, Henriks dator får flytta med oss in i lilla sovrummet + en liten platt tv som man får köpa. Tänkte måla helvitt där inne.

Kan bli bra.
Kan bli dåligt :D
Tåls att tänka på.

Nu ska vi till sommarstugan och Linnea ska få rida islandshäst!
/H

inspiraaajtion

Allmänt | 2010-04-09 | 21:40:53 Kommentera hΣr! 0 st

Här är lite gottibitar från mitt insperationsgalleri. Tyvärr har jag tappat källorna på vart bilderna är i från men är det någon som känner i gen en bild så hojta till!Till mig själv med en nypa salt!

Deeper | 2010-04-08 | 14:20:44 Kommentera hΣr! 1 st

Becaouse im worth it!!!!!!!!!!!!!!! ♥


Dikt till mig själv

Jag är det finaste jag vet, på jorden finns ej dess like,
i min värld är jag bäst, ja kung i mitt eget rike.
När jag ser mig själv vill jag muntert skratta,
hur något så fantastiskt kunnat skapas kan jag ej fatta.
Gud kom denna gång till korta,
ja han känner sig faktiskt rätt borta.
När han ser vad som verkligen gick att göra,
och min bön lär han sldrig få höra.
För vad ska jag be om, jag som har allt,
jag som är mitt eget livets salt.
Som alla vet hemma i min trakt,
är jag komplett och fulländad i all min prakt.
Runt mig finns alltid beundrarnas svans,
de som vill röras av min sfäriska auras glans.
Jag strålar då osjälviskt med min magiska blick,
till de som inte en felfri skapelse fick.
I mig brusar livet som en forsande älv,
jag längtar till varje dag jag får möta mig själv.
När jag dansar fram i livets balett,
känns det helt rätt att jag blev nummer ett.
För mig är jag så oändligt svag,
en gåva jag vill ge dig, mitt älskade jag.
Men jag har allt jag någonsin kan få,
det kan kännas lite svårt att förstå.
Jag känner verkligen ingen skuld,
att mitt ego är fyllt av renaste guld.
I mitt hjärta finns all min kärlek bevarad,
och i evighet för alltid besvarad.
Skapelsen som sådan tycks tveklöst ha stannat,
jag älskar mig själv utöver allt annat.


Källa: http://onlymie.blogg.se/

tannkrääm and nails

Allmänt | 2010-04-08 | 14:03:21 Kommentera hΣr! 0 st

här ska tammetusan testas! återkommer när den är införskaffad. Denhär bruttan har tipsat mig om en tandkräm för rökare och snusare som gör tänderna jättevita och fina. Blev imponerad av hennes och frågade och nu ska ja ge mina tannsingar en chans att glimra.
Hatar att inte ha riktigt vita tänder längre. Bara EN av nackdelarna med att vara rökare...uhu :(I dag vill jag även fixa mina naglar :) Blir nog svarta tippar ^^ Men älskar dessa rosa med massa gloss på. Får se om ja sätter löstippar snart med akryl å sånt. Vore jättefint :)

rockabilli me

Allmänt | 2010-04-08 | 12:58:05 Kommentera hΣr! 0 st

Jag måste säga att ja var modig i dag som inte gjorde som jag brukade. Stylade håret annorlunda haha ^^ Nu är de skolmöte och sedan står lite hederlig träning på schemat. I kväll kankse det blir lite Parkour ute. Yej!

Språk

Allmänt | 2010-04-07 | 21:59:27 Kommentera hΣr! 2 st
åå lillfisen har börjat säga massa saker nu de är så roligt. Måste skriva så jag kommer i håg det. Hon sa i går när hon skulle pussa på Linnea när hon inte ville "titta på dej" när hon stog kvar och kikade in varför Linnea inte ville pussas godnatt. Haha så sött...helt chokerande att hon slänger ur sig ord o meningar i bland men mest pratar "nånsens". Hon hade sagt "Titta fågel" i dag när de va på utflykten också. Och i morse sa hon "TE" till mitt the som jag drack. Helt klockrent liksom.
Henrik sa "kan du inte säga nått såntdär i gen Molly...då sa hon klart o tydligt "JA JA" men inget mer dock. Hon är så rolig.

Linnea gjorde nått roligt också häromdagen. Hon ropade "Paaaappa!!......jag vill prata med mamma!" haha....ja men varför ropa på farsan då...:D

Sen i morse sa hon också nått så klockrent. När vi kom hem så skäller hunden som vanligt. Och jag säger i vanlig ordning irriterat "tyst mini" Linnea kläcker ur sig helt dampigt och springer fram till henne...."Meeeeeen Tyyyyst dååå!" haha......åå va vi garvade :D

De är så underbara mina småttingar. Den ena värre än den andra dock. :P

Smider onda planer

Piercing och Tatuering | 2010-04-07 | 14:01:45 Kommentera hΣr! 0 stIt hurts so good...............^^

shoppångest delux :/

Shoppat | 2010-04-07 | 13:53:06 Kommentera hΣr! 0 st


Åhh köpte kläder nyss för presentkort ja hade som gällde i stan. Vägde mellan en adidasjacka eller några plagg från Next. Vart de random kläderna. Likabra att ha så man kan variera sig lite.
Dock hatar jag att shoppa under press haha. Så. Men nu är jag nöjd. Tror jag. 600 är endå en liiiten slant. Hade nog velat köpa nått annat tror jag. En rosa adidas kankse men den hade jag nog bara tröttnat på efter ett par veckor. But still....ångest ffs :D

Prickig söt tröja, lång fräsh vit tisha, brun tisha på rea och ett snyggt spetslinne.

Bohooooo

Allmänt | 2010-04-06 | 20:58:14 Kommentera hΣr! 1 stSol i dag. Najs som fan. Vart hemma hela dagen exept from promenader. Sovmorron hade jag också.
Oj nyss var jag skitpepp på att blogga men nu när ja ska skiva så känns de inte alls som om ja har nått att skriva haha.
Jag har iallfall fått en snabb fix i de som nog aldrig kommer genomföras. Skulle vilja prova att bo i ett kollektiv. Med ungar o allt. Skulle va härligt o socialt.
Sen är jag sugen på att campa också i sommar. Grilla, festa o bada......men utan barn dock. Men de blir nog lite svårt nu när de är små och "jobbiga" att få barnvakt så pass många dagar. Men skulle va asroligt. Tror nog en husvagn blir vår grej sedan....mohaha.

Jag ska ta mig en kopp kaffe och en cigg nu. Det förtjänar jag haha.
I dag kom min t-shirt från Phonix tshirts också. Lite liten och ostretchig men det är skit de samma. Fett nöjd. Tar nog lite kort i morgon kankse.
Snart ska jag och älsklingen gå en finfin promenad med hundarna (mammas hund och våran) från svedjan när han lämmnar bilen. Ska bli skönt o få röra på flärret lite haha.

Hörs sötjeflar!
/H

Vill handla....igen.

Allmänt | 2010-04-05 | 11:39:40 Kommentera hΣr! 3 st

Funderar på dessa sneakers...men jag vet inte...vill nog ha ett par vita som ja kan matcha till de mesta. Men dessa va jättesöta :DIdag är jag lite småtrött o stressad. Vaken med barnen sen kl 7 och gjorde minestrone till lucnh som va tok för starkt för barnen. De får doppa bröd i och käka. Vänja sig lite. Ha. De som inte dödar härdar.
yeje......
Nu vill jag gliiiiida......me briller o en dricka o bra musik i lurarna. SOMMAR gif me!!!!

Hej på er sötjävlar
/H

Påskafton i Falun

Allmänt | 2010-04-04 | 19:25:45 Kommentera hΣr! 0 st


Ibland är vi söta men mest odrägliga :D


Full och....konstig? :D


Söta naglar hade jag iaf :P

Gårdagen var rolig men morrondagen full med bakfylla. Kräkor o tröttheten from hell inbakat. Vi spenderade kvällen hos vår gamla kompis Alex. Jag, min bror och Emma samt Westman, och älsklingen som chaffis.
Frusna fötter, snåla och konstiga människor och blixtsömmn i bilen hem kan väl sammanfatta kvällen. ;)
Linnea hade haft roligt och mysigt hemma hos farmor och farfar och Molly hade sovit så gott hemma med syster som barnvakt. Nu ska jag njuta av lite mackor till min föreläsning jag ska kika på.
Ha en fortsatt trevlig påskhelg alla!
/H

Promenix

FOTO | 2010-04-03 | 09:56:00 Kommentera hΣr! 0 st

En promenad i det fina vårvädret gjorde susen för mitt humör och ungarnas energinivå. Härligt :D Hunden kunde gå lös också. I kväll blir de partaj. Härligt härligt det med :D:D Livet leker ;)

Sommardoft

Shoppat | 2010-04-03 | 08:50:27 Kommentera hΣr! 0 stKunde inte låta bli att köpa en ny eau de toilette/bodyspray från www.yves-rocher.se. Kakan tipsar om det i sin blogg. Med följde också små doftprov på parfymer som faktiskt räcker jätelänge. (den blåa trekantiga luktar underbart!)
Av nån anldning gillar jag kokosdoft. Påminner om sol strand och solbränna. för mig en riktig sommardoft :)


Skärtorsdag

Allmänt | 2010-04-01 | 20:52:36 Kommentera hΣr! 8 st

Påskris kom upp i år. :) Fint de.
Pip pip. Glad påsk på er :)

Påskmat och hallprojekt

Allmänt | 2010-04-01 | 12:43:44 Kommentera hΣr! 1 st

Idag är jag extremt sugen på påskmat. Hoppas på att kunna käka nå gott hemma hos svärföreldrarna på lördag. Hoppas på gravlax o sillbord. Med ägg o rom. Yummie :D Sen ska ju jag och älsklingen göra sushi också nån dag. Mums :) Tror jag...har aldrig ätit sushi.
Snart ska jag hämta Linnea och sedan ska jag fortsätta med mitt lilla hallprojekt som innefattar att hatthyllan ska skruvas bort. Alla jackor ska in i garderober och skåp och skor o ytterkläder som inte används ska undan.
Jag ska hitta en låg rektangulär skänk att ställa på motsatta sidan med lock på där man kan lägga skor och returpapper och annat. Ska sätta spotlights som lyser upp rejält sen någon tavla också och min svarta snygga knopp hängare på väggen. Kommer bli ett lyft för hallen. Är så mörkt och trångt nu när man kommer in.
Denhär bilden inspererade mig i går.

Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se