Gott nytt då

Barnen | 2010-12-31 | 15:10:21 Kommentera hΣr! 0 st



( we ♥ it.com )

Gott nytt år alla hemmafirare och utefirare. Själva blir vi hemma i kväll och äter en god gryta med kycklingfile och lime + god pasta. Ska kika på nån bra film också och dricka lite vin. Jag är helt trött och slut...orka klaga igentligen. har det riktigt bra men...........barnen bråkar bråkar bråkar...HELA hela tiden. Molly blir som ett monster om hon inte sovit. Hon kastar saker bts rivs och trotsar. Jag är så arg och trött och har fått flera utbrott i dag. Jag försöker städa men de går inte. De är ett konstant stökigt hem vi lever i. Jag har svårt att slappna av när de är rörigt och det suger. Verkligen. Nu leker de själva en liten liten stund.....det borde vara så hela tiden känner jag för att man skulle orka nu när de är hemma från dagis på heltid till den 7:de. Men icke.

Bråk skrik och slagsmål. Linnea är helt ärrig i ansiktet typ. Rivsår och ett bettmärke. :( Nu ska jag sluta klaga..det kan väl bara bli bättre hoppas jag. Hoppas Osbournmaratonet fortsätter i kväll på MTV och att vi hittar nån riktigt bra film att kolla på. Nu ska jag försöka få i mig lite kaffe medans barnen är sams. I Morgon ska vi ut och åka Bob i nån backe!

Gott nytt år!

bort bort bort

| 2010-12-30 | 22:53:24 Kommentera hΣr! 1 st



Menyförslag

Frukost:
Lättkesella med bär eller frukt + ett ägg och kaffe.
Mellis: En banan
Lunch: Sallad med något kött/kyckling eller knäckemacka med kall tonfiskröra.
Mellis: Kesella med frukt igen
Middag: Vanlig mat.

Mina fällor: Mackor!! (jag får äta bättre mackor typ grova med mkt grönsaker i och något protein.)

Har börjat träna lite framför tv:n nu och det har reselterat i fet träningsvärk. But i will keep going! :)
Det värsta blir väl till att lära sig gilla kesella....brr! Sallad med fetaost är fruktansvärt gott så de tror jag får bli något slags stående inslag i min meny. Finns ju billig fetaost/salladsost också.
Jag tror detta kommer funka jättebra. Är inget stort fan av godis dricka och annat snask så bara jag lägger om maten liite och tränar hemma så tror jag att jag kommer se bra långsiktiga resultat.

Äntligen får man sitta ner!

Katt | 2010-12-30 | 19:00:08 Kommentera hΣr! 0 st

( bild )

Satt bara (nej jag har fan inte setat ner i dag typ alls..idag är nog första gången) och funderade på varför man jämt går i mjukisbyxor? Har ett par som jag växlar mellan eller leggings...men oftast. Mjukisbyxor "du passar bra i det" säger sambon. Jag är inte sen att hänga på..jaa ja passar i det..men hur snyggt är de på en skala att alltid lufsa runt i dessa pösbrallor? Haremsbyxor är ett alternativ. Tycker svarta utan för mkt "blöjhäng" är jättesnyggt.

Sitter och bygger pärlplattor med Linnea samtidigt som jag bloggar..går sådär haha. Hon är trött och lite sur. Har samtidigt lite koll på mitt (förlååt katternas) klösträd som står och torkar. Har limmat på ett nedre lager med juteväv nu som vart fin och ljus efter uppblekning med en till flaska klorin. Har tillochmed manglat i dag..HÖR ni...?! MANGLAT! :D Tantvarning.....eller...har ni sovit på typ er mormors lakan nån gång...så vet ni va jag snackar om....Dock har jag aldrig tid att mangla några lakan men juteväven vart fin och relativt skrynkelfri så den har jag försökt limma på nu. Dock tror jag inte de går så bra så jag får köpa typ nubb eller småskruv i morgon. Eller att ja häftar fast de med en stark häftpistol. Gah....orka att de strular nu när ja köpt allt till trädet mm...har gått på ca 500 kr så nu vill ja bara ha upp det så katterna kan härja i det. Men då ska ju klösväven sitta också..ska nog ringa min byggjobbarbror och höra med honom.

Nu är det dax att dricka upp koppen med kaffe och få stora tjejen i säng snart. Men först lite mys! ♥

Idag & imorgon

Allmänt | 2010-12-30 | 00:13:23 Kommentera hΣr! 0 st

Dagen har bestått av att typ bara vara inne...låter tråkigt jag vet men i dag tog vi en innedag...dessutom..orka ha dåligt samvete jämt för att barnen inte kommer ut. De överlever. Jag behövde en stressfri dag och det bjöds det på. (OM man inte räknar med alla bråk mellan barnen som uppstår var 4:de minut ca. ) Går man ut tar de först 10 år att få på dem alla kläderna. En viss trotsig och tjurig 2,5 åring ska jagas överallt och övertalas att få på sig kläderna. (Hon går helst runt naken hemma med motivationen "natenfis mamma!!" = Jag vill vara nakenfis, mamma! Sedan när man går ut så är de väl ok ett tag tills hon får utbrott om att vantarna inte sitter som de ska. och linnea börjar klaga på att tröjan åker upp innanför overallen eller så bryter nån i hop av annan anledning. När vi ska in sen är det värre. De är mer en regler än ett undantag att Molly bryter i hop och gråter sprattlar och skriker. Man får bära henne med all kraft man har och sedan ha koll på Linnea som springer före. De är meckigt. Svettigt. Stressigt. Kallt. Nä...Men ut måste man ju då och då. Ska dra de små galningarna på Bob:en i morgon hem till mormor så får de iaf lite frisk luft.

 Skulle vara skönt att dela på dem lite mera känner jag nu när vi är hemma allihopa ett tag. Åhh... I morgon ska jag kolla på The Osbournes och chilla när barnen vaknar. Jag älskar den familjära känslan den serien ger! Det är en så mysigt på något vis. Alla djur som de har mm. Älskar sådanahär serier som handlar om typ kändispar/kändisfamiljer mm. Meet the barkers, Newly weds (med Jessica Simpson) och The Osbournes är favoriter. :)
Sen vidare på morgondagen då...efter frukost hem till morsan på en kopp kaffe och lite bus med ungarna. Sen hem och väcka han som har sovmorgon.....sen får vi se. Tror det lutar åt att limma på all väv på klösträdet! De kommer bli maffigt. Röret är ganska stort 20 cm i diameter går från golv till tak.


Kupolen

Shoppat | 2010-12-27 | 16:54:30 Kommentera hΣr! 0 st

Usch det känns som att man shoppat sig trött nu (endå handlade jag bara för mitt presentkort) och endå ska jag beställa ett nytt objektiv till min kamera som jag bokat i kväll också och så är inhandlandet av prylar till katträdsbygget kvar..phuiii...ett presentkort på färgaffären har jag också som ska handlas upp men jag spar lite på det tror jag. De är inte lätt att inte va van att handla haha. Vi gjrode mellandagsrean på Kupolen i dag. Gosh....folk ÖVERALLLT. Jag drömde i går om en folkhop som skulle springa över mig samt att jag gömde ett lik....normalt AB. Nej. Haha..... tror de va mellandagsrean som kom över mig i drömmen :P Fattar dock inte vart liket kom i från. Hm. Kankse har å göra med det luktar typ..död människa i morsans trapp och vi har länge spekulerat om de är nån som ligger och ruttnar i nån lägenhet :(

Köpte fina saker för mitt presentkort på Lindex. Fina jeansshorts som var lite mörakre att matcha med det mesta, en somrig top som jag kan kombinera med nån av mina skinnjackor. :) Loves it! Ett blommigt linne i siden också Supersnyggt var det. Kommer passa superbra till shortsen!

Barnen är helt övertrötta. Linnea var med på Kupolen och skötte sig kanoners och Molly var hemma hos mamma.

Nu ska jag fortsätta laga mat och plocka i ordning här hemma. Det behövs verkligen! I kväll ska vi nog kika lite på sista sagan om ringenfilmen för att pröva tv:n lite mer :) Kommer bli mysigt. Sen ska jag fan inte stressa o fara nå mer på ett tag. Vill mest vara hemma nu och få i ordning. Att ha städat är verkligen underskattat. Man blir lugn i hela huvudet när de är ordning och reda. Så så får det bli.

/H

Always with me ♥

Musik | 2010-12-26 | 23:26:05 Kommentera hΣr! 0 st

En låten från fina Spirited Away har gått på repeat under kvällen. Den som jag lyssnar på är spelad av en som spelar tvärflöjt. Helt underbar version. Går små rysningar längs min ryggrad och det rinner en tår också för det som låten symboliserar och alltdetdär...ja ni vet. Man har vissa låtar....



( whole lyrics & original song )

Två nya i garderoben

Shoppat | 2010-12-25 | 23:12:04 Kommentera hΣr! 0 st

Riktig soffkväll

Allmänt | 2010-12-25 | 19:13:06 Kommentera hΣr! 0 st

 

Här nattas det barn för fullt och snart när de lugnat sig så ska vi krypa ner i soffan framför stora tv:n. :)
Kommer bli så mysigt. Dricka mitt nya the och missbruka fleccefilten.

M Y S

Deeper | 2010-12-24 | 23:07:20 Kommentera hΣr! 0 st

Detta ögonblick stavas M Y S. Sitter insvept i en ny mjuk fleccefilt som jag fick av svärföreldrarna med en kopp the och lyssnar på Owl city. I morgon far vi och köper ny TV jag älsko och min syster. Ska bli så jävla skönt att äntligen få upp en plattis på väggen. Härligt!!! :) Sedan tar vi klädköp på måndag. Livet är gott just nu. och jag passar på att njuta en smula.




( Bild )

såhär...

Home & inredning | 2010-12-24 | 22:25:36 Kommentera hΣr! 0 st



Ja typ vitt är det väl tänkt de ska bli i sovrummet. :)

Kan inte låta bli...

FOTO | 2010-12-23 | 20:34:46 Kommentera hΣr! 1 st


♥♥♥

Shopping med syster

Allmänt | 2010-12-23 | 15:39:47 Kommentera hΣr! 0 st

Hemmakatt

Allmänt | 2010-12-23 | 08:53:48 Kommentera hΣr! 0 st



Idag tar vi tag i det sista av julstädningen här hemma. Jag sitter och laddar ner lite nya penslar till photoshop och barnen sitter och gör sitt. Linnea kollar på barnprogram på tv och Molly kolllar på Karlsson på taket. Har en visdomstand som håller på att knepar sig med mig så jag snart blir galen. Det gör så jäkla ont. Hoppas det blir bra av sig själv vill inte till tandläkaren :(. Jag har även nått skumt sår i hårbotten + kli som gör att jag inte kan färga min enorma ljusa utväxt i håret. Surt surt. Jag lääängtar till das mellanrea nu. Jag och sister ska upp till kupolen och jag ska utnyttja ett presentkort på 1000 kr jag fick där i en tidig julklapp. Kommer bli jättekul! I kväll tänkte jag se nått mysigt på tv. Kankse nått uppesittarprogram och sedan lägga alla klappar under granen så barnen kan öppna dem när de vaknar. De får bli paketutdelning 3 gånger imorgon. En hos oss på morgonen, en hos mamma vid lunch och en av tomten hemma hos farmor och farfar på kvällen. De kommer verkligen att ha skoj på julafton mina små terrorister! ♥ Känner mig som en riktig hemmakatt nu för tiden. Det är så härligt att förnya och göra fint här hemma så man trivs. Sen också att städa och göra fräscht för att sedan sätta sig i lugn coh ro och titta på resultatet. I love it!

Julmys

Allmänt | 2010-12-22 | 15:12:30 Kommentera hΣr! 0 st



Det lider mot jul. Ute är det svnkallt ca 25 minus nästan och inne myser vi med fika, julskinksmacka och julmust.
Vi har äntligen börjat komma i ordning hemma och soffan jag byggt är så fin som den är nu med alla stora kuddar och beiga överkast. Julgranen står och lyser i ett hörn. Lite sned men vad gör det. :)
Barnens julklappar är inte inslagna än men i kväll tänkte vi göra ett ryck med det. De kommer bli så glada över sakerna. Det är inte mycket men de är genomtänkt.Här i köket surrar vår diskmaskin så rofyllt och tar hand om all vår disk för tillfället. Så skönt att den blev lagad såhär till jul så man slipper all disk. Snart ska jag till och göra en tacogratäng. Juligt värre...eller inte. Men gott gott!
Hoppas ni har det lika lungt och skönt som jag. I kväll tänker jag njuta. har ett litet kort jullov också innan jag ska ta tag i min andra tenta för delkursen.

GOD JUL ALLA!

Till klätterkatterna

Katt | 2010-12-20 | 22:31:58 Kommentera hΣr! 0 st



(Orginalklösträdet)

Ska till att bygga katternas efterlängtade klösträd nu efter jul. De förtjänar dem efter att ha rivit sönder så mkt av våra tapeter..*inte* men endå. De är mina älskade små svansbarn så klart de ska få ett lek och busträd med möjlighet att slappa i också. Kommer bli superfint. Tanken är att de ska likna ett kattens no.1 träd väldigt mycket då den designen tilltalar mig väldigt mycket i färg och form. Priset på ett sådnat orginalträd tilltalar dock inte min studentekonomi så jag har funderat länge och väl på hur jag skulle kunna bygga ett liknande träd med nästan inga pengar alls. Så....det skall inhandlas ett formrör i kraftig papp (ca 25 cm i diameter och kostar ca 200 kr), juteväv som jag ska bleka upp till en ljusare beige ton och limma på med hobbylim i två lager för extra klofäste. Sedan skall rundlar sågas ut i spånskiva och på dessa skall vitt mjukt teddytyg häftas fast med häftpistol. Själva röret ska jag såga så det precis kommer passa mellan golv och tak. Så det måste kilas dit. Det kommer bli stadigt och bra. Ev att jag fixar någon regel i taker för extra hållfasthet. Katterna kommer bli lyckliga, min plånbok kommer bli lycklig. Alla kommer bli lyckliga!

New year have to be a good year

Deeper | 2010-12-20 | 21:49:35 Kommentera hΣr! 0 st


Är faktiskt lite taggad för nästa år. Sjukt kul ska det bli att fortsätta jobba på mitt och darlings förhållande. Om det kan få vara såsom det var i början på detta år så skulle allt vara bra. DÄRFÖR måste vi försöka få lite mer barnvakt och göra saker bara för oss. Försöka att tänka på det ofta. Iallfall en gång i veckan. Det är så många som helt går upp i bara familjelivet. Att det ska stärka förhållandet och blabla..och det är KLART DET GÖR DET. Men förhållanden har olika nivåer. Iallfall om man har barn som tar upp oändligt mycket tid. Man måste komma i håg att värdesätta realtionen till sin partner. Det är nästan så att det är det viktigaste. För att allt ska hålla samman är det väl viktigt att de två vuxna har det bra ihop. Så ...tänk på er förhållande alla ni som bildat familj! Speciellt ni som skaffat barnt tidigt och kankse inte rasat av er.
Vi ska iallfall försöka träffa vänner, ta nån drink här och där, åka och se saker SJÄLVA men OCKSÅ med våra barn såklart. En runda till stora köpcentret utan barn att hålla reda på kan räcka gott och väl.



Lär nog bli lite nya bilder på oss känner jag. ;)

Fortsätter....

Allmänt | 2010-12-20 | 20:17:50 Kommentera hΣr! 0 st



Jag hoppas jag kan hålla mig till en blogg nu vore ju bra. ;) Inget domännamn har blivit av då det vart strul med ompekning mm. Men jag får se vad som hinner ordnas. Ville bara skriva hej och välkommna igen. Hoppas några följde med hit. Efter jul blir det andra tag med nytt objektiv till kameran...fotande så in i norden i hope. :)
Föressten.....nyår. Längtar. kankse blir en återträff med massa gamla vänner och bekanta! Kan bli spännade om vi får ihop folk och kan vara där vi vill vara.
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se