Utekvälls

Allmänt | 2010-08-28 | 10:14:37 Kommentera hΣr! 1 st
I går var de dax för å slappna av lite i gott gammalt sällskap och hinka i sig lite alkoholhaltigt i samband med lite spel som vi alltid gör. Astrevligt som vanligt! Tack Krista Hedman för att du slapp låta mig va ensam tjej som alltid. Som alltid så ska grabbarna grus dvs Henrik å Alex..ha sina "best friend moments" och ville fortsätta, så han åker med hem till oss...men man vet ju hur de slutar..o att de slutar ganska snabbt. De kom hem och jag tror de sov inom en halvtimme efter att de mått ganska dåligt haha. Man känner sig lite awsome när man inte mår piss och när man ORKAR gå upp med barnen när de väknar kl 6 endå. Men i eftermiddag är det min tur att sova. Härlisch!! Jag gillar igentligen inte att dricka men de händer iaf en gång varannn månad kanske att man spelar lite drickspel, kör charader eller "jag har aldrig" mm och får i sig ett par cider. Utekväll på krogen el liknande är inte riktgit min grej heller om ja inte skulle va jäkligt danssugen då men de händer inte SÅ ofta. :P

Jag ska ta och fundera ut hur jag ska fortsätta dagen här. Antar att grabbarna inte kommer ta ett handtag om jag inte typ blir griniga-husfrun- AB. Suck.

Day day day another day

Allmänt | 2010-08-26 | 20:55:35 Kommentera hΣr! 2 st


Sur Mollsan :P

DAGENS VILL HA: Matrial till mitt soffbygge! :)
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbrallor, svarta gummistövlar (ute) :D och linne + träningsjacka. Hola. Nä ingen snyggdag.
DAGENS FRISYR: Utsläppt och i behov av tvätt o styling. :)
DAGENS LÅT: Metrics - all yours (slutlåten i Eclips)
DAGENS PLANER: Några timmar kvar på dygnet. Väntar bara på Älsklingen <3 Gosa katt, se Eclipsklipp, blogga.
DAGENS SAKNAD: Gamla och nya vänner man inte träffar.
DAGENS DUMMASTE: Molly spingandes med nävarna fulla med fiskgryta in på barnrummet. Curry färgar av sig extremt!!
DAGENS MISSLYCKANDE: Att jag inte kan göra rätt från början...dagisfunderingar!
DAGENS DROG: Kaffe m socker och mjölk mot sötsuget och någon cigg här och där.
DAGENS KÖP: Absolut inget! Men i morgon blir de till att handla tidig frukost på Hemköp.
DAGENS GODIS: Vill inte äta godis!
DAGENS HUMÖR: Full av kärleken till mina barn men också trött och irriterad. Kär också!!
DAGENS CITAT: " Jag skulle kunna simma över atlanten för dej. Skoja. har precis plattat håret.! :D Kan inte rå för å tycka det är sjukt kul :P
DAGENS ROLIGASTE: Linnea i badkaret med Molly: " Vad har mamma sagt Molly!?!" (Molly dummade väl sig och Linnea ville uppfostra haha)

Massa tankar om allt.

Barnen | 2010-08-25 | 19:58:34 Kommentera hΣr! 0 st
I dag är jag glad och massa annat också. Glad för vi fick Henriks lönebrev i dag och den visade på högre summa än jag hade trott så nu klarar vi oss denna månad :) Jätteskönt! Vi har skolat in barn jag och mamma för Henrik var ju på jobbet och det gick sisådär. Linnea vart orolig för att mormor var med. Hon är Linneas BÄSTA över allt annat ja bättre än dagis tillochmed och inte alls lika "tråkiga" som vi så hon vart distraherad och ville inte leka, sjunga eller nått så himla mycket utan satt brevid sin mormor och grät lite tyst...fy vad de skär i hjärtat inte ska hon behöva känna sig ledsen och osäker! :( Hon kännde sig bara extra känslig tror jag iochmed att mamma var med så vi får se om Henrik kankse är hemma från jobbet i morgon så han kan skola in henne. Jag hoppas iallafall de kommer gå lite bättre. Det är så sabla snabb inskolning så jag blir alldedes paff. 1 vecka och de sa heldagar för att barnen ska få in rutinerna med så kort inskolning men inte tusan har vi vart där nå heldagar. 1 timme och två timmar, två i morgon igen. Jag vetinte hur de tänkt sig. Ev får Henrik fortsätta skola in nästa vecka. :/

Jag sitter och läser mitt schema över hösten här och det ser jättebra och spännande ut. Älskar att plugga!! :) Så himla spännande ämmnen vi har nu. Barns lek och lärande. Hela hösten!! Helt perfekt! Skriva massa och läsa massa...passar mig som handen i handsken.

Ikeafavoriter 2011

Home & inredning | 2010-08-23 | 15:53:04 Kommentera hΣr! 0 st

Redan nu kan man kika i nya ikeakatalogen på nätet. Gå bara in på Ikea.se och kika! Härligt!


Älskar tavelgrupper! Affishen med ABC i kontrast till allt annat i rummet och fotografierna.Påslakansetet badsetet och klappstolen!!


Gillar den råa compact livingkänslan i denna bild.
Dagis och Djurkliniken i dag

Allmänt | 2010-08-23 | 12:44:14 Kommentera hΣr! 0 st
Barnen förra veckan.

I Dag har vi vart på förskolan med barnen en timme på morgonen (första inskolningsdagen). De var jättetrevligt och barnen kom snabbt in i leken bägge två. Molly var inne lite med mig och några barn plus en pedagog vilket funkade super det med. Hon söker väldigt mycket kontakt med andra nu vilket är superbra. Helt utan blygsel också.
Hon fortsatte på det spåret medans Linnea började känna av den tidiga morgonen (dagen startade kl 6 här i morse tyckte Molly) och dessutom kännde hon sig hungrig också så hon satt sig i vagnen och tjurade och ville gå hem. Nu är hon hemma hos min mamma tvärs över gården och vilar lite i lugn och ro och blir lite bortskämd en stund.

Senare ska jag och mami ner till djurkliniken här i stan och ge Nicko en till P spruta. Ska ta och kastrera honom på riktigt snart också men han får en till spruta sålänge. Myra ska dessutom kastreras till nästa månad. Skönt att få det gjort!

Jag är grymt godissugen just nu usch. :/ Skulle kunna göra vadsomhelst för en chokladkaka!! :(
Föresten. Såg halva ECLIPS i går!! :) Jättekul att se filmen fast man garvar åt de barbröstade gaykillarna haha :D De är bara för roligt :P Allt känns så fånigt när man läst böckerna. Verkligen. Filmerna är iaf roliga att se men inget slår böckerna. Den känsla som dem ger jämfört med filmerna är otrolig. Dock är de roligt eftersom de är mer action i denna film än de två första. :) Gud va ja skrattade i scenen där Charlie kommer och bryter grabbarnas tjafs haha

Nu ska jag busa med min hemmavarande unge.
/H

Mjao

FOTO | 2010-08-21 | 14:28:28 Kommentera hΣr! 4 st


Lilla Myra ♥

Lek och busdag

Allmänt | 2010-08-20 | 21:23:00 Kommentera hΣr! 0 st


Vincent och Molly.

I dag var barnen på familjecentralen med Henrik på morgonen och ritade, lekte och hade sångstund när jag passade på att veckohandla med mamma och sedan så städades hela lägenheten. Eller. Disken ligger kvar..fortfarande. Henkes disk. ;)
Vi fick senare spontanbesök av Sofia med Lilla Vincent + Vincents lillasyster i magen. Trevlans med lite besök. Barnen uppskattade det också och hade roligt :) Molly kallade dock Vincent för Findus. Det låg närmast i munnen för henne haha. Som vanligt blir de stissiga när de kommer nån hit och ska skrika och fjanta men de lugnade iaf ner sig efter ett tag här vilket var skönt.

Nu har vi "avnjutit" ..eller va man ska kalla de äcklat oss igenom en kartong med Lidl´s kräftor. Köp inte....blää. :/
Dricker ett gott billigt lådvin nu och ska fortsätta njuta av lugnet som råder. :)

Slentrian

Deeper | 2010-08-19 | 08:59:56 Kommentera hΣr! 4 stBlä vad tomt det känns ibland. Saknar ett riktigt hjärtligt skratt. Slentrian Slentrian. Bringing back old memories. Som en fullpackad dagbok med massa minnen i bagaget. Kan dock inte bara ligga där. I ett hörn. Flänga runt flänga runt. Slentrian Slentrian.

Glad

Allmänt | 2010-08-18 | 20:53:35 Kommentera hΣr! 1 st


Sambon har avinstallerat sitt spel i dag. Jag hoppas de är för sista gången nu för det går inte att han sitter där. Allt handlar om hans spel när han har speltid. Usch :( Wow är verkligen inget man ska spela. Det är så himla beronedeframkallande. På tal om beroende så växer en tanke fram hos mig. Jag MÅSTE sluta röka snart. Jag vill inte må dåligt eller förkorta mitt liv eller påverka barnen negativt längre. De är bara de att abstinensen blir sjuk. Man tänker på cigg typ hela tiden och börjat äta massa i stället för att få bort suget. :/ Bläsch!!

Jag fick en bra idé till barnrummet! Har ställt sängarna längs ena långväggen nu och ska ju köpa en till storsäng nu till Molly i stället för spjälisen vi har nu och sedan ska jag bygga in två stora lådor på hjul under deras sängar så det ser ut som de är platsbyggt liksom när lådorna är helt inskjutna under sängarna. Bra förvaring för alla leksaker! :)
Allt ska svartmålas och golvet ska bli svart plastgolv. Vi ska ju måla massa vitt här hemma och tänkte att de kankse blir lite kalt med vitt o svart överallt så i barnrummet blir det nog RÖTT! :) oow kommer bli så snyggt mot de svarta och sedan med deras namntavlor i tatueringsstil till :) Ska även beställa en stor Mamma mu affisch och rama in med svart ram + deras porträtt såklart. Kommer bli så fint :)
Ska även ställa in ett litet skrivbord och sätta lite hyllor ovanför så Linnea kan ha en liten pysselhörna.


Mamma Mu eller Petsson & Findus affisch till barnrummet blir det!


Nog för i kväll. Nu ska jag försöka slappna av. Min rygg gör ont!
/H

Utbrott delux

Barnen | 2010-08-16 | 14:31:44 Kommentera hΣr! 3 stMolly fick ett hemskt utbrott i dag som varade nästan över en halvtimme där hon skrek upp sig så hon hade svårt att sluta. Det kom bara hesa kraxanden till slut de lät som luften tog slut liksom :/ Usch då blir man lite orolig. Typ affektbeteende. Skriker tills hon blir okontaktbar. Hon var tvärförbannad för hon inte fick sitta i vagnen framför tv:n som jag försökt lägga henne i för att sova lunch i tidigare. Jisses. Helt skogstokig blev hon.
Vi har vart en snabb sväng ner till barnens nya förskola i morse. åå jag vill sätta i gång med den sabla inskolningen NUU men de är ju 3 veckor tills jag börjar skolan så vi får hålla oss tills nästa måndag med att börja skola in. Jisses. Vi får ta extra krafttag denna vecka och försöka orka med. Hu. Det är snorkämpigt att hela tiden försöka reda ut deras bråk och tjafs och att försöka hålla sig utanför lägenheten så mycket som möjligt. Hunden orkar inte gå iochmed sina knän men man måste endå försöka aktivera henne och ha henne med så hon får åka i syskonvagnen iblnad. I dag fick vi iaf recept på antiinflammatorisk och smärtstillande medecin som vi ska ge henne för att lindra tills vi ska operera henne vilket nog måste ske denna månad som följer.

I kväll blir de chips och dipp till "Det okända" Hoppas vid gudarna att barna sooover då..:/ De har vart lite si och så på sovfronten ett tag. Tidigare va man benhård på att de skulle sova innan 7 typ men nu orkar man inte ta dessa fighter barnen bjuder på VARJE gång de är läggning. Om inte en av dem stupar i soffan emn de är SÄLLAN. Hm. Trött är nog bara förnamnet. är för övrigt helt förvånad jag fått skriva detta inlägg i lugn och ro men de beror nog på att vi ut med dem nyss och blåste gigantiska såpbubblor. Ha så häftigt. Vill ju ut och leka med de själv utan barn sen :P Var ju jättekul Samma tyckte Henke :D

Föressten: Mer fullkorn mindre socker och färre tillsatser måste de bli här. Kanske kan ha inverkan på barnens beteende och på ens eget mående i övrigt.
Projekt projekt.

A Lovely day at the park

Barnen | 2010-08-15 | 15:57:43 Kommentera hΣr! 0 st


Jag helt suddig med mina älskade solbrillor. Ingen sommar utan solglasögon. Jag blir helt tårig i ögonen av solljuset utan. :(Full fart.


Här står jag och ser malplacerad och gravid ut liksom haha!


Molly klarar nätet men surar lite när jag fotar i stället för att hjälper henne på en gång. ;)Mina fina töser.


Lilla coolingen Nea!

Dagen börjar dra i hop sig. Skönt. :) Och darling BLIR hemma..mohoho. Bra. Han skulle rollspelat men han blir hemma. Så skönt. Vi måste hålla i slantarna nu. Usch hatar när man har lite pengar kvar innan barnbidraget kommer. Sommaren har verkligen varit torr på pengar men nu jäklar kommer snart darlings löning och mitt CSN bidrag. Härlish!! :P

I dag besökte vi stora lekparken och barnen fick busa av sig lite sedan for vi och handlade. Efter ett lite kaosartat besök på affären så hade Molly ner en hel kartong ägg rätt på golvet. Alla ägg gick sönder. Ja utom ett. Men det tog Linnea sönder lite senare :/ Ibland orkar man inte ens bli arg. Man bara suckar från djupet av ens hjärta. Men sedan får man små glimtar av hur bra vi har de igentligen. Man känner verkligen kärleken till dessa små huliganer endå hur mkt bråk de än är hemma mellan dem och hur mkt de än trotsar eller är hyper. Såg nått adoptionsprogram där de sammanfattade sitt liv med två syskon som "Livet kan inte bli bättre!" :) Så nu känner jag mig ite stärkt även om de vart en skitjobbig dag.

Snart ska vi äta risgrynsgröt..eller ja..tomtegröt eller vatusan man nu säger medans turkarna tänt grillen här ute på gården hehe. Jag njuter av livet hur de än ser ut i dag har jag bestämt mig för. Man ska inte gråta över några tappade ägg!

/H

Härlig mix

Home & inredning | 2010-08-14 | 18:47:33 Kommentera hΣr! 0 st

En mysig mix! Älskar det orangea och rosa i kombinationen här. Sen tycker ja de ser himla skönt ut att ha kattsäkra vädringsfönster sådär högst upp så inte hela fönstren behöver vara nätade som här hemma.


Foto: Boligmagasinet


Foto: Boligmagasinet


Foto: Boligmagasinet


Foto: Boligmagasinet

Myskillen

FOTO | 2010-08-14 | 15:10:51 Kommentera hΣr! 0 st


Fotar med gamla skruttkameran...hmm MÅSTE köpa nytt objektiv nu snart till systemaren!

Namntavlor till Kidzen

Home & inredning | 2010-08-13 | 19:07:46 Kommentera hΣr! 0 st

En helklar julklapp. Detta med deras namn på i två svarta ramar i deras rum som ska få ett rejält lyft snart. :) Kommer se jättebra ut. Älskar tatueringslooken :) Passar mina två tuffa brudar!


Tavlan fanns med detta förtryckta namn och datum som exempel - det är alltså inte vår Linneas födelsedatum osv. Tavlan finns på Ida form.

Sitter och klurar lite på vårt sovrum också har en kul idé om tavelorganisation där inne. Spännande :)
Kommer bli så kul nu när ja bara har råd att köpa lite färg och lite brädor. Sängramen kommer fixas och de kommer att rensas och bökas och stökas här. Kommer gå enligt compact livingprinciper när jag inreder här. Vill få plats med mkt förvaring. Kommer se bra ut också!

Nu måste jag gå till mina två busiga små barn som bestämt sig för att INTE sova utan hoppa omkring i våran säng :)
/H

Rosa accent

Home & inredning | 2010-08-13 | 13:59:45 Kommentera hΣr! 0 st

En härlig mix av ljust och rosa samt andra färgklickar. Me love ♥Foto: Claus Bellers/Thomas Ibsen BOLIG magasinet

Myra says...

Katt | 2010-08-12 | 20:49:46 Kommentera hΣr! 2 st


Ska ni inte rensa på ballen snart?

Mini-me

Hund | 2010-08-12 | 18:18:36 Kommentera hΣr! 2 stSnart är de dax att operara knäna på min lilla Mini. Håll tummarna för henne och oss att återhämtningen och läkningen blir god. Det ska tydligen vara lite sämre prognos på äldre hundar. Mini är ju inte gammal men inte är hon en unghund heller. 6 år har hon hunnit fylla. Min lilla röda tuss. ♥

Mini är verkligen speciell för mig då hon vart med mig ända sedan jag och Henrik började bo tillsammans hemma i hans föreldrarhem. Hon har vart med om mycket och är så lugn och fin i många miljöer och sammanhang. Hon är verkligen stadsvan. Hon älskar att åka barnvagn (!) (bakom nån av ungarna i syskonvagnen) nu när de har vart varm har jag låtit henne göra det när hon inte orkat gå så mkt för de ömma knänas skull. Men nu ska hon bli bra. och bilr hon inte det så har vi ett annat tungt beslut att fatta och det hoppas jag vi slipper än på ett tag.

Vitt med lilarosa

Home & inredning | 2010-08-12 | 16:14:52 Kommentera hΣr! 1 st
Bilder: Användaren Livia på styleroom.se

Hittade detta hem på styleroom och blev helt kär i deras vardagsrum! Verkligen lyckad mix av lantligt och mordernt och med underbara hiss/rull gardiner i ett jättefint tyg. Me like a lot!! Blev kär i deras breda golvplankor också. ♥ Läs hennes blogg!

My dreamhome will be created

Home & inredning | 2010-08-11 | 21:09:48 Kommentera hΣr! 2 st


A real mess - nu lite mer tomt i detta rum.

Så mysigt att planera exakt vad som ska göras här hemma gör små listor med "att göra" grejer och inköpslistor. Grundtanken är väl att få de ljusare här inne och det känns som att fönsterkarmar och dörr och sådant skulle behöva bli vita. Har hört med hyresvärden om det och vi får se vad de säger. Antar de inte kommer låta oss måla iochmed de är mörkbrunlaserat på utsidan också. Trist. Vill verkligen få upp ljuset här. Spotlights och vita väggar samt ljust golv skulle nog också kirra det men då har vi nerskitningsfrågan när de kommer till golven. Undrar hur smutsigt ett vitt laminatgolv blir igentligen i en hall. Annars om man skulle satsa på samma ljusa trä som är präglat i plastmattan i vardagsrummet. Jag har kört fast känns de som. Var så säker på mörkbrunt förr men möblerna (soffan) vi lär ha kommer bli i mörkgrått och då blir de nog alldedes för mörkt med mörkbrunt golv tyvärr.

Men. Hjälp mig nu. Ska jag måla över fondväggen på kortsidan (på bilden)? Alltså vit. Eller ska jag låta den vara och måla resterande väggar helvita bara och en liten snutt färgstarkt där jag ska ha tv:n ELLER hela långsidan vid tv.n med färg?


Jaja. De va lite dravvel från mig såhär på kvällen. Nöjd för barnen sommnade så bra i dag trots att jag är själv med dem då Henrik jobbar dygn. PENGAR! Jippie! IKEA here we come ^^ Henrik börjar också bli intresserad av att få det fint här hemma nu och är så gullig när han jämför olika färgprover jag tagit hem till väggarna haha. Love ♥

i stort format

FOTO | 2010-08-10 | 19:49:43 Kommentera hΣr! 2 st

x3 gäspar fångade

Katt | 2010-08-10 | 19:17:55 Kommentera hΣr! 0 st

Att försöka trötta ut en duracellkanin

Barnen | 2010-08-10 | 16:40:15 Kommentera hΣr! 0 st

I dag var vi i skogen jag och min mamma. Vi hämtande hem lite blåbär och försökte rasta av ungen som är hyperaktiv delux. Hon blev inte de minsta trött trots att hon var i rörelse hela tiden och hoppade och klättrade och sprang genom riset (ramlade för det mesta haha)nu står hon och vrålar och gnäller här för att jag inte ger henne 100 % uppmärksamhet. Jag tycker att jag ger och ger och ger men inget duger :( Sen har jag min lilla konstnärssjäl här hemma som är nöjd om man pysslar och målar med henne. Hon får trots allt sina ryck hon med och smäller i dörrar och vrålar "låt mig vara i fred" som värsta fjortisen fast hon bara är 3 och ett halvt haha. Sött ^^ Hon har lite problem med att tala tyst också så för de mesta ringer de lite i mina öron dagtid för de är så himla högljutt :/

Bara 6 dagar kvar till inskolningen av pluttarna på nya förskolan! Yej! De kommer ha så roligt och få tömma sig på så mkt engergi och Linnea kommer få pyssla ostört med de i sin åldersgrupp på sin avdelning. Kommer nog gå kanon! Dock oroar jag mig lite att fröknarna ska va annorlunda än på förra och kanke inte alls lika "gulliga" med barnen usch..man vet ju aldrig..men nu ska jag försöka vara posetiv. De kommer gå fint!

I kväll ska jag och H kolla på "vampires suck" en parodi på Twilightfilmerna haha de är iaf just hans typ av humor..tycker mest de blir överdrivet men men...:P
Nu doftar de från ugnen. Potatis och broccolilåda med vitlök och sedan ska vi steka lite bacon till det. Mums :)
Bilder från dagen kommer i detta inlägg lite senare i dag.

/H

Regnig dag

Allmänt | 2010-08-09 | 21:01:57 Kommentera hΣr! 1 st

Sitter och kikar på "Det okända" Alltid lika bra när Terri Evans är med. Har vart nära att anmäla mig till hans kurser tidigare då mitt intresse för det mediala vart stort. Dock har jag kännt ett stort behov att "sluta mig" på den sidan efter massa incidenter som skrämde mig förr. Usch. Nu när man har barn blir man mycket harigare också och mkt fokus läggs på dem. Men jag är fortfarande väldigt öppen som person och älskar att "läsa" människor och ta reda på saker och läsa om saker som hör till det mediala.
I dag har regnet fullkomligt stömmat ner. Mysigt tycker jag då vi i en regnpaus tog oss upp på stan till färgaffären och bibilioteket och lånade film och böcker till barnen samt massa tjejtidningar till lilla mig. Härligt.
Nu ska jag gosa med katterna till Paranormal state och äta upp lite chipsrester.


Myra snokar på våran stökiga ostädade diskbänk :P


Denna kom i lådan och ljusade upp min dag i dag.

Otroligt snyggt vardagsrum.

Home & inredning | 2010-08-08 | 23:05:26 Kommentera hΣr! 0 st

Ååå är så kär i detta vardagsrum!! ( ur summersmile´s album på styleroom.se) Jisses! Längtar ännu mer tills vi kan fixa i ordning vårat. Dedär med svartvitt är inte så dumt. De är något jag har funderat på till kök och barnrum. Vårt sovrum ska ju vara helvitt. Men de andra rummen kommer jag inte kunna låta bli att låta bli svartvita då svart är en "måste" färg för mig. Kungen av kontraster och djup.

Vardagsrumsskiss

Home & inredning | 2010-08-08 | 19:14:26 Kommentera hΣr! 0 stEn kluddig skiss på hur ja tänkt mig vardagsrummet. Inledningsvis vill jag nämna att de nog inte alls kommer passa med tavlor eller lila vägg på den lilla snutten till vänster om Tv:n.  Jag tror att en hel långsida med Lila kan bli för mkt jag tror jag bara kommer måla Tv: delen lila och låta resten vara fräscht vitt. Ev att kortsidan på rummet får nån annan tapet eller ELLER att jag faktiskt behåller den svartvita bladfondväggen jag har där just nu. Det är ett alternativ. Då går det åt ännu mindre vit färg :) Annars om jag hittar nån lila och silvrig tapet. Vi får se. Mattan är vår vita rya, sedan något mindre soffbord och växterna "svärmorstunga" i fönstret. Ska ju vara nån lampa där också. Ska skissa på andra delen av rummet nu tänkte jag. Bilder kommer :)

Ps. Fick ett kanonbra tips av Johanna i dag. Man kan sätta en skokartong för de fula proppskåpet i hallen! Yej Ska ordnas i samband med målandet och golvfixandet. :)
TACK!

The lovley bones

Allmänt | 2010-08-08 | 13:22:42 Kommentera hΣr! 0 st


Har vart intresserad av BARF utfodring till hund länge för Mini har tappat aptiten totalt för torrfoder och gav henne nyss en kycklingvinge rå som många Barfare rekomenderar. Tillagad kyckling är förbjuden mat då de kan splittras och orsaka skada i hundens mag och tarmkanal men Råa är något de flesta som sysslar med detta ger dagligen. Sagt och gjort. Jag ger Mini ett ben som hon står och stirrar dumt på och flåsar åt en 20 minuter sedan börjar hon tugga lite smått och vad hon njöt av den maten alltså. Varje gång hon försökt snott kycklig så får hon mord i blocken typ. Så gott tycker hon att de är. Dock så fick jag ta benet från henne efter en liten stund för jag ville kolla hur benen såg ut och jojomensan. De va fan vasst endå. Vad Barfare än säger så kommer mina nerver inte hålla för att ge henne sånna små pinnben trots hon tuggar ordentligt. Är orolig för hennes lilla strupe. Fy. Om nått skulle hända skulle jag inte kunna förlåta mig själv.'

Därför tänkte jag gå över till "gammeldags" hemlagad kost lite smått i stället. Blötmat, köttfärs eller vomfärs blandat med kokt ris och någon grönsak. Sedan STORA köttiga ben som hon inte kan bita av nån flisa i från. De kommer bli superbra.

She will be loved...

Deeper | 2010-08-07 | 21:40:12 Kommentera hΣr! 1 stIdag känns de lite melankoliskt...jag vet ej varför. jag får verkligen mina ups and downs. I går dampade ja ur på om ja förhastar mig om vi fixar till här hemma eller inte och jag va verkligen på as-dåligt humör innan jag sommnade. Nu känns de mer ok. Ska småfixa och greja golven. Kommer inte bli farligt dyrt och vi kommer trivas bättre tills vi flyttar till nått med gård lite senare när vi har råd.
Jag känner bara jag vill ha mer action snart. Vill de ska hända nått. Vil göra galna saker med min älskling. Vill ut och dansa röven av mig, ut i natten och ränna lite :P Vore härligt. Får nog åka i väg å roa mig lite snart. Vore kul.

Jag har haft en svettig dag med mina små ungar i dag. Vart kvavt å skit. Har vart i lekparken en sväng, till affären  och sedan har vi badat och kikat på Madicken på tv. På kvällen var det Pippi på tv:n och Molly somä r galen i pippi missar hela programmet bara för att hon står vid mig och spärrar upp ögonen och säger "Mamma Mamma titta titta Pippi Jaasump, Pippi Jaasump (pippi långstrum) haha. Sen hade hon värsta rejset här tills hon kom in i stora sovrummet och bara lade sig brevid oss - jag hade gett upp - och sommnade på 3 sekunder haha. De är verkligen fullt ös medvetslös på den ungen.

Nu: Bad, The, sen soooova :)

Meltdown.

Home & inredning | 2010-08-07 | 13:43:07 Kommentera hΣr! 0 stI går kväll när ja var jättetrött fick jag för mig att allt va fel...inget funkar o bla bla bla... de var främst på mitt intresse inredning som jag vart sur och less på. Jag tänker på vår lägenhet. ÄR de verkligen värt att tex köpa nytt golv för att göra de trivsamt? TÄNK om vi hittar ett radhus att hyra om bara ett tag vem vet? Radhus är liksom ett litet mål just nu men vi kan inte köpa något förrens vi bägge har fast jobb och det dröjer ju ett par år. Jag kände mig så himla missmodig i går bara och känner att "vi får de aldrig så fint som jag vill ha det endå vad jag än gör här" för golven känner ja mig nästan för snål att fixa. Nä jag vet inte. Vill men samtidigt inte ordna de jättefint här. När ja väl ska ordna så blir ja för feg å snål (alltså när ja ska köpa saker till lägenheten) Har alltid fått lära mig att försöka klara sig med det man har, köpa begagnat mm så när man ska köpa nytt blir ja en tveksam idiot. Bah. :(
Ska iaf köpa så mkt inredning som är flytbar som möjligt somä r bestående och som man kan ta med sig vid flytt. Sen rensa rensa rensa. Måla vitt och smälla upp en fondvägg eller två med intressanta färger. Tror de blir bra men JAG VILL BO HELT EGET så man får fixa och dona bäst man vill. Nått man ÄGER.

Hallen Före

Home & inredning | 2010-08-06 | 21:50:55 Kommentera hΣr! 1 st


Vår hall till vänster. Min målbild till höger :P

Hall och Kök

Allmänt | 2010-08-06 | 21:09:55 Kommentera hΣr! 0 st

Vill ni veta mina Evil planer för köket? Haha...de är lite udda kankse men jag är sån..älskar sånt som inte är som de ska..ha helt friskt detdär låter alltså. Jag ska ordna ett BÄNKBORD i köket ...som köksbord. Nu är ja fan trött på köksstolar som dras fram och tillbaka och klättras på. Jag ska ha en svart parkbänk (med bordsskiva som topp) i köket! Mohaha :D

Fullspäckad dag

Allmänt | 2010-08-06 | 14:24:25 Kommentera hΣr! 2 st

Är nyss hemkommen från Borlänge där vi köpte en ny dammsugare. Den var över min förvändan skitbra :) Älskar städgrejer haha. De sorgliga va att ja inte kom i håg att köpa en ny mopp. Suck. Den gamla bor i soptunnan den luktade inte hallontuss kan jag lova haha. Tyvärr räckte inte pengarna till färg just nu så de får bli i slutet på månaden men lika bra det. Hinner ja köra i väg sånt som ska slängas först i vardagrummet och kankse hinner jag hitta en ny säng till Mollsan också.

Nu ska jag i väg till stugan med barnen och ha en eftermiddag i solen tillsammans med min släkt. :) Kommer nog vara dödstrött i kväll. Phu.

I går såg jag filmen änglavakt. Den var sådär. Slutet var väl fint men annars tyckte jag nästan att Mikael Nyqvist spelade över litegrann i denna film. Han passade så bra i " så som i himmlen" men i denna känndes han lite malplacerad. Äh ja vet inte..de va nått ja fick för mig bara kankse :P

Trailer till filmen Änglavakt.

Hallen

Home & inredning | 2010-08-05 | 13:42:43 Kommentera hΣr! 1 st


Dörren längst bort i bild är entre. Första bruna dörren till höger är barnens rum sen är de tre (även om de inte vart så på bild) inbyggda vita garderober och sedan ett mellanrum tills den andra bruna dörren kommer som leder in till toan.


Gjorde en liten bild i paint på hur jag vill ha hallen. ( Vinklar o allt är inte helt perfekt ni får ursäkta mina kassa paintskills.)  Nu står valet mellan vitt eller valnöt (mörkbrunmönstrat) golv.
Nån som har nå tips på vad som kan passa bäst? Vi har nån ful brun matta nu så ja tänkte försöka komma i från den och få de lite ljusare i hallen men samtidigt kan ju vitt där bli ganska jobbigt iochmed att en hall blir ganska skitig och på vitt syns ju skit extra bra. Hm.... Sedan är jag faktiskt tveksam på rosa också haha...kankse blir too mutch..men jo..är ganska säker endå. Om jag inte får nått nytt galet infall. Hehe.

Colorama

Allmänt | 2010-08-03 | 21:29:04 Kommentera hΣr! 1 stMin fondväggsfärg till vardagsrummet. Ska brytas med vitt så den blir lite ljusare dock. Kommer bli fina fisken. Får se om jag kan åka i väg i morgon och köpa den eller om de får bli någon annan dag. Nu är en liten ikeatripp inplanerad nästa vecka kankse iallfall. Sängbottnar och ben samt svarta textilier skall inhandlas. Kommer bli prima! :) Yej!

I dag har vi vart uppe på stadsberget och plockat blåbär och skogshallon. Tror ni det var fett gott med glass sen eller? Nä ja skojar inte de var gott. Gott gottigott gott. :P Nu luktar de kattbajs här så ja ska tömma pälsklingarnas lådor och sedan ska jag gå på jakt efter en tändare för jag är fruktansvärt röksugen. Hua. :/

I morgon blir de en loppisrunda med min kära mor. Härligt. Ska se om jag kan hitta en hallbänk och lite annat. Kommer bli awsome. älskar att strosa på secund handbutiker! :) Har något timmar ledigt tillgodo då killen stack och rollspelade i eftermiddags. Tror jag ska försöka få min bror att åka till Borlänge med mig så jag kan handla färg.

in the morning

Allmänt | 2010-08-03 | 08:49:21 Kommentera hΣr! 0 stI går åts det kräftor här så himlans gott. Var så länge sedan man käkade det. Vart riktigt mätt vilket man aldrig tror från början när man börjar äta dem hehe. Idag hoppas jag på att åka upp till skogen en sväng och plocka blåbär till glassen. Yummei. Det är som vanligt high life här hemma hehe. Need to goe.

/H

Insperation

Home & inredning | 2010-08-02 | 16:07:16 Kommentera hΣr! 3 st

Har länge klurat på hur tavelplaceringen i vardagsrummet ska vara och hur jag ska ha vår tv sedan. Jag vill inte ha en vanlig trökig tv bänk. Bilden ovan är på tavellistlösningen jag tänkt mig och understa bilden är på tv-bänkslösningen.

Bilder: www.thingstolove.seBygge

Home & inredning | 2010-08-01 | 20:44:05 Kommentera hΣr! 3 st

Funderar på att bygga mig en soffa i slutet på månaden. Ska köpa tre sängbottnar, svarta drapålakan och svarta stoora kuddar. En hörn/divan soffa. Kommer bli as-nice. Billigt också :) Ska ev bygga arm och ryggstöd också men vi får se jag börjar med själva stommen iaf. Kommer bli så bra!!
Dessutom ska färg inhandlas och arbetsbänk till vårt sovrum där vi har datorerna. Ett klösträd till pälsklingarna vore också på sin plats. :) Awsome.

Playtime

FOTO | 2010-08-01 | 09:46:20 Kommentera hΣr! 0 st


Crayon


on the swing


berries in the backyard

Molly 2 år

Barnen | 2010-08-01 | 09:22:52 Kommentera hΣr! 0 stI går fyllde vår lilla Molly 2 år. Det var en mysig dag med mkt paket och besök. Favoritpresenten vart nog lilla docksulkyn som hon går omkring med här hemma nu hela tiden haha nu är hon på ett race här in till köket och säger " hedå hedå hedå" hela tiden...hon ska väl gå nånstans haha...I går fick jag även ett lite ekonomitillskott det var tacksamt. Phu...

I går kväll vart de lite festande också hemma hos min bror m flickvän. Alltid lika kul med en kort o dryckesvända med dem. Dock mådde jag lite dåligt senare och vart trött så jag gick hem innan älsklingen. En lyckad kväll endå barnen sov till halv 8 ockdå vilket ja tackade gud för då ja inte kom i säng förrens vid 3. :/

I dag blir de nog fiske i ludvika med samma radarpar och förhoppnigsvis lite fisk eller korvgrillning i skogen. Ska lämmna barnen på eftermiddagen till deras farmor och farfar så vi får åka ut. :) Kommer bli kul!
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se