Påslakan från Ellos!

Allmänt | 2012-06-30 | 19:59:56 Kommentera hΣr! 1 stFyndade två påslakan och 4 örngott på Ellos rea. !49 kr fick ja ge för sängkläder till hela dubbelsängen liksom! Yej! Fynd,fynd!! I dag har jag vart ute med tjejerna på gården nästan hela dagen. De vill bara leka leka leka..helst ute. Vågar inte lämna dem själva ute på lägenhetsgården som jag vet många andra föräldrar gör. Molly är lite för mkt uppe i "de blå" för att ha koll på vart hon är ens en gång. Linnea klarar sig fint ute själv MEN jag litar inte på folk..man hör så mycket om pedofiler och kidnappare så man blir galet orolig. Då är ja hellre ute och är med och leker och håller koll. :) Nu ska jag besluta om de är värt att försöka lägga dem eller om jag ska fortsätta slösurfa lite. Tänker på min lilla hund gör jag...jämt och ständigt :( Ska tända ljus för henne i kväll när allt lugnat ner sig. Min lilla lilla vän..suck. :( Usch saknaden är så hemsk.....
 

En dag i taget

Allmänt | 2012-06-28 | 18:18:03 Kommentera hΣr! 0 st

 
Känner mig så bräcklig just nu. Tar verkligen en dag i taget. Blir så fort trött och "låg". Usch. Jag försöker hålla undan alla tankar som är jobbiga men de är inte så lätt. Nu har barnen några hemmadagar och Henrik jobbar...hmm vad ska man hitta på? Funderar på Sveaparken och /eller skogen. Men vore så bra att ha nått att frakta hem ungarna i om de blir trötta på hemvägen. Hm...eller iaf en viss Mollsa som brukar bli trött. Har lagt undan vagnen i källaren. Känner att den behöver vi inte längre men något annat kankse. En skrinda?. Hör hur ungarna börjar gäspa lite nu innifrån vardagsrummet. Snart blir de bums i säng för dem och jag ska försöka varva ner framför tv:n tills Henrik kommer hem från sin träning. Trött...tröttare..tröttast! Ja! Hua!!

Always with me

Hund | 2012-06-27 | 09:03:36 Kommentera hΣr! 1 st

God natt min fina fina ♥ Nu springer du tillsammans med andra hundar och busar på de gröna ängarna tills vi ses igen. Som vetrinären sa. I himlen är det lätt för dej att andas...fin frisk luft. Sov gott hjärtat ♥ Är hemskt ledsen, men detta var det sista jag kunde göra för dej så du slapp lida. Jag älskar dej.
Vi begravde dej på tomten i stugan under statyn av den lilla björnen min morfar har tillverkat. Det passade så bra. Nu kan du blicka ut över ängarna där du en gång sprang med kraft i dina små ben och lungor. Du kan springa så mycket du vill utan att bli trött.Du sommnade så fint och lungt hos vetrinären i min famn och mot mitt ansikte. Jag höll om dej ända tills du inte andades mer. Det var det svåraste jag någonsin gjort och saknaden efter dej är hemsk och enorm. I himlen finns hundar som värmer dej och håller dej sällspap. Roy, Traj, Fia och Ulrik. Vi ses igen en dag min lilla älskade hund!!
 
 
Always with me
 
Gråt inte för att jag är död
jag finns inom dej alltid
Du har min röst
den finns i dej
den kan du höra
när du vill
Du har mitt ansikte
min kropp
Jag finns i dej
Du kan ta fram mig när du vill
Allt som finns kvar 
av mej
är inom dej
så vi är jämt tillsammans

Midsommar

Allmänt | 2012-06-24 | 09:28:29 Kommentera hΣr! 0 st

 
 
Nu är vi hemma efter en övernattning i Furudal. En kväll med gott grillat en och annan öl och trevlig samvaro. Så härligt att vara ute i de gröna. Så jäkla skönt att åka bil också. Bägge tjejerna sommnade när vi åkte hem i går. Sen var vi in och köpte kebab och sen åkte älskling på nattjobb. I veckan så var jag på möte om jobb jag! Så himla kul att ÄNTLIGEN få lite jobb...de vart en vecka iaf på en förskola som jag ska vara ute och få jobba. Jag tycker de ska bli så himla roligt! Sen i höst drar plugget i gång i gen och vi ska läsa om barns estetiska lärande. I sommar skriver jag en liten uppsats om Astrid Lindgrens författarskap. Lagom soft!

I dag blir det nog en liten utflykt med tjejorna då Henke sover på grund av hans nattjobbande. Vi hälsar nog på barnens mormor en sväng också. Packa mackor o oboy tänkte jag göra sen ger vi oss i väg.

Hoppas ni andra haft en bra midsommar!
/Hanna

Kunde inte låta bli...

Allmänt | 2012-06-22 | 08:54:59 Kommentera hΣr! 0 st

Kunde inte låta bli att beställa denna rosa snygga tröja från Hm. Riktigt mysig ser den ut att vara.
Nu packar vi och drar upp till barnens farmor och farfars stuga i Furudal över helgen. Kommer bli så mysigt. 
Älskar min lilla familj!! 
 
 

Trött

Allmänt | 2012-06-18 | 21:11:43 Kommentera hΣr! 1 st

Byrå från Ikea.se som står på min önskelista för sovrummet

*
Just nu är ja ett fett trött katt o vill bara lägga mig o sussa igentligen. Men väntar på darling som är och rollspelar. Barnen fick jag äntligen tyst på med svingelskogen på bandspelaren (jaaaa vi har faktiskt en bandspelare!!) Skönt och lungt bidde de nu. Nu ska jag nog kasta mig i badkaret. Fräscha till mig och kladda in mig i lite BUS så man kan få vara lite halvbeige i stället för spökblek. Känns alltid lite bättre om man känner sig fräsh. MEN hur lätt är detta när man inte köpt nya kläder på flera flera månader.....har bara massa gammalt :( suck. Tråkigt men men. Tänkte plocka ihop lite fina kläder i morgon. Trött på att sunka i mysbrallor nu faktiskt bara för att man gå hemma. Tänk...va mycket nya kläder jag måste "få" köpa sen när ja börjar jobba och träffa folk mer. Haha....halvskumma tankar om att jag kankse inte nes GÅR IHOP med folk eftersom jag allt som oftast sitter hemma bara eller är i närområdet slår mig också. Är ju nästan lite folkskygg nuförtiden så mycket hemma som man är....hoppas de släpper fort när man kommer ut i arbete sen.
Nu...duchen var det. Sen kankse de blir lite fotopyssel. Grejar och har mig här hemma nu. Blir så fint så!

Snyggt från Hemtex

Home & inredning | 2012-06-17 | 19:24:20 Kommentera hΣr! 0 st

Gah skulle verkligen vilja ha nya påslakan nu. Dessa skulle vara så himla härliga att ha. Men får titt-shoppa lite. De kostar 600 kr st och de känns lite saftigt för sängkläder. Men titta får man iaf! :) Från Hemtex!!

Small spaces

Home & inredning | 2012-06-17 | 14:14:15 Kommentera hΣr! 0 st

Mer bilder från lägenheten HÄR.

 

Så himla komplett ett rum blir med gardiner upp till taket. Ett matbord i vardagsrummet funderar jag på men vet inte hur mycket använt det skulle bli. Köket känns endå som vår centrala samlingsplats då vi inte så ofta har middagsgäster eller liknande. Men ett vardagsrum ser ganska komplett ut med matbord tycker jag!

Leva livet i allmännhet

Deeper | 2012-06-03 | 09:09:27 Kommentera hΣr! 0 st

Jag har börjat insett hur mycket onödig tid man spenderar vid datorn. Hur mkt av ens liv som gått åt att sitta här och slötitta. Nu har jag börjat med medecinering mot åratal av dåligt mående. Hoppas äntligen min hjärna kan komma i balans så jag slipper dessrissioner och skit. Jag hoppas att jag kankse i framtiden kan kommai gång med bloggen och med fotandet. Men just nu känns det som att det är alldedes för meningslöst eftersom det händer så mkt i mitt privata liv.
I går var vi iallafall på leklandet med tjejerna. De tyckte de va jätteroligt. :) På mån och Tis bär de av till Gävle på Tentor och helgen nu består av plugg inför dessa. Sedan är de kursstrart för sommarkurserna på måndag också hurd e nu ska gå till när jag är i skolan..hmm...får logga in på kvällen och kolla. Jag kommer iaf ha fullt upp. Barnen kommer vara mer på förskolan i sommar och jag kommer läsa läsa läsa....Henrik har fått ett schema också..en vakant tjänst fram till Jul på mer än 75 % vilket vi är jätteglada över då de känns säkert på ekonomisidan.
Nu ska jag ta och hälla i mig ytterligare en kopp kaffe sen ska jag smita över till mamma och plugga ett par timmar.
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se