Idag & imorgon

Allmänt | 2010-12-30 | 00:13:23 Kommentera hΣr! 0 st

Dagen har bestått av att typ bara vara inne...låter tråkigt jag vet men i dag tog vi en innedag...dessutom..orka ha dåligt samvete jämt för att barnen inte kommer ut. De överlever. Jag behövde en stressfri dag och det bjöds det på. (OM man inte räknar med alla bråk mellan barnen som uppstår var 4:de minut ca. ) Går man ut tar de först 10 år att få på dem alla kläderna. En viss trotsig och tjurig 2,5 åring ska jagas överallt och övertalas att få på sig kläderna. (Hon går helst runt naken hemma med motivationen "natenfis mamma!!" = Jag vill vara nakenfis, mamma! Sedan när man går ut så är de väl ok ett tag tills hon får utbrott om att vantarna inte sitter som de ska. och linnea börjar klaga på att tröjan åker upp innanför overallen eller så bryter nån i hop av annan anledning. När vi ska in sen är det värre. De är mer en regler än ett undantag att Molly bryter i hop och gråter sprattlar och skriker. Man får bära henne med all kraft man har och sedan ha koll på Linnea som springer före. De är meckigt. Svettigt. Stressigt. Kallt. Nä...Men ut måste man ju då och då. Ska dra de små galningarna på Bob:en i morgon hem till mormor så får de iaf lite frisk luft.

 Skulle vara skönt att dela på dem lite mera känner jag nu när vi är hemma allihopa ett tag. Åhh... I morgon ska jag kolla på The Osbournes och chilla när barnen vaknar. Jag älskar den familjära känslan den serien ger! Det är en så mysigt på något vis. Alla djur som de har mm. Älskar sådanahär serier som handlar om typ kändispar/kändisfamiljer mm. Meet the barkers, Newly weds (med Jessica Simpson) och The Osbournes är favoriter. :)
Sen vidare på morgondagen då...efter frukost hem till morsan på en kopp kaffe och lite bus med ungarna. Sen hem och väcka han som har sovmorgon.....sen får vi se. Tror det lutar åt att limma på all väv på klösträdet! De kommer bli maffigt. Röret är ganska stort 20 cm i diameter går från golv till tak.



Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se