Fullt upp

Allmänt | 2011-12-17 | 18:53:12 Kommentera hΣr! 0 st

Linnea för två jular sen. Sötböna!

.
Det blir inte så mycket uppdatering på bloggen mycket för att jag känner typ att ingen kikar in här längre och sen att jag har fullt upp med så mycket annat. Känner mig dessutom så dålig på att fota. Man vill fota ALLT men hinner inte. Just nu sitter jag med massa skrivuppgifter, läsning mm. Håller på med en sammanställning en rapport på den praktik jag varit på, att jag sedan råkat ut för en förkylning med en febersläng gjorde ju inte saken bättre. Men i dag tog jag tag i lite skrvning iallafall för febern var borta. Var även och skrev ut CV och personligt brev och gick och sökte ett jobb. Ansvarig var inte på plats men på måndag skulle hon komma. :) Tänker inte säga vad de är för jobb förren jag får veta om det är tillsatt eller inte sen så ingen ide att fråga hihi!

Barnen hart stökat nått så otroligt hemma i dag. Trots de fått va ute och trots man försöker få de att leka lungt. De river fram en massa spec i deras rum..men men..barn är barn. Och det är dessutom deras rum så ja försöker slappna av lite...nu städar dem iallfall så det är ju lungt.

Fått ner massa tvätt i maskinen nu. Himla najs. Tänker på hur det blir sen..när man bor i eget hus..när man har egen tvättmaskin. Tagit körkort..börjat med sin kattuppfödning, har tid att ta riktiga helger..ha semester på riktigt med slantar på fickan. Åka och göra saker med barnen. Som det är nu är de skramligt i kassan. Vi har småslantar kvar till bröd och pålägg o mat finns hemma men det är liksom...slut. Det är så skönt de månader vi haft så det finns kvar pengar i slutet av månaden. När pengarna kommer så ska jag julhandla lite. Iallfall så man kan göra lite julgodis. Det får vara veckans lilla roliga. Knäck ska vi göra och choklad som ungarna får doppa cornflakes i och sådant. Lite julpyssel. :) Sen ska julskinkan göras och granen ska in mm. Så härligt :) Önskar jag hade en julgransmatta. Eller en röd matta iallafall av nått slag att ställa granen på hm...
nej de kommer nog bättre tider snart....i hope. Har alltid levt såhär på tighta marginaler och det är så himla uttröttande. Men det funkar. Så länge man han mat i magen hyran är betald och man har kärlek till varann så går allt! :)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se