Träningsdag

Mat ,träning och hälsa | 2011-07-03 | 18:47:59 Kommentera hΣr! 0 st

Förlåt för alla fula cambilder men systemarens batteriladdare är död :(


Tränat som en dåre i dag. Kändes bra att äta mat också efter och innan träningen. Kände det behövdes. Det känns i kroppen att jag joggade. Imponerad att de gick så bra med både hund o barn med. Älskar vår phil and teds vagn! Aldrig att jag hade kunnat jogga med en dubbel på bredden. Väl ute så körde jag armstyrka, upphopp och en massa coreövningar för magen medans barnen lekte. Lekparker = ultimata träningsstället för en morsa :) (spec också då alla lekplatser är tomma - vart fan är alla barn? Allt är öde men bra då slipper folk se hur man svettas o krumbuktar sig haha) Mini åkte under i varukorgen på vagnen när hon vart trött. Min lilla plutthund. Praktiskt och bra. Hon gillar att sitta i vagnen och blir lugn och lägger sig ofta ner eller sticker ut huvudet och kikar när jag springer.
Linnea var så söt. Hon snodde mina svettband och sprang som en liten tok med dem i lekplatsen med sin snygga springstil. Spikrak rygg och pinnande små smala ben. Haha. Sötpropp! Måste filma nästa gång tror jag.
Gjort go kycklinggryta, ätit och myst med barnen. Henrik stack ut och tränade han också. Hoppas han kommer hem snart och kan natta Mollsan som jag inte orkar brottas med längre. Igår höll jag på i en timme och hon gav sig inte. Phuuiiw. :/

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se