To weird for u

Allmänt | 2011-06-11 | 12:48:07 Kommentera hΣr! 0 st

Me and thaz vitcoowl for the week
Hey hey tjära bloggläsare. Jorå jag kan stava också. Sådeså. Sitter med en pizza. Ätardag på lördagar jajjamen. Skönt men har inte saknat pizza så himla mkt faktiskt. I går var vi hos grannar och umgicks på en balkong. Vart lite sen utgång så de vart väldigt sent hem också. Alla skulle till hönsan mitt i natten. Vad att göra där inget. Bara massa fulla människor överallt whats the big deal.
Börjar tröttnar på studenthysterin. Jag bojkottade studenten när jag var yngre. Sket i den. Ville inte va del av skolan på många vis. Kände mig misslyckad och ledsen på många sätt och ställde mig medvetet utanför. Så var de med den sakern har gått ett extraår på gymnasiet till och med men tog inte någon student då heller. Thats my life. Mobil har jag sällan med mig dit jag går. De är också konstigt. Jag är konstig.
Nej men ibland känns det inte som man passar i nått fack och då kan det vara lite jobbigt. Men att bara fladdra runt ovanför facken rä ju också trevligt.
Föressten morgonens fundering: Såg en liten tant utanför hemköp som satt i stickad tjocktröja och bara log. Undrar från vilken planet hon var.
Denna värme vi har nu med uppimot 30 grader är ju inte snäll.
Smurfarna är utfodrade med sitt lördagssocker och de är glada och nöjda. Henrik skulle sticka och rollspela. Då är de jag och mina små tjejer själva igen då...vad att hitta på? Behöver sätda men vaknade med migrän efter den sena hemgången i går så jag spydde å hade mig i morse så tror de får bli en lugn dag. Gör så mycket jag orkar i hettan.
Puws på er

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se