Training is a drug + matdagbok

Mat ,träning och hälsa | 2011-06-17 | 09:08:27 Kommentera hΣr! 0 st

Barnen har också varit ute och "tränat" nu på morgonen. De startar tidigt ;) De vet inte att de tränar. För dem är det lek. Precis som det ska vara.
Aaw sweet parkour. Var ute i går med en hel grupp. 6 pers var vi. Dock droppade godingen Sanna av då hennes höft fuckade så :( Tråkigt. Körde på rejält i går med både armar och ben men har inte på långa vägar så mkt träningsvärk som första träningen för sommaren. Verkar som all inomhus träning satt sig lite och gjort mina muskler vana vid belastning. Hade lättare att dra mig uppåt och skjuta kropsvikten uppåt när man ska upp för mindre väggar mm nu vilket känns härligt. Att träningen får användas till något konkret liksom. Det sporrar mig enormt. Annat än om man är på gymmet och bara tränar för...träningens skull. Nej detta är en drivkraft verkligen! De är enormt roligt!
Idag kankse jag får med mig syster ut på en träningssväng. Är skönt att bara träna två och två också så man slipper känsan av att va iaktagen av så många när man övar in nya grejor. :) Kan nog bli bra.
Barnen kollar på bamse och snart ska vi ner och köra in tvätten i tumlaren. Sedan börjar våran dag.
Matdagbok i dag

Frukost: Rallarmacka och ett ägg.
Lunch: Grönsakssoppa m bacon
Middag: Räkor med vitlök citron spenat och pasta.
Kvällsfika: Antagligen finncrisp och kaffe eller något ägg.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se