Hemma från träningen

Allmänt | 2011-05-26 | 22:04:00 Kommentera hΣr! 0 st

Sjukt kul att vara ute och flumma runt som vanligt med Parkouren. I dag var vi 4 personer. Dock en inte i träningsform pgr av smärta men endå. Trevligt när vi är fler. Hängde och klättrade i träd, lekte runt lite allmännt och hoppade på diverse mindre pelare osv. Detta är klart bästa träningsformen. Så jäkla skoj plus att de är gratis och väldigt allsidig träning. Man märker att kroppen gillar detta till skillnad från nötande på gymmet. Detta blir en motivation och utmaning. Nu väntar jag bara på träningsvärken från helvete som kommer som vanligt efter varje utomhus pass vi brukar köra. Hu hu.
Mitt misslyckande va bästa i dag tror jag. Skulle bara hoppa upp siddande men med ryggen i mot  på en liten smal mur/kant för att vila och titta på en stund. Har ingen som helst balans och ramlar bakåt i knävecken och ligger med ryggen i mot andra sidan muren haha. Vet inte hur långt de är ner eftersom de är buskage på andra sidan så jag hänger kvar i händer och knäveck o kvider på hjälp haha!
Jag vet inte vad ni tycker när jag skriver om träning. Blir det jobbigt? Aja de är något iaf som jag tycker om att syssla med ibland så jag skriver lite om det med de får ni stå ut med. Sen finns de säkert de som tycker det är skittöntigt med denna typ av träning men jag har hellre roligt när jag rör på mig och bygger upp kroppen än bara dammar på ett gym.

I morgon om Henrik jobbar kankse man kör lite dans/zumba träning. Vore kul! Men då lär ja fan va själv haha. Annars skulle han garva i hjäl sig och jag skulle skämma ihjäl mig själv.
Ska hoppa i badet med min älskling och snacka lite skit nu. Bästa! :)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se