Mat and other things

Allmänt | 2011-05-23 | 10:19:37 Kommentera hΣr! 1 st

Jahapp. Så har jag en slags klämdag med bara lite läsning av en bok jag redan läst för några kurser sedan. Slött och dött. Vädret är ur-uselt. Menendå lite spännande. Undrar om det blir åska? I natt drömde jag om en urgullig liten lila drake. Ville verkligen tillbaka in i drömmen. I drömmen åskade det nått så in i helskotta därför jag hoppades på lite sådant i dag. Lämmnat vilddjuren på dagis har jag gjort. Molly sa i hallen på förskolan hon ville pussla och det fick hon göra. Linnea lämmnade jag in på en skrikig avdelning som vanligt. Inte riktigt 100 på den avdelningen alltså men hon har kommit in i gruppen nu och det verkar funka så det är väl ok. Jag hoppas det blir bättre och lugnare och mer blandat när de kommer till skolan sedan.

Idag ska jag göra en mumsig lasange. pröva en kryddmix från findus och ha i och göra en fin sallad med isberg och morot till som man kan bli mätt på också. Jag är så glad att vi hittat en del saker som vår lilla magra skrika till 4 årig gillar i frukost och mellisväg. Hon älskade tydligen dethär med smoothies. Superbra. Tänker försöka ha bär hemma jämt så hon kan få i sig mellis. Bara att mixa i bär fet yoghurt och mjölk så det blir en god dryck åt henne. Hon gillar även risgrynsgröt. Inte de nyttigaste kankse men hon äter sig riktigt mätt på detta och de är så bra innan hon går till dagis.

Idag ska jag försöka äta fisk och grönsaker till lunch kankse lite ris men försöka hålla det lite lätt till vardags. Vi får se hur det går. Bara för min egen skull så måste jag skriva att jag måste komma ihåg att köpa Dentasticks åt Mini så hon blir av med tandstenen.

Nu ska jag lägga mig i badet och läsa studielitteratur. Mys! :)
Ingen tipsade om film heller. Snällt hörrni!! ;)

Kommentarer
Skrivet av: veronica

eller hur! vita får de bli :)

2011-05-23 @ 19:55:57
LΣnk: http://sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se